Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Galatasaray'da şok istifa! (Kalli İstifa etti)

Default Galatasaray'da şok istifa! (Kalli İstifa etti)

Galatasaray'da şok istifa!

Galatasaray'ın Alman Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın istifa ettiğini açıklandı. Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklamaya göre sitifa sebebi şöyle:

Feldkamp'ın istifası ile ilgili Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklama şöyle:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin
    Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

sezon sonunda olacagını tahmin ediyordum açıkcası..Galatasaray için hayırlısı olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray için çok kötü oldu,en azından sene sonu beklenmeliydi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beklentileri daha erken gerçekleştirdi Feldkamp.

Sezon sonunda gideceği kesindi zaten.Galatasaray için hayırlısı olsun.Yeni teknik direktör kim olacak acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel oldu.Bu işin içinde başka işler var.Temizlik harekatı başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bari sezon sanuna kadar Ahmet Akçan kalsaydı hiç olmazsa adnan sezginden daha iyi taktik anlayışı vardı bu olay GS için çok kötü oldu karanlık günler bekliyor olabilir onları

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

9. Default

Kalli istifa ettiğine göre Galatasaray yönetimi yeni teknik tirektör ekibini bulmuştur...
    Lincoln için sevindirici haber oldu....

Gs için hayırlı olsun inş bu takımı daha da kenetlendirir ve şampiyonluk gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oLdu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lincoln oynamaması için hiçbir engel kalmadı bakalım nasıl bi performans sergileyecek..

Ya Ahmet Akçan'la biz sezonu üçüncü falan tamamlarız naptın be abi bari sezon sonunu bekleseydin of ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray için şampiyonluk şansı daha da azaldı bana göre.Yeni teknik direktör takımı tanıyana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Ya Ahmet Akçan'la biz sezonu üçüncü falan tamamlarız naptın be abi bari sezon sonunu bekleseydin of ya
    galiba Ahmet Akçan ile de yollar ayrıldı..ben öyle anladım..

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Ahmet Akcan'da istifa etmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Sonunda gitti. Kurtulduk Kalli'den.

Ya o zaman ekip hazırdır o yüzden gönderilmiştir bunlar :s Ama o zamanda 2 teknik adam gelicekse sanırım Yusuf'un dediğin olucak . Götz td. Davala yardımcısı olucak

19. Default

Arkadaşlar Kalli bırakınca Ahmet Hocada bıraktı İŞTE:
    Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Bu arada alınan haberlere göre Alberto Zaccheroni daha yakınmış....
    Galatasaray listesinde Türk hocalarında bulunduğu belitiliyor....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni teknik direktör gelene kadar Adnan Sezgin t.direktör olcakmış

Nesil
    2006

Kallli giderken, G.Saray için yapacağı son kötülüğü yaptı ve takımdan istifa etti. Ligin bitimine beş-altı maç kala ve Türkiye Kupasında mücadele eden G.Saray'a yapabileceği en kötü davranışı yaptı, eğer istifa edecekse Leverkusen maçı sonrasıda ede bilirdi. Bu kadar beklemesine gerek yoktu.

G.Saray sezon sonuna kadar kim çalıştıracak merak ediyorum. G.Saray'ın yaptığı bu davranışlar rakiplerin ekmeğine yağ sürmesi ile anlatılabilinir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bende Licoln den patlama ama takımdan düşüş bekliyorum ama lincoln sürükleyecektir takımı sezon sonuna kadar kendi içinden bir ekip çıkarıcaksa yönetim bu zorlu maçlarda taktik anlayışsızlıktan dolayı puanlar kaybedebilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ahmet akcan bu takımı kaldıramaz oda gitmiş zaten

Kanal 24'ün haberine göre,kalan maçlar için Hagi ile anlaşılmış.

Ohaa !! gelişmeler ard arda

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Kalli hangi macı taktik zekasıyla kazandırdı fener maçı hariç?hiçbir maçı.birçok oyuncuyu küstürdü gitmesi aslında guzel oldu zaten gidecekti ama şampiyonluk yolunda son 5 haftada bu yapılırmı o da kocaman bir soru işareti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray yönetimininde yaptığı iş değil.Ligin bitimine 7 hafta kalmış.T.D. değişikliği nerden çıktı?GS 2. olsa çok mu büyük başarısızlık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi Kalli gelecek sene TD'yi ben seçeceğim dedi ama yönetimden bazı tavizlerde istedikçe istedi.Zaten bunlar ,doğru ya da yalan, haber organlarında da yer aldı.
    Kulup içindeki bir nevi mesajlaşma.
    GS hiç bir zaman B planı olmadan hareket etmez ve uzun zaman sonra ilk kez özü gereği hareket ettikleri için kutluyorum.
    Bayağı bir süredir şampiyonluktan başka hiç bir şey önemli değildir diye gidiyorduk.Ama GS'nin kültüründen şampiyonluktan önemli bir çok şey vardır onlar çiğnenirse gerekirse şampiyonlukta feda edilir kupada.

Bir sene kupada almazsın şampiyonlukta dünyanın sonu değil.Ama başın dik durur.

Tabi her zaman dediğim gibi operasyon tam anlamıyla tamamlanacak mı bunu sezon sonu göreceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Van Gaal ya da Laudrup'u istiyoruz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Çok zamansız bir gelişme. Yeni T.D. takıma gelicek yeni bir taktik anlayışı yeni bir düzen ligin bitimine 6 hafta kala yanlış bir karar bana kalırsa. Bu hafta Galatasaray puan kaybedip Fenerbahçe kazanırsa bunun hesabını kim verecek. Adnan POLAT ne kadar becerekli bir başkan olduğunu göstermiş oldu bizlere.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasarayin artik sampiyonlukta sansi var

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri