Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Zico: "Ronaldinho'nun Sorunlarının Çözümü Bizde"

Nesil
    2006

Default Zico: "Ronaldinho'nun Sorunlarının Çözümü Bizde"

Fenerbahçe teknik direktörü Zico, El Mundo Deportivo'ya verdiği röportajda, Ronaldinho'yu kadrosunda görmek istediğini söyledi.

İspanyolların ünlü gazetesi El Mundo Deportivo, Fenerbahçe teknik direktörü Zico'yla görüştü. Brezilyalı çalıştırıcıya Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğini ve Barcelona'yı çalıştırıp çalıştırmayacağını soran gazete, ilginç cevaplar aldı.

Ronaldinho transfer hakkında konuşan Zico, "Barcelona Ronaldinho'yu verirse Aziz Yıldırım hemen transfer eder. Hem ben, hem başkan, Ronaldinho'nun hayranıyız. Onu tabiî ki kadromda görmek isterim" diye konuştu.

Ronaldinho'nun Barcelona'da sorunlar yaşadığını bildiğini belirten teknik adam, "Ama bize gelmeden önce Roberto Carlos'un da sorunları vardı, sonra geldi ve çok mutlu oldu. Aynı yolu izleyerek Ronaldinho'yu da ailemize katar, sorunlarını bitirebiliriz" dedi.

"Bir Gün Barça'yı Çalıştırmak İsterim"

Zico, basında yeralan Rijkaard'ın yerine Barcelona'yı çalıştıracağı dedikodularını ise, "Barcelona'yı çalıştırmayı herkes ister. Benim de rüyalarımdan bir tanesi. Ancak şu an Fenerbahçe ile hedeflerimiz var. Öyle bir teklif olsa, şu an hayır derim, ama ileride isterim" diye cevapladı.

Kaynak: www.goal.com/tr

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

geçenlerde Daum da Aziz Yıldırım eğer bir futbolcuya hayran kalırsa kimse onun elinden kurtulamaz falan demişiti ama hala Ronaldinho bize gelmez diyorum(gelir deyipte gelmezse madara oluruz)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yuh artık, fazla uçmaya ve sallamaya başladı Fenerbahçe kulübü. Neyine güveniyor anlamadım ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Zico Barcelona verirse demiş, Barcelona'nın isteyeceği ücreti Fenerbahçe'nin de vereceğini sanmam.

Ronaldinho'yu herkes takımında görmek ister, hayalini kurar. Bunu açıklamanın da bir sakıncası yoktur herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Yuh artık, fazla uçmaya ve sallamaya başladı Fenerbahçe kulübü. Neyine güveniyor anlamadım ?
    Peki sen neyine güveniyosun gelmez derken.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Onun güvendiği dağlara karlar yağdı.

Ronaldinho'nun bonservisi 16m Euro arkadaşlar. Carlos'un roportajını okuduysanız Fenerbahçe'nin 180m Euro parası var 90'ını transfer için harcıyacaklar. Artık Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kabul etsin herkes...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Djibril View Post
    Ronaldinho'nun bonservisi 16m Euro arkadaşlar. Carlos'un roportajını okuduysanız Fenerbahçe'nin 180m Euro parası var 90'ını transfer için harcıyacaklar. Artık Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kabul etsin herkes...
    olaya bi de şu yönden baksak,Ronaldinho'nun peşinde İngiliz ve İtalyan klüpleride var neden Türkiye'ye gelsin ? paramı para onlarda da var..Fenerbahçe zengin ve büyük bi klüp ama Türkiye Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri değil ve popülariteside ortada...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ve Fenerbahçe 90 milyon $ Euro yu transfere harcarsa ki harcamayacak. Çünkü böyle bir açıklama ya da beyanat yok. Bizim durumumuz Galatasaray ve Beşiktaş tan daha beter olur. Aklı selim insan zaten bu kadar transfere para harcanmıyacağını bilir Türkiye şartlarında.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam F.Bahçe Avrupa'da belirli bir yol katetti.İsmini yavaş yavaş kabul ettiriyor ama bu kadarda değil...

Nesil
    2006

Para için herkes her takıma gider. Ronaldinho'ya bütün transfer etmek isteyen takımların verdiği maaştan daha fazla maaş verilirse Ronaldinho'da gelir. Sonuçta Ronaldinho bir bakıma bu işi para için yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe nin başarıları sürekli hale gelirse bir Lyon gibi olur. Ama alt yapıda çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Para için herkes her takıma gider. Ronaldinho'ya bütün transfer etmek isteyen takımların verdiği maaştan daha fazla maaş verilirse Ronaldinho'da gelir. Sonuçta Ronaldinho bir bakıma bu işi para için yapıyor.
    Alakası yok.Katar takımları kimsenin vermediği paraları veriyor.Bütün yıldızlar orada olurdu o zaman.Futbolcu için en önemli şey kariyerdir bence....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ronaldinho bana göre sezon sonu ya Inter ya da Chelsea'de Fenerbahçe'nin bu transferi gerçekleştirebilmesi çok güç.

Ronaldinho zaten Milan´a gidecek,bu kesin bisey bence.

Ama Zico bir yerde hakli,Ronaldinho Fenerbahcede mutlu olur,orada cok iyi anlasacagi futbolcular var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho için kariyer çok önemli olsaydı Barcelona'da antremanlara katılır Gece Klüplerinde sabahlamazdı olaya böyle baktığımda umudum var ancak Ronaldinho Türk klüpleri için şuan hayal bununda farına varmak gerek

bence sorun fenerbahce de değil türkiye de.eğer fenerbahce premier lig de olsaydı belki gelebilirdi.ama bir de şöyle durum var;ronaldinho nun fenerbahce ye gelme gibi bir niyeti olsa chelsea,real madrid gibi kulüpler ne yapıp eder parayı bastırıp alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ronaldinho için kariyer çok önemli olsaydı Barcelona'da antremanlara katılır Gece Klüplerinde sabahlamazdı olaya böyle baktığımda umudum var ancak Ronaldinho Türk klüpleri için şuan hayal bununda farına varmak gerek
    Burda çelişiyorsun ama.Madem Ronaldinho için kariyeri önemli değil,F.Bahçe'de onu getirecek parada var.Versin getirsin o zaman...

Türk kulüpleri için hayal demişsin.İşte bende bunu söylemek istiyorum kariyer derken.F.Bahçe yıllık 10 milyon euro versin,İnter ve ya R.Madrid 5 milyon euro versin.Hangisini seçer?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ronaldinho'da F.Bahçe'ye gelsin ben de Fenerbahçe'li olacam Tabi bi de Serkan'dan forma isterim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLir. Niye geLmesin ?

ŞartLar sağLandıktan sonra, herşey oLursa oLur?

KimLere geLmez dedik geLdi peh.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ronaldinho Zico'nun dediği gibi burada mutlu olacaktır.Çünkü takımda bir çok brezilyalı var ve burada el üstünde tutulur.Fenerbahçe'nin Ronaldinho isterse onu alacak parasının olduğunuda biliyoruz ama bence R10 büyümekte olan bir kulübe-yani Fb'ye- değilde büyük olan bir kulübü tercih eder diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Burda çelişiyorsun ama.Madem Ronaldinho için kariyeri önemli değil,F.Bahçe'de onu getirecek parada var.Versin getirsin o zaman...

Türk kulüpleri için hayal demişsin.İşte bende bunu söylemek istiyorum kariyer derken.F.Bahçe yıllık 10 milyon euro versin,İnter ve ya R.Madrid 5 milyon euro versin.Hangisini seçer?
    Ronaldinho'nun Türiye'ye gelmesi hayal ancak gelirse benim yazdığım nedenden dolayı gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Murat o Serkan ben mi oluyorum?

Eğer Ronaldinho gelsin burada herkes şahit sana formayı alıp göndereceğim, söz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico transferlerin üstüne bu kadar düşüyor anlaşılan takımda kalacak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Murat o Serkan ben mi oluyorum?

Eğer Ronaldinho gelsin burada herkes şahit sana formayı alıp göndereceğim, söz.
    Aynen sen oluyorsun.Ama forma Ronaldinho forması olacak ve bol x'li bi large olacak Bende o formayı giyip resmini foruma koyuyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu transfer imkansız!Cidden imkansız.Daha bu yaşında peşinde Avrupa devleri varken yar etmezler fenere...Bu yaşında derken Tsl için genç bir yaş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ronaldinho ve F.Bahçe

Bu sezonki performansı nedeniyle sık sık eleştirilen, özel hayatıyla tepki uyandıran ve daha sakatlıktan yeni kurtularak idmanlara başlayan Brezilyalı, bu kez antrenmanda sakatlanarak 6 haftalığına futbola ara vermek zorunda kaldı. Kas yırtılması sonucu sakatlandığı ifade edilen Ronaldinho, böylece sezonu da yüzde 90 ölçüsünde kapatmış oldu. Önümüzdeki sezon için ismi birçok takımla geçen Ronaldinho, belki de bir daha Barcelona formasıyla futbol oynamayacak.
    Ronaldinho'nun bu sezonki tepetakla düşüşünden belki de en fazla medya yararlandı. Brezilyalı yıldızın adı her geçen gün Avrupa'nın sayılı takımlarıyla anılmaya başladı. Barcelona'dan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Ronaldinho'ya İtalya'dan Milan ve Inter'in resmen talip olduğu bildirildi. La Gazetta dello Sport'un haberine göre iki kulüp de bu oyuncunun bonservisi için 20 milyon euro ödemeyi düşünüyor. Bu şartlarda Fenerbahçe, Ronaldinho'yu almak için harekete geçerse, şimdilik Avrupa'nın iki devi ile kapışmak zorunda kalacak.
    ÖNCE AZİZ YILDIRIM...
    Aslında gelişen bu olayların çıkış noktası, Aziz Yıldırım'ın İznik Fenerbahçeliler Derneği'nde yaptığı konuşmada 'Kısa bir zaman içinde ünlü bir oyuncuyu kadromuza katacağız ama ismini söylemek istemiyorum' açıklamasını yapmasıydı. Aziz Yıldırım'ın kulübün mali durumunun bir yıldız oyuncuyu daha kadrolarına katmak için yeterli olduğunu açıklamasının ardından, basında ardı ardında transfer haberleri çıkmaya başladı. Dünyanın önde gelen futbolcularının adı Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Önce Türk spor basını ardından dünya basını...
    ARDINDAN ROBERTO CARLOS
    Aziz Yıldırım'ın bu açıklamasının ardından Fenerbahçe'nin Brezilyalı süperstarı Roberto Carlos da İspanya'nın saygın gazetelerinden Marca'ya verdiği demeçte; "Eğer Barcelona, Ronaldinho'yu satarsa başkanımız gider ve onu alır. 90 milyon avro ödeyebilecek durumda" demişti. Brezilyalı süperstarın bu açıklamasından sonra Fenerbahçe - Ronaldinho söylentileri çok daha fazla duyulmaya başladı... Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali her geçen gün spor gazetelerinde Ronaldinho ile ilgili bir haber bulmak mümkün hale geldi. Kimileri ihtimal vermedi, kimileri bu transferin gerçekleşebileceği konusunda fikirler sundu!
    SON OLARAK ARTHUR ZİCO...
    Son olarak Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik adamı Arthur Zico, yine İspanya'nın önemli gazetelerinden El Mundo Deportivo'nun sorularını yanıtladı. Brezilyalı çalıştırıcıya Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğini ve Barcelona'yı çalıştırıp çalıştırmayacağını soran gazete, ilginç cevaplar aldı. Ronaldinho transfer hakkında konuşan Zico, "Barcelona Ronaldinho'yu verirse Aziz Yıldırım hemen transfer eder. Hem ben, hem başkan, Ronaldinho'nun hayranıyız. Onu tabiî ki kadromda görmek isterim" diye konuştu.
    RONALDİNHO 17 MİLYON AVRO!
    Barcelona başkanı Laporta'nın 125 milyon avro fiyat biçtiği Ronaldinho için artık bu bonservis bedeli geçerli değil! FIFA'nın 17. maddesi gereği 2010 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan ve yılda 8,5 milyon Euro kazandığı belirtilen Ronaldinho, 2008 yılı içinde takım değiştirmek istediğinde yeni kulübü, Barcelona'ya 17 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bu konudaki tutumların sert olduğunu her fırsatta dile getiren Brezilyalı yıldızın hem abisi hem menajeri olan Robert Assis, FIFA'nın futbolculara kolaylık sağlayan 17. maddesinden yararlanacaklarını açıklaması Ronaldinho taliplilerinin yüreğine biraz daha su serpti.
    Bu konuda Uluslararası Spor Mahkemesi CAS 12 yıl önce futbolcular lehine verdiği transfer olabilme hakkına bir yenisini daha ekledi. CAS, İskoçyalı Andy Webster'ın 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiltere ekibi Wigan Athletic'e transferinde haklı olduğunu açıkladı.
    CAS SON SÖZÜ SÖYLEDİ
    CAS 41 sayfa tutan kararında o zaman 26 yaşında olan Webster'ın sözleşmesi olmasına rağmen bonservis ücretinin piyasa değerine göre değil, futbolcunun yılda kazandığı ücrete göre hesaplanacağını bildirdi. İngiliz kulübünün sadece futbolcunun sözleşme sonuna kadar kazanacağı parayı Webster'ın eski kulübüne ödemesini de kararında belirtti. CAS bu kararın Dünya Futbol Federasyonu FIFA'nın kurallarının yer aldığı paragraf 17. deki 1. maddeye göre verildiğini açıkladı. Bu paragrafa göre bir futbolcu üç yıl futbol oynadığı takımından istediği zaman başka bir ülke kulübüne transfer olabiliyor. Transfer olan futbolcunun ise yeni kulübüne imza attığı tarihten iki yıl sonra ise en az 28 yaşında olması gerekiyor. Transfer izni ise sadece başka bir ülkeye transferinde verilecek.
    KARAR NEYİ İÇERİYOR?
    Bu karara göre takımları ile uzun süreli futbolcuların, sözleşme süresi ile yılda kazandıkları ücretin çarpılarak bonservis bedeli belirlenecek. Bugüne kadar ise, bir kulüpte anlaşması olan futbolcu, kendisi ve takımının istemesi durumunda takım değiştirebiliyor, eğer sözleşmede belirli bir meblağ ve şartlar yer almıyorsa, takımı tarafından bonservis bedeli belirleniyordu. Bu istenilen bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılarak anlaşma yoluna gidiliyordu.

BİR BAŞKA ÖRNEK!
    Hamburg'tan sezon başında İspanyol Valencia'ya gitmek isteyen Rafael van der Vaart'ın, kulübünün 20 milyon Euro talep etmesiyle transferi gerçekleşememişti. 2010 yılına kadar van der Vaart ile sözleşmesi bulunan Hamburg'un futbolcularının 2008 yılında Almanya dışı olası bir takım değiştirmesi durumunda CAS'ın yeni kararına göre sadece 4 milyon Euro isteyebilecek. Yani, yılda 2 milyon Euro kazanan van der Vaart'ın 2010 yılına kadar süren sözleşmesi süresi olan iki yıllık kazancının bedeli olan 4 milyon Euro. Fatih ŞAMLIOĞLU

05.04.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Anelka'da gelmez deniliyordu ama o yaşında geldi.Kendini toparladı ve hedeflediği gibi önce Premier Lig'e sağlam bir dönüş ardından büyük bir kulübe gitti.Adriano'nn da peşinden Avrupa'nın devleri geçti ama o Brezilya'da kendini daha iyi toplayacağını düşündü.Ronaldinho içinde aynı şeyler söz konusu olabilir.O da şimdi büyük kulüplere gidebilir ama orda neler yapacağı önemli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ronaldinhonun fenerbahçeye gelme ihtimali bence oldukça düşük..Ama brezilyalı futbolcuların olması ve zico faktörü sebebiylede aklını çelebilirler Her ne kadar bu aralar ronaldinho sorunlar yaşasada eğer fenerbahçeye gelirse bence yeniden patlama yapar ve avrupaya döner..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sporx.com kaynaklı bu yazı güzel ama Aziz Yıldırım Ertuğrul Özkök'e verdiği röpörtajda aldığı yıldızın brezilyalı olmadığını söylemişti onun için o İznik'te yapılan konuşma Ronaldinho için değil pek ihtimal vermiyorum bu transfere ama olursa işte o zaman Türkiyede bırakın yeri gök yerinden oynar

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri