1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Mesaj Sayısı Sorunu..

Default Mesaj Sayısı Sorunu..

Arkadaşlar Merhaba,
    Benim sorunum mesaj sayımın artmaması..bir kaç konuya yorum yapmama rağmen mesaj sayım hala 7 de.. neden artmadığını merak ediyorum.. şimdi mesaj sayısı çokmu önemli diceksiniz.. ama online turnuva bölümünde mesaj sınırı koymuşsunuz.. turnuvalara katılabilmem için mesaj sayımı arttırmak istiyorum.. Edindiğim bilgiler yanlış veya eksikse lüütfen beni uyarın..
    Şimdiden teşekkürler..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by tncy87 View Post
    Arkadaşlar Merhaba,
    Benim sorunum mesaj sayımın artmaması..bir kaç konuya yorum yapmama rağmen mesaj sayım hala 7 de.. neden artmadığını merak ediyorum.. şimdi mesaj sayısı çokmu önemli diceksiniz.. ama online turnuva bölümünde mesaj sınırı koymuşsunuz.. turnuvalara katılabilmem için mesaj sayımı arttırmak istiyorum.. Edindiğim bilgiler yanlış veya eksikse lüütfen beni uyarın..
    Şimdiden teşekkürler..
    Bazı bölüm ve konularda mesaj sayacı kapalıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mesaj sayacı kapalı bölümlerde yorumlarınızı belirttiyseniz mesaj sayınızın artmaması normaldir. Diğer kısımlarda ise her mesajınızda artış yaşanacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Resimde görüldüğü gibi konu bazı konularda konu başlığı yanında mesaj sayacı kapalı yazar..

Peki mesaj sayacının hangi bölümlerde açık veya kapalı olduğunu nasıl bileceğiz??

(Not: Bu soru mesaj sayacının kapalı olan alanlarda yorum yapmayacağım anlamına gelmez. Yanlış anlaşılmasın..)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben soru sorarken cevabı çoktan gelmiş ilginiz için teşekkürler..
    Last edited by tncy87 : 27.Nisan.2008 at 14:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biz teşekkür ederiz.

Mesaj Yetkileri