Beşiktaş
Bursaspor
Berabere
(/s)
Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok.Var gücümüzle asılmamız gerek.Taraftarımız bizi Adana'da yalnız bırakmayacaktır.Kazanacağız.
Beşiktaş seyircisi kendi seyircisinin önünde oynadığı maçlarda zorlanıyor. Oyuncular gol kaçırsam veya hatalı pas versem bu tribünler bana alehime tezahurat eder korkusu ile oynuyorlar. Birde Bursa maçında bunlar yaşanırsa işleri gerçekten zor olur. Bursaspor ise bir tutam düşme korkusu yaşıyor, bu maçta mutlaka puan alacaklardır. Galibiyet elde edeceklerini düşünüyorum.
Beşiktaş kazanır, başka yolu yok..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
ilk maçda olduğu gibi yine kazanırız...
Son üç maçımızı kazanmamız lazım,çünkü kaybedecek başka hiç bir şeyimiz yok,yenilsek dahi garanti dördüncüyüz.O yüzden korkusuz saldırıp ilk maçta olduğu gibi kazanırız...
Adana'ya gidiyorum,yalnız bırakmayacağım Beşiktaş'ımı...
Ligde son haftalara girerken sezon sonu daha üstte yer edinmek için rakiplerimizin puan kaybını beklerken kalan maçlarımızı kazanmalıyız.Adana'da taraftarımız takımı yanlız bırakmayacaktır.(Keşke Antalya'da olsaydı) Kazanırız diye düşünüyorum.
Böyle bir baskı yok bence.Olsaydı bu sezon tüm kritik maçlarımızı -2 maç hariç- evimizde kazanamazdık.
So what?
Saike
Deplasman niteliği taşıyan bu maçı BJK kazanır bence Son haftaya kadar yarışı kovalayacaklar artık nerede bitirirlerse Holosko gol atmasında kim atarsa atsın![]()
Ne oLursa oLsun. Ne farkeder ki ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Her ne olursa olsun sonuna kadar savaşıp kazanmalıyız.
Seyircimiz Adana'dada takımımızı yalnız bırakmayacaktır..
Beşiktaş deplasmanda topladığı puan evinde topladığı puandan daha fazla, bu da deplasman maçlarına daha iyi konsantre olduğunu gösterir. Burada taraftarın bir etkisi olduğunu düşünmekteyim, Beşiktaş futbolcular stada çıktıklarında taraftardan korkuyorlar ki korkmakta haklılar Baki'ye küfür edip sonra alkışlamak oyuncularda psikolojik bir tavra neden oluyor. Buda oyunlarına yansıyor. Fenerbahçe ve Sivas maçında bunun etkisi gözükmüştür. Belki Beşiktaş'lı taraftarlar sahaya su şişeleri atmasa Beşiktaş'ın hızı kesilmez maçları kazanabilirdi.Originally Posted by GeNç KaRTaL
Taraftarımız önünde başarısız olduğumuz tamamen saçmalık!Liverpool'u,Marsilya'yı bu taraftar ile yendik biz.Bu taraftar ile elimizden kaçırdık Porto'yu.Beşiktaş taraftarının takıma olumsuz etkisi asla olamaz,olmamıştır.(Sivas maçı hariç,orda da haklı bir protesto)Aksine Beşiktaş için her zaman itici güç olmuşlardır.Böyle konuşmak,tribün emekçilerine haksızlık yapmak demektirNeyse bence bu maçı alırız.3de e yapıp, sezon sonu da ligi 3. bitiririz...
Kağıt üzerinde Beşiktaş bir adım önde ama maç saatinden gerginlık nasıl olur bilemeyiz..Umarım Bursasporum bu maçtan 3 puan çıkartır..
Evet deplasmanda daha fazla puan topladık evimizdeki maçlardan ama bunun seyirciden kaynaklandığını düşünmüyorum ben.Sen öyle düşünüyor olabilirsin.Bence Oftaş maçında seyirci olsaydı o maçı kazanırdık.Birde taraftar baskı kuruyor demişsin.Puan kaybedilen maçlarda taraftarın oyuncular üzerinde olumsuz tezahuratları olmuş mu onu araştırmak lazım.Sivas maçı hariç hatırlamıyorum ben..
So what?
Saike
Taraftar baskısı falan hikaye.Kasımpaşa maçında 2-0'dan maçı 4-2'ye getirilmesindeki en büyük etken taraftardır,aynı şekilde ilk yarıdaki Denizlispor maçı 2-0 oldu futbolcular oyundan düştü,taraftar desteği verdi 3-2 oldu.Yine Antep maçı ve deplasmandaki G.Birliği ve G.Antep maçlarında bile son saniyeye kadar inanmış taraftar sayesinde bulduk galibiyetleri.Türkiye'de takımını beş senedir şampiyonluk göremediği halde bu kadar destekleyen bir taraftar varmıdır acaba.F.Bahçe'ye dünyaları veren Alex üç beş maç oynayamadı diye ıslıklandı.G.Saray'da futbolcular para alamadan,müthiş emek vererek,efor sarfederek şampiyon oldu.Tribüne taraftar gelmiyor.Ama biz her türlü başarısızlıklara rağmen,bu yönetime rağmen,8-0'a rağmen takımımızın arkasındayız ve sevdamızdan bizi hiç kimse vazgeçiremez.Her kim diyorsa ki;"Beşiktaş'lı futbolcular taraftar baskısı yüzünden oynayamıyor" hayatında Beşiktaş maçı izlememiştir...
Bu arada Beşiktaş'ın taraftar baskısı varsa bu depasmanda da hissettirir kendini.Çünkü ben taraftar bakımından Beşiktaş için Türkiye'de deplasman olduğunu düşünmüyorum.Bütün stadlarda İnönü'deymiş gibi ses var...
Beşiktaş bu maçı da kazanacaktır..Uefa için başka şansları yok zaten
Beşiktaş gol yediği zaman en çok söylenen iki beste, Kartal Gol Gol Gol ve Allah Belanı versin ile başlayan bestelerdir. Oyuncu gol atacam diye uğraşırken birde üstüne bunlar söyleniyor ve takım defansıda ileri çıkınca golü kendi kalesinde görüyor...
Tamam sakin, bazı arkadaşLar bizim tribünü tam oLarak biLmeyebiLir, besteLeri biLmez. Sakince anLatın, öğretin. GerginLiğe gerek yok. BiLmiyor oLabiLir. YaLnış biLiyordur. Varsa ortada bir durum düzeLtin.
Hadiyin bakayım.
Kartal gol gol gol tezahuratından kötü yönde etkilenen adamın zaten bizim takımda işi olamaz,olmamalı.Bence sen basma kalıp düşünüyorsun..
So what?
Saike
Bazı futbolcular üzerlerinde bir baskı hissedebilir.Yanılmıyorsam beşiktaşlı bir kaç futbolcu taraftar üzerimizde baskı yapıor diye röpörtaj yapmıştı.
O bahsettiğin oyuncular şu an bizim takımda oynamıyorlar.
So what?
Saike
Bjk nin kaybedecek birseyi yok nasıl oluyo anlamıyorum. 3.lük hatta zor da olsa 2.lik sansı var . Bursa nın kaybedecek birseyi yok. 37 puanla ligde klmayı cok büyük ölcüde garantiledi. Bilemiyorum ama içimden Bjk puan kaybedecek gibi geliyor. 1-2 ya da 2-2 skor tahminim...
Emre abi 3.olabilmemiz için Sivas'ın kalan 3 maçından sadece 1 sini kazanması gerekiyor.2.olabilmemiz içinse Galatasaray ya da Fenerbahçe'den birisi 3 maçından birisini kaybetmeli diğer 2 sindende galibiyet çıkarmamalı.Tabii bu arada Sivas yine dediğim gibi 3 maçından en fazla 1 ini kazanmalı.Yani çok düşük bir olasılık.Tabii birde kalan 3 maçımızı kazanmamız lazım.Bunu yapabiliriz bence.
So what?
Saike
Beşiktaş son 3 maçını kazansa dahi 4. oLacak. O yüzden kasmaya gerek yok. Herşey beLLi zaten. Genç oyuncuLara yöneLeLim. Show düşüneLim. Kazanmak ya da kaybetmek bundan sonra önemLi oLmamaLı o kadar.
mersinden maça gidecek olan arkadaslarım var ve bilet fiyatı konusunda baya şikayetçi oldular..yönetimin biraz anlayışlı olması gerekiyor bence..
maça gelince Beşiktaş ın kazanacagını düşünüyorum..