1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Harika Çocukları Kaptırmamak İstiyor musunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Harika Çocukları Kaptırmamak İstiyor musunuz?

Hepimiz "fm genie" sayesinde potansiyeli yüksek olan gençleri seçip yetiştirme ve takımımıza monte etme işini yapmaktayız.

Fakat özellikle bu gençler aşama kaydettiğinde büyük takımlar onlara sulanıp akılların çeliyolar ve elimizde tutmaya çalışsak bile onlardan hiç randıman alamamamıza sebep olyorlar.

Bu problemden kurtulabilmek için bana göre birkaç şeye dikkat etmemiz gerekiyor:

1. Oyuncu ile sık sık kontrat yenileyip haftalık ücretini hakettiği değere getirin. Oyuncudan gelecek kontrat yenileme taleplerine ters yanıt vermeyin. Bir de kontrat yenilerken oyuncu serbest kalmak için belli bi ücret öneriyorsa onu reddedeceğinize astronomik bir değere çekin.

2. Soruşturmalara (enquiry) asla cevap vermeyin. Yineleyip dursun. Sadece transfer döneminin bitimine iki gün kala gelen soruşturma isteklerine yüksek ücretler isteyerek cevap verin.

3. Teklifleri (bid) kesinlikle reddetmeyin. Bunun yerine astronomik ücretler talep edin. Örneğin adam 3 milyon teklif ediyorsa siz 20 milyon + sonraki transferden yüzde 50 gibi bi karşı teklif iletin.

4. Transfer söylentilerine ellerinizi çekin (hands of warning) diye değil, hiç bir şekilde cevaplamayın. (BU ÇOK ÖNEMLİ)

Bunlar hiçbir şekilde satmak istemediğiniz bir oyuncu için almanız gereken önlemlerdir. Bi oyuncuyu satmak istiyosanız veya piyasa kızıştırıyosanız yukarıdaki maddelerin sizin için hiç bir değeri yoktur. Bir de başkanınız sizi bypass edip kendisi transferi ele alırsa yine bu yöntemler işe yaramaz.

Bu önlemler sayesinde futbolcunuz mutsuz olmayacak ve daha büyük kulube gitmek istemeyecektir.

saol dostum bilgi için ben maddelerin tam tersini uyguluodum walla

Quote Originally Posted by ukat View Post
    4. transfer söylentilerine ellerinizi çekin (hands of warning) diye değil hiç bir şekilde cevaplamayın. (BU ÇOK ÖNEMLİ
    Bak bunu ben bilmiyodum hep böle yapıyodum paylaşım için tşkler

Benim bütün transferlerime başkan karıştıgı için bun konunun bi anlamı yok...

5. Default

sao dostum takımımdakı kerlon-adu gitmek istiyolar suanda vazgecirmek için ne yapmalıyım bunu soylermısıın

soyledıklerının dısında neler yapabılırım
    ??

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ewet bende böle davranıorum saağol

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bilgiler için saol dostum,ben genelde hep "Ellerinizi çekin" diyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sabri35 View Post
    sao dostum takımımdakı kerlon-adu gitmek istiyolar suanda vazgecirmek için ne yapmalıyım bunu soylermısıın

??
    birisi illa gitmek istiyosa onu tutmak için bildiğim hiçbir yöntem yok, yukarıdaki yöntemler en baştan yapıldığında işe yarar.

yani bana göre iş işten geçmiş, randıman alman zor

yerlerine alternatif bulu uygun fiyata satmaktan başka yol bilmiyorum.

ama kerlon ve adu yeri dolmayacak oyuncular değil. sahar ve guardado onların yerini fazlasıyla doldururlar

BiLgiLer için tesekkur ederim arkadasım gercekten bircogumuzun cok işine yarayacaktır Cok SagoL!
    Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis!!! :D ANTİfenerbahce!!!

teşekkürler güzel paylaşım

11. Default

paylaştığın için teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

chok saol kardes bn tuncayi kaptiriyodum simdi alamazzlar elimden

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

yararlı bir çalışma olmuş ama büyük klupseniz ellerinizi çekin diyebilirsiniz oyuncu zatn buyuk klupte oldugu için fazla üzülmüyo hem de diger kulupler ellerini çekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

valla ben tam tersini yapiyodum. deneyelim belki ise yarar

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

ben hep ellerinizi cekin diyordum bak iyi oldu ogrendigim
    sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...

KoP cHoiR

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

hocam bir de sozlesmesinde minimum relesase clause olan ve sizin asla birakmak istemediginiz birisi varsa minimum relesase clausedan daha dusuk bir ucret isteyin mesela release clausei 5 million euro olan birisini herkes istemeye baslayinca siz 2 miilion ucret isteyin herkes 2 million teklif edecektir siz de kabul etmek zorunda kalmayacaksiniz

Nesil
    2006

Bunların çoğunu biliyordum. İyi bir yazı olmuş sağ ol.

Ayrıca imkanınız var ise bu genç oyuncuları bir iki maçta oynatmaya çalışın. En azından kazanamanız artık kesinleşen maçlarda son beş dakika oyuna sokun. Size karşı güveni artsın.

Bencede dedıgın dogru bu dedıklerını tesı anca pıyasayı kızıştırır ve fıyatı 1 2 yukarı ceker okadar olan adamın formuna olur

RİZE/KALKANDERE (Haluk Ulusoy İstifa)

Quote Originally Posted by sabri35 View Post

??
    Kendimce bi yöntem buldum bu sayede 2 oyuncuyu klübe geri kazandırdım.

1) Oyuncuyu genellikle bütün maçlara çıkarın. Ve maç konuşmalarında onunla özel konuşun ve moral vermek için konuşun. (kötü bile oynasa moralini yüksek tutmaya çalışın)

2) Maçtan sonra oyuncunuza övgüler yağdırın.

3) Oyuncunun durumu biraz düzelmiş olabilir bu yüzden sık sık yeni bir kontrat isteyip istemediğine bakın..

Benim kilit oyuncu mu chelsea istedi bende vermedim oyuncu ayrılmaya karar verdi fakat 3 ay içinde oyuncuyu öyle bi motive ettim ki favori kişisi haline geldim. Bu yüzden verdiğim kontratı imzaladı...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Eline sağlık güzel bilgiler en sondakini ben hep elleriniz çekin diyordum bu önemli bir ayrıntı..Diğerlerini bende uyguluyordum zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

paylaşım için teşekkürler...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla bende yönetim saolsun kimseyi kırmıyo her teklife evet diyo bende yönetimi aradan çıkarma yolunu buldum oyuncuyu satmak istemiyor seçeneğine getirip tüm teklifleri reddet diyorum işe yaarıyo teklif gelir gelmez red edildiği için yönetim karışamıyo tabi takımın en iyi oyuncularını kafalarına göre satamadıkları için kırgınlar biraz ama idare etsinler artık...

23. Default

Güzel bi açıklama olmuş...Ben genelde hep ellerinizi çekin derdim :S

wallaha cok saol ii oldu bu

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

evet bende boyle yapiyorum ise yariyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazıları hoşuma gitti denemeye değer.Sağol.
    FM Gazetesi

Eline sağlık arkadaşım.Hemen uyguluycam bu dediklerini.Bende tam tersini yapıyodum hep!

Mesaj Yetkileri