Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

7 58.33%
  • Sivasspor

3 25.00%
  • Berabere

2 16.67%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: TSL 30. Hafta | Kayserispor - Sivasspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 30. Hafta | Kayserispor - Sivasspor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivas UEFA kupasına gitmek için kazanmak zorunda diğer tarafta Kayseride geçen haftaki maçtan sonra bu hafta Sivası yenerek üzerindeki demoralizsayonu atmak zorunda zor bir maç olucak berabere yada kayseri alır diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Kayserimiz bu maci kesinlikle alir diyorum... En az 2-0 lik skor bekliyorum...

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçı kayserim alır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kayserispor üç puanı alan taraf olur diye düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivasspor yukarıları bırakmamak için son maça kadar direnecek ama bu maçta berabere kalacaklarını düşünüyorum Kayseri kendi sahasında iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence haftanın maçı olmaya aday bir karşılaşma.Bence Sivasspor bu haftada puan kaybedecek.Kayserispor toparlanmalı 2 haftadır kaybediyorlar.Kayserispor seyircisinin de desteği ile bu maçı alır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sivas'ın bu maçta kaybedeceğini düşünmüyorum..Son haftalardaki Kayseri(-Fb maçını saymıyorum büyük maç oldugu için kendilerini göstermek istediler-) ligi bitirmiş gibi görünüyor..Sivas iddiasını sürdürmek isteyecektir puan ya da puanlarla ayrılırlar komşudan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sivas beni geçen hafta hayal kırıklığına uğrattı. Bu hafta da evinde güçlü bir takım hüviyetine bürünen Kayserispor kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas için rüyanın bittigi an olarak tabir ediyorum bu macı. Kayseri bu macı alacaktır. Kendi sahasında Kayserinin nasıl oynadığını biliyoruz...

Geçen hafta Beşiktaş'a yenilerek zirve yolunda büyük bir darbe alan Sivas bu maçı kazanamaz.Kayseri'nin evinde oynadığı maçlarda nasıl oynadığı ortada.Kazanırlar Sivas'a karşı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yunus haftanın maçı gs-ts maçı.bu maçı bence kayserı kazanır adamlar uzun zamandır maç kazanamıo ve gecen haftanın hıncını cıkarcak yer arıyolar sıvasa celme takmak iy. olur içn ama sivas alsa maçıda liderlik sansı devam etse

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kayserispor un kazanmasını istiyorum. Artık Sivas iLe boğuşmak Fenerbahçe ve GaLatasaray iLe uğraşmak yetmezmiş gibi birde Sivasın arada oLması hiç hoşuma gitmiyor. Kayseri kazansın biraz rahatLayaLım artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

kayseri kaybetmez bence alıcak maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kayseri'den bu maç için galibiyet bekliyorum.Evlerindeki hırslı mücadeleyi sergilerlerse kazanırlar..
    So what?
    Saike

16. Default

Uzun süredir sahalardan ayrı olan takımın etkili isimlerinden Sedat, Yasir ve Balili'nin yanı sıra, Beşiktaş maçında dizine aldığı darbe sonucunda sakatlanan Murat Sözgelmez, kasığında ağrı olan İvan Chetkov ve dizindeki ağrı nedeniyle Musa Aydın'ın dünkü idmanda sakatlıklarının nüksettiği ve Kayserispor maçının kadrosunda yer almayacakları öğrenildi.

eksik çok sivastada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oo eksik çokmuş Sivas'ta.İnşallah kazanır Kayseri.En azından Sivas'tan geriye düşmemiş oluruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sivasspor 50.DK Mehmet Yıldız'ın attığı golle 1-0 önde..Dkalar 79. gösteriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Holosko'nun dediği çıkacak galiba Tebrikler Sivas'a..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kötü oldu bu sonuç.3.lük de gidecek elden...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Holosko öyle bir şey söylemediğini belirtmişti.

Sivas'ı tebrik ediyorum.Şampiyonluk şansları yok ama zirveyi sonuna kadar takip edecekler anlaşılan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Böyle maç olmaz ya o kadar kötü son vuruşlar yaptıkki sonuç kaçınılmaz oldu
    Last edited by deniz.91 : 13.Nisan.2008 at 21:03

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas Uefa için çok önemli bir adım attı Yiğidolara Helal Olsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sivasspor pes etmiyor: 0-1

Geçen hafta Beşiktaş'a yenilen Sivasspor, 30. haftada deplasmanda Kayserispor'u 1-0 yenerek, şampiyonluk şansını son 4 haftaya taşıdı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 18:25 TSİ 13 Nisan 2008 Pazar
    Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan Sivasspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Rakibini Mehmet Yıldız'ın 50. dakikadaki golüyle geçen 'Yiğidolar', zirve yarışını sürdürdü.
    Atatürk Stadı'ndaki maça Kayserisporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçında yaşanan gelişmelere tepki göstermek amacıyla 'Anadolu çocuğunuda Chelsea'li yaptınız, helal olsun'' ve ''Anadolu Ligi kurulsun yeter artık'' yazılı pankart açtılar. Kayserisporlu ve Sivassporlu taraftarlar, ''Bu sene şampiyon Anadolu'dan'' tezahüratında bulunurlarken, golsüz geçilen ilk yarının ardından Sivasspor ikinci yarının başında Mehmet Yıldız'la öne geçti.
    Kayserispor'un beraberlik çabaları sonuç vermezken, 90 dakika sonunda 3 puanı alan taraf 1-0'lık skorla konuk Sivasspor oldu.
    'Yiğidolar' bu sonuçla deplasmandaki 8. galibiyetini alarak 29. haftadaki Beşiktaş yenilgisini telafi etti. Son 7 maçta 5. kez kazanan kırmızı-beyazlılar, 64 puanla 3. sıradaki yerini korudu.
    Üst üste 4. mağlubiyetini alan Kayserispor ise 48 puanla 5. sırada kaldı.
    » Uygun'un 'devrim' dileği
    KAYSERİSPOR: 0 - SİVASSPOR: 1
    Stat:
    Kayseri Atatürk
    Hakemler: Fırat Aydınus xxx, Aleks Taşçıoğlu xx, Hakan Yemişken xx
    Kayserispor: Ivankov xx, Avendano xx, Iglesias xx, Ragıp xx (Dk. 84 Kamber x), Kemal xx (Dk. 68 Turgay xx), Toledo xx, Saidou xx, Aydın xx (Dk. 89 Ali Turan x), Koray xx, Mehmet Topuz xx, Mehmet Eren xx
    Sivasspor: Petkoviç xx, Abdurrahman xx, Hayrettin xx, Saidi xx, Diallo xx, Sylla xx (Dk. 88 Emre x), Devran xx, İlhan Ummak xx (Dk. 61 Onur xx), Mohamed Ali xx, Sergio xx (Dk. 74 Sezer x), Mehmet Yıldız xxx
    Gol: Dk. 50 Mehmet Yıldız (Sivasspor)
    Sarı kartlar: Dk. 18 Toledo (Kayserispor) Dk. 44 Hayrettin (Sivasspor)

bana öyle geliyorki Anadolu takımlar sivas'a bilerek kaybediyor bu kadar gelmesi imkansız... Bilerek yeniliyorlar bence...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    bana öyle geliyorki Anadolu takımlar sivas'a bilerek kaybediyor bu kadar gelmesi imkansız... Bilerek yeniliyorlar bence...
    Bence imzanla çelişiyorsun. Çamur atmayalım. Sivas'ın kaç maçını seyrettin de böyle bir kanıya vardın, merak ediyorum.

Bu kadar mükemmel olsalardı bize v FB ye yenilmezlerdi... Eğer bu kadar müthiş olsalardı yenmişlerdi evlerindeki bu 2maçı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fırat abi seyrettim maçın özetini Kayseri pek maçı vermiş gibi oynamadı.Sonuna kadar mücadele etmişler.Hatta son dakikalarda kaleci İvankov bile gol için çıktı.Yani bilerek verseler en azından kalecileri çıkmazdı.Boşuna kuruntu yapmanın manası yok.Adamlar kendilerine denk takımlara karşı galibiyet almakta zorlanmıyorlar.

Kayseri seneye şampiyonluk hedefliyorsa şu İglesias'ı satıp yerine daha iyi bir forvet almalı.Tabii Gökhan'da giderse..
    So what?
    Saike

Kimse Sivas'ın müthiş ya da mükemmel olduğunu iddia etmiyor. O iki maçı da yense zaten liderdi. Sivas'ın şansı da iyi gidiyor demek var, diğer takımlar bile bile yeniliyor demek var. Sivas takım oyunu oynuyor ve iyi savunma yapıyor. Bugün evinde çok iyi oynayan Kayseri'ye aman aman pozisyon vermedi. Üç tane yüzde yüzlük gol pozisyonu buldu Sivas ve birini gole çevirdi ve bu golde Sivas'ın şansı yanındaydı. Trabzon dahil Anadolu takımlarının bu sene Sivas'a karşı sempatisi var ama bu her maçın 200.000 dolar değerinde olduğu bu ligde böyle mesnetsiz bir suçlama yapmak yersizdir. Öyle adama kolay kolay maç satmazlar.

Bilmeden konuşmayalım. Önemli bir şey iddia ediyorsan gerekçelerinle savunacaksın. Şu şu maçlarda filanca takımlar Sivas'a karşı şöyle oynadı, golleri şöyle bilerek yedi diye izah edeceksin.

Kasımpaşa maçında sivas 3şut çekti hepsi gol oldu kasımpaşa dünyaları kaçırdı anadolu takımlar sempati besliyor sivasa v bence zorlamıyorlar andolu takımlarına BJK-GS-FB takılıyorda sivasmı takılmayacak hadi takılmadı diyelim eksik moralisz BJK ye kaybedip,FB den nasıl var yiyor arada çelişki var kimin bilmediği belli 8yaşında çocuk bile bu çelişkiyi kavrar...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri