Kayserispor
Ç. Rizespor
Berabere
(/s)
Maç tüm sonuçlara açık bence
kaysri yedek çıkıyomuş galiba...
Kayserispor alır diyorum. Ç.Rizespor ne olur kurtulmasın artık.Düşsünler sonra geri çıkarlarmı çıkmazlarmı orasına karışmam.
I'm back...
Rizespor'un kazanacagını düşünüyorum ve de inş kazanır.Kayseri'nin maça yedek agırlıklı bir kadro ile çıkacagını duydum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kayserispor, Türkiye Kupasına odaklandı ve kupadan başka birşey düşünmüyorlar, Ç.Rizespor ise bu hafta kazanıp, Gençlerbirliğinin zor fikstüründe ki avantajı kullanıp ligde kalmak için oynayacak. Ç.Rizespor ne yapar ne eder bu maçı kazanır.
Kayserispor alır..
Kayserispor kendi saha ve seyircisi önünde bu maçı alır.Zaten Rize bu maçı alamazsa işleri çok zora girer bence alamazlar da.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rizespor küme düsdü..Arkadaslar rize'nin küme düsmesine hiç üzülmedim..Yahu bir takım hersene küme düsmeye oynarmı..Rizespor iyi bir gelişme kayıt edemedi..Yanlış transferleri oldu..Neyse rizespor'a ilerki yıllarda basarılar...
Kayseri haberlerin aksine tam kadro ile sahaya çıktı ve rahat bir skorla galibiyet almışlar Rize'nin bu düşüşü belki onlar için hayırlı olacaktır her sene hatalarla başlıyorlardı lşie artık düşünme zamandı geldi
Rize Sonunda Düştü...Bakalım Bank Asya 1.Liginde neler yapabilicekler?
Tabiki kayseri zaten doğru düzgün taraftarı olsa (sayıca fazla taraftarı kastetmiyorum) şampiyonluğa oynar
Rize yıllardır süper ligde ama buraya geldiklerinden beri bir adım ileri gidemedi bence inşallah daha güçlü olarak dönerler..
Ve Rize'de düştü. Her sene düşmemeye oynuyorlardı. Seneye Bank Asya 1.Lig'de yeniden bir yapılanmaya gitmeliler diye düşünüyorum.
Rize'nin düşme vakti gelmişti geçen senede zor kurtuldular zannedersem Bank Asya 1.Ligde başarılar onlara.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Üzüldüm desem yalan olur Rize düşmeyi haketmişti...
Kayseri'nin bir iddiası olmaması ve Rize'nin küme düşme tehlikesinin olması nedeniyle acaba Rize puan/puanlar çıkartırmı diyordum ama Kayseri'nin kupa maçları aklıma gelince evinde daha güçlü kadrosuyla kazanır dedim ve öyle oldu.Tebrikler Kayseri geçmiş olsun Rize..
So what?
Saike
Dün Rizespor düşmeye oynayan taraftı ama hiç bir direniş göremedim düşmeyi haketmişlerdi kayserim erciyesin rövanşını aldı bu yıl![]()
Birde Konya'nın düşmesini istiyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.