1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Beşiktaş'ta İntertoto endişesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Beşiktaş'ta İntertoto endişesi

Beşiktaş, İntertoto'ya katılırsa, kamp programı, transferler ve birçok şey değişecek...

Ya dördüncü olursa?

Geriye düşmesine karşın şampiyonluk umutları tükenmeyen Beşiktaş, sezon bitiminde karanlık bir tabloyla karşı karşıya kalabilir. Fanatik'in haberine göre, Siyah-Beyazlılar, kalan dört karşılaşma sonunda ligi dördüncü olarak bitirirse İntertoto Kupası’na katılacak. Haziran’ın sonunda başlayacak olan İntertoto Kupası, Kara Kartal’ın gelecek sezona yönelik tüm planlarını alt-üst edecek, transfer çalışmaları olumsuz etkilenecek.

Tatil yapamayacaklar

EURO 2008 nedeniyle Siyah-Beyazlılar’ın bazı futbolcuları milli takıma gidebilir. Buna karşın, şampiyona bitmeden İntertoto karşılaşmalarına start verilecek. Beşiktaşlı oyuncular izin bir kenara, antrenmanlara, rakiplerine göre çok önce başlamak zorunda kalacak. Ayrıca transferi düşünülen yabancı futbolcular da, İntertoto Kupası’nda mücadele edecek Beşiktaş’ı tercih etmeyebilir.

ligi 4.bitirten adamların zaten tatil yapmaya hakkı yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ligi 4.bitirten adamların zaten tatil yapmaya hakkı yok...
    aynen katılıyorum onun 4. olmadan önce düşüneceksin

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beşiktaş eğer Ligi 4.bitirip İntertoto ya kalırsa ; futbolculara ligi kötü bir derecede bitirdikleri için ayrı bir ceza veya yaptırım uygulamaya gerek yok.

Çünkü onlara en büyük ceza olacaktır bu İnter-toto.. Diğer takımlardaki futbolcular sahilin,denizin, tatilin keyfini sürerlerken Beşiktaş'lı oyuncular Haziran sıcağında idman yapacaklar. Varsın bunu Beşiktaş'lı oyuncular düşünsün. Geçen sene bizde İntertotoya katılmak için sezonu Haziran ayında açmıştık. Futbolcuların ne derece zor duruma düştüğünü biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yalan dolan bu haberlere inanmıyorum.

Ligi 4.bitirdiyse dünyanın sonu değil.Adam olsunlar bidahaki sene şampiyon olsunlar bu kadar basit.Ayrıca eminim ki hepside tatilini rahatca yapacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş İnter-Toto ya gideceğini sanmıyorum..

Sinan Engin zaten Inter-Totoya katilmayacaklarini acikladi...

Mesaj Yetkileri