1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Oyuna Forma Aktarma

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Oyuna Forma Aktarma

Arkadaşlar Kırıkkalespor un formasını yaptım ve bunu kendi oyunuma aktarmak istedim.. XML dosyasından ismini ve ID numarasını yazdım... ve Belgelerime Graphics/Pictures/Kits klasörünün içine yaptığım formalar ile birlikte attım. Ama oyunda görünmedi. Yardımcı olabilir misiniz acaba?? Formaları ekledim. Ektede config dosyası var.

İşte formalar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ekledikten sonra cache dosyasını sildin mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Formalar güzel olmuş. Config dosyasınıda inceledim. Kodlama olarak bir hata göremedim. Tabi ID numaralarını doğru yazdın mı bilmiyorum ama doğruysa config dosyasında bir problem yok.

2 ihtimal olabilir.

Cache dosyasını silip deneyebilirsin. Yada daha önce böyle bir yama yüklediysen onu silmen gerekir.

C:\Documents and Settings\Kullanıcıadı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008 içinden

Cache adlı dosyayı silin.

Cache dosyasını bulamayan arkadaşlarımız gizli dosyaların görünümünü aktif hale getirmeleri gerekmektedir.

Bunun için Başlat-Ayarlar-Denetim Masası-Klasör Seçenekleri'ne girin. Açılan bölümde Görünüm'ü tıklayın.
    Gizli dosyalar ve Klasörler kısmından Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin ardından uygulayı tıklayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Question

Ya cache dosyalarını sildim diye biliyodum ama silmemişim. Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. Sizlerde olmasanız ne yapacağız bilmiyorum... Şimdi şeffaflığını kaybedince tamam olacak. İşte oyundaki hali. Güzel durdu... Resim biraz bozuk çıktı...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konu çözüme kavuştuguna göre.

Mesaj Yetkileri