Beşiktaş
GB Oftaş
Berabere
(/s)
Rahat oLucaz. Taraftarımız yok. Sessiz sedasız çaktırmadan bitiririz işi. Tabi hakemLer burunLarını sokmazLar ise !
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tello ßelki oynamaz... Oftaş rahat süpriz olmaz büyük ihtimalle kazanırız...
seyircisiz maçta BJK taraftarın yarattığı baskıyı hissetmeden kazaır diyorum.Oftaş iyi takım ama BJK'ye güçleri yetmez.
Cisse 'de cezalı galiba.
Holosko atar da kazanırız inşallah![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Artık kaybedecek çok şeyimiz yok.Şampiyonluk olmasa bile Şampiyonlar Ligi için oynamalıyız.Sivas'ı deplasmanda yenen takım kendi sahasında da Oftaş'ı hayli hayli yenebilir bence.Mutlaka kazanacağız tabi hakemler el atmazsa.
Delgado iyileşti,S.Özkan'ın cezası bitti,S.Kurtuluş oynayacak düzeye geldi.Oftaş rahat,üç puanı alırız çok büyük bir aksilik olmazsa...
Taraftarın olmaması Beşiktaşı etkileyebilir ama Bjk maçı bırakmaz Oftaş iddiasız zaten
Goller Holosko'dan gelir.3 puanı rahat alırız.Hakemleri de yeneriz bu maçta![]()
Seyircisiz maç..Beşiktaş için eksiklik bu olacaktır..OFTAŞ'da ligde rahat.. umarım maçta hırs yapıp güzel oyun sergiledikleri zaman geçen haftaki dedikodular ortaya atılmaz..Favori BJK ama iddaa'da süpriz deneyip OFTAŞ'a 02 deneyeceğim![]()
Holosko 3 tane atar 3-0 alırız..
Besiktas öne gecer, sonra OFtas bi tane atar.. 2.yaridada Holosko 2 tane atar ve mac 3-1 biter.
Beşiktaş için kolay bir maç.Seyircisi yok ama Sivas'ı deplasmanda yendiler.Bence Oftaş'ı da yenerler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sivas Kayseri deplasmanında muhtemel bir puan kaybında Beşiktaş için çok önemli bir maç halini alacak kanısındayım. Oftaş karşısında kazanacağımızı ve haftayı Sivas'ın üstünde bitireceğimizi düşünüyorum.
Kalan 5 maçımızıda kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemeliyiz.Bu yüzden bu maçı kayıpsız atlatmalıyız.Hedefimiz olduğu için biz kazanırız diye düşünüyorum..
So what?
Saike
Tello sanırım oynayamayacak. hastaneye kaldırılmış.. Seyircinin olmaması bjk yi etkilese de 3 1 ya da 2 1 bjk alır bu macı...
Beşiktaş'ın zorlanacağını düşünmüyorum. Maçı alır. Ama arkadaşlar seyirci baskısı olmuyacak diyorlar. Çarşı grubu ses rekoru kırmış bir taraftar kitlesi. Etkisini stad dışından da hissettireceklerdir.
Maç seyircisiz bile olsa Beşiktaş OFTAŞa karşı bu maçı kazanır.Holosko en az 1 gol atar maçta..
BEŞİKTAŞ
Hakan
Ali Tandoğan
Gordon
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
İbrahim Toraman
Mehmet Yozgatlı
Serdar Özkan
Aydın
Holosko
Nobre
G.BİRLİĞİ OFTAŞ
Recep
Orhan
İlhan
Giray
Petkoviç
Serkan
Olgay
Kadir
Murat Kalkan
Sandro
Ali
11.04.2008
Kaynak : Sporx.com
Kadro fena değil.İnşallah kazanacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Değişik bir kadro çıkarmış Ertuğrul hoca.Delgado ve Rüştü neden yok acaba.Rüştü sakat herhalde,Delgado'da daha tam iyileşmemiş olabilir.
İnşallah bu maçı ve Mehmet Yozgatlı'yı kazanırız.
So what?
Saike
Aydın-M.Yozgatlı normalde çok çok iyi kanatlar bence tam kanat adamlar gidip orta açıcak adamlar... H.Arıkan yine yakar ßizi kanımca...
Holosko'dan gol ßekliyoruz...
Mehmet Yozgatlı - Aydın ilk defa böyle çıkıyoruz sanırım
İzlemek isterdim bu maçı..
Rüştü'nün hafif bir sakatlığı varmış.Bu yüzden 18 e bile alınmamış.Delgado ise herhalde koşan,pres yapan Oftaş takımına karşı etkili olamayacağı için tercih etmedi Ertuğrul hoca.Geçen haftaki sistemi bozmak istemiyor.Mantıklı bir hareket.
Maç başladı Kartalıma başarılar..
So what?
Saike
Beşiktaş oyunu kurmakta zorlanıyor . Oftaş çok iyi mücadele ediyor .Maçta şuan 35.dakika ve skor 0-0.
oyun kuramıyoruz bı turlu delgadonun acıl olarak oyuna gırmesı lazım
Oftaş ilk yarının son dakikalarında oyuna biraz daha ağırlığını koydu . Özellikle Petkovic'i çok beğendim ayaklarına çok hakim bir oyuncu. Ve ilk yarı sona erdi .Ertuğrul Sağlam'ın oyuna müdahale etmesi gerekiyor.
İlk yarı bitti.Seyircisiz oynanan maç açıkcası pek tat vermedi.2.yarıda Delgado girerse belki hücum anlamında hareketlenme olabilir.1-0 olsun bizim olsun ne diyim..
So what?
Saike
Oftas 1-0 öne gecti..Golü Kadir attı:..Oftas etkili gelmeye basladı..
Golüde yedik tam oldu.Belki bir gol atar kazanırdık diye düşünüyordum ama şimdi geriye düştük.Seyirci yok,eksik çok.Delgado girdi bakalım şansımız yanımızda olursa belki çeviririz maçı..
Bastırmaya başladık.Çok net bir pozisyon kaçtı.Şu dakikalarda bulabilirsek beraberlik golünü belki çeviririz..
So what?
Saike