Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Tümer 338 gün sonra İnönü'de

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Tümer 338 gün sonra İnönü'de

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 11 Nisan Çarşamba günü yapılacak yarı final ilk maçı Tümer için ayrı bir önem taşıyor

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 11 Nisan Çarşamba günü yapılacak yarı final ilk maçı öncesi deneyimli futbolcu ayrı bir heyecan yaşıyor.

Tümer Metin, teknik heyetin görev vermesi halinde, 5 sezon formasını giydiği Beşiktaş'a karşı, BJK İnönü Stadı'nda ilk maçına çıkacak.

BEŞİKTAŞ KARİYERİ
    Sezon başında sürpriz bir kararla Beşiktaş'tan ayrılıp, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Tümer Metin, Beşiktaş'ta 5 sezon forma giydi.
    Siyah-beyazlı takımda 1 lig, 1 de Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşayan Tümer, Beşiktaş ile ligde toplam 132 maçta forma giydi ve bu maçlarda rakip fileleri toplam 32 kez havalandırdı.
    Tümer Metin, Beşiktaş forması ile yeni takımı Fenerbahçe'ye toplam 3 gol attı.

33 yaşındaki Tümer, özellikle geçen sezon oynanan Fortis Türkiye Kupası finalinde 2 gol birden atarak, Fenerbahçe'nin yenilgisinde ve kupanın kazanılmasında başrolü oynadı. Tümer'in ayrıca Beşiktaş'ta oynadığı dönemde Fenerbahçe maçlarında 5 de asisti bulunuyor.

338 GÜN SONRA DOLMABAHÇE'DE
    Tümer Metin, 11 Nisan Çarşamba günü yapılacak Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunması durumunda, tam 338 gün sonra Dolmabahçe'de sahaya çıkacak.

Deneyimli oyuncu, Beşiktaş'ta forma giyerken BJK İnönü Stadı'nda son maçını, geçen sezonun 33. haftasında, 7 Mayıs 2006 tarihinde Galatasaray'a son saniye golüyle 2-1 yenildikleri maçta oynamış ve bir de gol atmıştı.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI
    Tümer Metin, bu sezon Fenerbahçe'nin geride kalan 27 lig maçından 23'ünde forma giyerken, toplam 4 gol attı, 4 de asist yaptı.
    Forma giydiği 23 lig maçının 12'sinde ilk 11'de sahaya çıkan milli futbolcu, sahada toplam 1244 dakika kaldı ve 4 sarı kart gördü.
    Son lig maçında Kayserispor karşısında 72. dakikada oyuna giren Tümer'in, Fortis Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ TAVRI MERAKLA BEKLENİYOR
    Beşiktaşlı taraftarların eski futbolcuları Tümer'e, BJK İnönü Stadı'nda Fenerbahçe formasıyla çıkacağı ilk maçta göstereceği tavır merakla bekleniyor.

Siyah-beyazlı taraftarlar, transfer döneminde takımdan ayrılarak, ezeli rakipleriyle anlaşmasının ardından Tümer'e büyük tepki göstermişti.
    Bu tepkilerini ligin ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçta da gösteren Beşiktaşlı taraftarların çarşamba günkü maçta Dolmabahçe'de takınacağı tavır merak konusu.

AYHAN AKMAN ÖRNEĞİ
    Beşiktaşlı taraftarlar, yine eksi futbolcuları Ayhan Akman'a, son Galatasaray maçında yapılan küfürlü tezahürat nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) bir maç seyircisiz oynama cezası vermesi nedeniyle, Fenerbahçe maçı öncesi Tümer konusunda daha duyarlı.
    Siyah-beyazlı taraftarların, şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarına ceza verilmemesi için Tümer'e küfürsüz tepki gösterilmesi konusunda fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

taraftarlarımızın tavrını bende çok merak ediyorum...umarım bi tatsızlık çıkmaz...Çünkü cezalar kapıda...

Carsi agresiftir.
    Tümer'e küfür, atilan cisimler vs. vs. bunlar kesin olacaktir.

Tümer´e ayni Ayhan´a yapildigi gibi küfürler edilecektir.Ama sahaya birsey atilacagini zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Küfür etsinlerde sahalari kapansin tek istegim bu..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tek bir açıklamayı size dinlediğim şekilde yazacağım...

ALEN;

''Tümer İnönüye geldiği zaman ister Beşiktaş Jimnastik Spor klubünü kapatsınlar ister ligden çeksinler isterlerse kupalarımızı alsınlar kısacası sonuç ne olursa olsun Tümer'e ölümüne söveceğiz''

Bu açıklamayı yazmak istemezdim ama duyduğum bu maalesef..

Ayrıca Alen konuşurken Tümer ismini kullanmıyordu başka bir sıfat olarak kullanıyordu
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Stad'a gidip küfür eden Beşiktaş'lılar taraftar falan değil, bu yüzden onlar hiçbir zaman büyük taraftar olarak sayılmıyorlar..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bence tümer antremanda sakatlanır

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    bence tümer antremanda sakatlanır
    Biseycik olmaz Cikar adam gibi topunu oynar... Tümer onlardanmi korkacak kim ki onlar?? ALLAH'tan büyügü yok ...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ya sakatlanacak zaten yada sakatlanacak

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Stad'a gidip küfür eden Beşiktaş'lılar taraftar falan değil, bu yüzden onlar hiçbir zaman büyük taraftar olarak sayılmıyorlar..
    Ozaman sizin taraftarlariniz da hicbir zaman büyük taraftar olarak sayilmiyorlar.Stad ta ne istersen yapiyorlar,adam yaralamalar,küfürler,sahaya ses bombalari atiyorlar.Daha cook var.

Türkiye´de küfür etmeyen taraftar yoktur.Ne yani hicbir taraftar grubu büyük taraftar olarak sayilmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ozaman sizin taraftarlariniz da hicbir zaman büyük taraftar olarak sayilmiyorlar.Stad ta ne istersen yapiyorlar,adam yaralamalar,küfürler,sahaya ses bombalari atiyorlar.Daha cook var.

Türkiye´de küfür etmeyen taraftar yoktur.Ne yani hicbir taraftar grubu büyük taraftar olarak sayilmiyor mu?
    derbi maclari disinda saracoglu stadinda küfür duydunmu hic?? derbi maclarindada rakip takim taraftarlarinin kiskirtmasi sonucu bizimkilerde dayanamayip ediyor olabilir... ama derbiler disinda hicbir zaman saracoglunda küfürlü tezahurat duyulmaz...

3 büyüklerin taraftarlari derbi maclardan baska maclarda küfür etmiyorlar.Tabi bjkliler icin bursaspor macini ayirmak lazim.

Önemli olan derbi maclar zaten.Öbür takimlari 3 büyük taraftarlar takmiyorlar zaten.Neye göre küfür etsinler ki?

Ayrica sükrü saracoglundaki fb-gs macinda 2000 galatasarayli 52000 fbliyimi kiskirtacak.Bize yapmadiginiz kalmamisti yahu...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yapma Baran Milli maç arasında Beşiktaşın hazırlık maçında çok rahat 10 dakika Fenerbahçeye sövüler...

Galatasaray en azından her maçın son 2 dakikası derbiden 1-2 hafta önceki maçlarda sövüyor...

Bunuda kimse engelliyemiyor engelleyemezde

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Küfür etsinlerde sahalari kapansin tek istegim bu..
    kapatilsa da en fazla 1 mac kapatilir kufurden o macta da bisey olmaz merak etme sen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

al işte yine tartışmalar başladı....

Nesil
    2006

Tümer yedek olsa bile küfür yiyecek istedikleri kadar küfür etsinler Tümer o zaman daha çok hırslanıyor. Ayrıca stadları kapanacak bizim işimize yarar. Edin Tümer'e edin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

sen tümer'in avukatımısın...Küfür edince hırslandığını nerden biliyon....

Nesil
    2006

Tümer kendine saldırı yapınca daha çok pozitif enerji ile doluyor. Örneğin Yunanistan maçı Türkiye'ye yapmadıklarını bırakmadılar Tümer tarhinin en iyi oyununu sergiledi.

Halen futbolcuların takım değiştirebileceğine alışamadık. Halen profesyonel olduklarını anlamak istemiyor, mahalle takımının oyuncusu gibi hareket etmelerini bekliyoruz.

Bu adamların işi bu değil çünkü. Hangi takım çok para veriyorsa onu tercih etmeye hakları yok. Çünkü hayatları biz taraftarların elinde. Bizim istediğimizi yapmazlarsa her türlü küfür, her türlü saldırı mübahtır.

Sonra takımlar avrupaya çıkıpta duman olunca başlıyoruz ağlamaya, "Niye bir İngiliz, bri İspanyol takımı gibi oynayamıyoruz." diye.

Allah allah niye olmuyor acaba, çok ilginç değil mi? Oysa herşey mükemmel kendi içimizde.

Tümer çıkar, adam gibi topunu oynar, golünü atar.

Tümer çok tahrik edecektir taraftarı ve Çarşı buna kayıtsız kalmayıp kendine hakim olamayacaktır. Böylece küfür, yabancı madde gibi şeyler olacak ve Beşiktaş Antalyaspor gibi zorlu bir maça seyircisiz çıkabilecektir. Büyük ihtimalle ceza alır Beşiktaş eğer bu tip olaylar yaşanırsa. Taraftar Tümer'den intikam alayım derken Beşiktaş'a zarar verecek. Hatta 2-3 maç ceza alırsa Beşiktaş, belki Fenerbahçe maçı bile seyircisiz oynanabilir

Ah Tümer ah ne vardı bizi bırakıcak... Seni Tümer Metin yapan BJK ye bumuydu vefan... Gittinde ne oldu yedeksin... İnönü de bekliyor seni Ç@rşı bakalım neler olucak...

Nesil
    2006

İnşallah gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    ist.

[B]tümer'in kimseden korkusu olmaz bi fb'li olarak inş. inönüde küfür olur diorm çünkü ayhana yapılan en az bi küfür saha kapanması ise tümere ve aziz yıldırıma yapılacaklar en az 1 2 maç ceza alırlar[hemde bu küfür olayı tümer dahil biçok oyuncuyu fitilleyebilir/B]

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

tumer'in kimseden korkusu olmaz?olmasin,gelsin adam gibi macini oynasin sonra da kaybolsun gitsin.tumer herseye ragmen delikanli cocuktur,hani o asla yamuk olmaz dedigimiz insanlar varya onlar gibi.cok da hirsli oynuyor boyle gergin maclarda.Zaten gidisinde de bazi ozel durumlar var,o is de biraz karisik ama her neyse iste olan olmus,sonucta kendi secimi,kendi soylediklerinin ustune bu tip bir seyi kendine yakistiriyormudur bilmem ama belki de mecbur kalmistir boyle bir sey yapmaya?neyse tumer her seye ragmen bu takima hizmet vermistir ve karsiliginda parasini almistir.okuz oldu ortaklik bitti hesabi tumer'in de artik tuncay yada alex'ten farki yok su anda.
    Ben Alen Markaryan'dan oyle bir aciklama duymadim.Iste "gelsin sahada kapansa soveriz" falan diye ki bunu en son soyleyecek insandir belki de Besiktas tribunlerinde.Su tip bir ortamda Besiktas taraftarinin(Sadece Kapali tribun degil tum stadin) fazlasiyla duyarli olacagina inaniyorum cunku gercekten zor bir donemden geciyoruz.
    Eger Tumer tahrik edici hareketlerde bulunmaz ise ki benim bildigim tumer boyle bir sey yapmaz 3-5 bireysel kufur disinda bir sey olacagini sanmiyorum,ayhan akman isimli futbolcunun durumu biraz daha farkliydi,durup dururken gelip yaptigi el kol hareketlerini ve malum el isaretini hepiniz biliyorsunuzdur.Besiktas taraftari da en az tumer kadar hirsli yalniz bunu da kafaniza sokun ama hirsli dediysek her seyin zamani var,o zaman su zaman degil.tumer'in de zamani gelicek herseyin zamani gelecek ama su anda butun Besiktas hedefe kilitlenmis durumda.
    Kufur konusunda da sunlari soyleyecegim,kimse bana hikaye anlatmasin.Bizim tribunde kufur yok diyen yalan soyler,niye yalan soyler?52.000 kisinin oldugu bir stadda ve gunluk hayatimiza,normal konusmalarimiza kadar girmis olan kufuru engelleyemezsin,hangi birini engelleyeceksin?Simdi bana biz en azindan toplu halde kufur etmiyoruz falan diyen cikacak,bana bir zahmet ne fark ettigini de aciklasin arti hepsini duyuyoruz.Turkiye'de su anda Besiktas'indan Erzurumspor'una kadar her stadda kufur vardir.Kimse kimseyi kandirmasin.bunu belki ayri bir baslikta uzun uzun konusuruz.
    Son olarak bazi Fenerbahce'li arkadaslarin kucuk hesaplar pesinde kostuklarini goruyorum ama maclarimiz seyircisizde oynansa,Izmir'de de oynansa,Uzayda da oynansa sampiyonluk yarisinda sonuna kadar variz,herkesin kafasinda bulunsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tümer çıkar, adam gibi topunu oynar, golünü atar.

Tümer çok tahrik edecektir taraftarı ve Çarşı buna kayıtsız kalmayıp kendine hakim olamayacaktır. Böylece küfür, yabancı madde gibi şeyler olacak ve Beşiktaş Antalyaspor gibi zorlu bir maça seyircisiz çıkabilecektir. Büyük ihtimalle ceza alır Beşiktaş eğer bu tip olaylar yaşanırsa. Taraftar Tümer'den intikam alayım derken Beşiktaş'a zarar verecek. Hatta 2-3 maç ceza alırsa Beşiktaş, belki Fenerbahçe maçı bile seyircisiz oynanabilir
    onun bjklileri tahrik etmesi için bizde elimizden geleni yapacağız...

çıkar maçını yapar gider şu ana kadar hep öyle oldu bundan sonrada öyle olur ...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

maçın sonucundan çok bu gündem olacak anlaşılan

tepkiyi pankartların diliyle koymak en güzeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default İnönü'ye alnım açık başım dik çıkacağım

Sezon başında sürpriz bir kararla Beşiktaş'tan ayrılıp, F.Bahçe'ye transfer olan Tümer, eski takımına karşı İnönü'de ilk kez ter dökecek olmanın heyecanını yaşıyor. Beşiktaşlı taraftarların karşısına Sarı-Lacivertli forma ile çıkmaya hazırlanan tecrübeli futbolcu, İnönü'deki olası tepkilerden etkilenmeyeceğini söyledi.

Tümer, 338 gün sonra Dolmabahçe'de
    O, Beşiktaş'ın kaptanıydı... Sezon başında sürpriz bir şekilde Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olurken büyük tepki çekmişti Siyah-Beyazlı camiadan... Fenerbahçe'yi geçmişte oynadıkları birçok maçta, 'Siyah-Beyaz' forma altında oldukça üzmüştü. Bu defa, Teknik Direktör Arthur Zico'nun görev vermesi halinde 'Sarı-Lacivert' renkler için yıllarca ter döktüğü İnönü Stadı'na rakip olarak çıkacak Tümer Metin... Onun için artık hedef; Beşiktaş'ı yenmek.

İnsan yaşamında ve futbolda bu tür değişikliklerin her zaman olabildiğini belirten Tümer, önemli açıklamalar yaptı. "Yıllarca oynadığım çimler üzerinde farklı renk ve formayla gezinmek enteresan bir deneyim yaşatacak." diye sözlerine başlayan deneyimli yıldız, "Farklı duygular içindeyim. Geçen sene Fenerbahçe maçını kazanmak için Beşiktaş adına oynuyordum. Bu defa tersi olacak. Türkiye Kupası'ndaki iki karşılaşmadan da galip ayrılmak için mücadele edeceğim. Fenerbahçe'nin 24 yıldır kazanamadığı bu şampiyonluğa ulaşmak konusunda takımıma katkı sağlamak istiyorum." dedi. Tümer, Beşiktaşlıların kendisine yönelik muhtemel protesto ve provokasyonlarını umursamadığına dikkat çekerek, "Alkışlarla karşılamayacaklardır elbette ki; ancak bu maçta büyük tepki çekeceğimi sanmıyorum. Beşiktaş taraftarına uzun süre hizmet ettim. O yüzden vicdanen rahatım. Onlara kazandırdıklarımdan sonra bana küfür edeceklerine, pet şişe yağdıracaklarına inanmıyorum. Zaten bana tepkili olanlar küçük bir bölüm. Kaldı ki o topluluk, Beşiktaş'ta oynarken de beni protesto etmişti. Yaşanacaklara da kulaklarımı tıkadım. Bunları düşünmüyorum. Sadece maça konsantre oluyorum. Tepkilerin varlığı kadar doğal bir şey olamaz. Stresli ortamlarda oynamayı seviyorum. Her zaman maçlara nasıl çıkıyor ve mücadele ediyorsam bu sefer de öyle olacak. Benim alnım açık... Ülke olarak bu tip basit şeyleri artık aşmak zorundayız." cümlelerini sarf etti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Marcio Nobre'nin Beşiktaş formasıyla Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Süper Lig karşılaşmasına kaptan olarak çıkmasından sonra Tümer'in de İnönü Stadı'nda aynı şekilde mücadele edeceği istihbaratıyla ilgili olarak başarılı futbolcu, kendisine yönelik böyle bir bilginin ve teklifin yapılmadığını söyledi. Ayrıca Tümer, Dolmabahçe'ye yakın korumayla gitmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Tümer ya bilerek cezalı duruma düşer yada sakatlık bahanesiyle gelmez diyordum ama beni şaşırttı.Beşiktaş taraftarının çok büyük tepki göstermesi kaçınılmaz.

Quote Originally Posted by Noz View Post
    kapatilsa da en fazla 1 mac kapatilir kufurden o macta da bisey olmaz merak etme sen
    Kapatılan sahanın maddi ve prestij yönünden kayıpları tahmin ettiğinizden daha fazla.Avrupada en son Catania olayları hariç(olaylar stad dışında gerçekleşti) kaç stadın kapandığını gördünüz?Dünya şaşkınlık içinde izliyor,1 sezonda sahası 5 defa kapanan Türk takımlarını.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri