Gençlerbirliği Beraberlik için çıkarsa kaybeder..
Fakat Galibiyet için çıkar iyi Kontra yaparsa Fenerbahçe'nin zorlanacağı bir maç olur
Fenerbahçe
Gençlerbirliği
Beraberlik
Gençlerbirliği Beraberlik için çıkarsa kaybeder..
Fakat Galibiyet için çıkar iyi Kontra yaparsa Fenerbahçe'nin zorlanacağı bir maç olur
Bu maç FByi tutuyorum fb alsınki gençler kupaya asılmasın
(/s)
Zor bir maç olmaz.Camia Galatasaray maçı sonrası Samandıra'da yaşanan çirkin olaylar yüzünden kenetlenmiş durumda.Pazar günü çıkıp Gençlerbirliğini yenerek birlik olduğumuzu dosta düşmana gösteririz...
Bu maçı kazanır,yaralarımızı sararız.
G.birliğinin şiddetle puana ihtiyacı var bence berabere bitebilecek bir maç
artık tek gerçek hedef şampiyonlarligine katılabilme mücadelesidir onun için mutlak galip gelinmesi gerek şüphem de yoq
Fb galibiyete yakın ; ama GB de kolay teslim olmayacaktır. Öyle yada böyle fb kazanır bu macı..
G.Birliği 1 puan aldığı taktirde ligde kalacak.Ancak o puanı bu maçta değil önümüzdeki hafta Sivas maçında alırlar...
Zevksiz bir maç olacak bence kimsenin tadı tuzu kalmadı oyuncular çok moralsiz yinede bu maçı kazanıp yapabileceğimiz en iyisini yaparız ...
Fenerbahçe şampiyon olmasa bile Şampiyonlar Ligi için kazanamak zorunda, bu maçı kazandığı taktirde Şampiyonlar Ligi için büyük adım atacaktır. Fenerbahçe üç puana yakın taraftarır.
Bu hafta yaşaşanlardan sonra Fenerbahçe'li oyuncukların hırslı ve agresif bir oyunu olacaktır, kartlı ve gollü bir mücadele bekliyorum.
Bence kolay bir maç değil.Gençlerbirliğinin küme düşme korkusu var ve beraberlik onlara yetecek.Bence berabere biter maç.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ben sahsen bu macta fenerbahcenın kazanmasını ıstıyorum cunku gencler puan alırsa lıgde kalmayı garantıleyecek ve son hafta sıvas macına fazla asılmayacak o yuzden fener kazansın![]()
G.Birliği'nin 1 puana ihtiyacı var ama daha güçlü kadrosuyla Fenerbahçe kendi sahasında 3 puana yakın olan taraf bence.Yinede Gb'den bir süpriz beklemiyor değilim..
So what?
Saike
Bu maç hiç kolay olmayacak hatta ben g.birliği'nden beraberlik bekliyorum. moralsiz fenerbahçe karşısında ihtiyaçları olan 1 puanı da alıp kümede kalmak için kora kor bir mücadele olacak ve yaralı fenerbahçe'nin bu maçta da puan bırakacağına inanıyorum..
...................
Last edited by Onurap : 01.Mayıs.2008 at 22:45 Reason: yanlış mesaj
İdo'dan F.Bahçe maçı için ek sefer
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO), 4 Mayıs Pazar günü Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında yapılacak maça taraftarların geliş ve gidişlerini rahatlatmak amacıyla Bakırköy-Kadıköy hattında deniz otobüsü ek seferleri koydu. İDO'dan yapılan açıklamada, Bakırköy-Kadıköy hattında saat 17.15 ve 17.50, Kadıköy-Bakırköy hattında da 21.35 saatlerine ek sefer konulduğu bildirildi.
02.05.2008
Kaynak : AA
bence bu mac cok ama cok zorlu gecicek... fenerde moral bozuklugu var ama sonucta bu mac kazanmak zorundalar... gencler ise 1 puan alamazsa ligden dusme ihtimali cok yuksek o yuzden 1 puan icin asilacaklar.. supriz olabilir ama fener 4-5 atabilir oyle karisik bir mac
Fenerbahce 3-5-2 sisteminde de oynayabilir bu macta.
------Önder Turaci------Edu-------Yasin------
Gökhan-----Mehmet Aurelio---Selcuk-----Ugur Boral----
-----------------ALex De Souza----------
----------Deivid(Ilhan P.)------Kezman-----
Bu sistemle Fenerin basarili olabilecegini düsünüyorum,Deivid oynarsa serbest oynar her zamanki gibi.Ayrica Gökhan ve Ugur daha etkili bindirmeler yaparlar.Aurelio-Selcuk ikilisi göbegi iyi kapatirlar,bilmiyorum bu taktikle etkili olabilir Fenerbahce.
Vederson'un sakatlığı kötü oldu. Solda büyük ihtimalle Uğur-Deivid ikilisi oynayacaktır diye düşünüyorum.
Zico yine fantezi yapacak yani
Kazanalımda ne kadar fantezi olursa olsun. Artık iyi oynamaktan çok kazanmak önemli, kazanan puan veriyorlar.
F.Bahçe'nin muhtemel 11'i
Turkcell Süper Lig'de yarın sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan. Ligde geçen hafta Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yarışında avantajı rakibine bırakan sarı-lacivertliler, ezeli rakibinin Sivasspor deplasmanında yenilebileceği olasılığıyla yeniden avantajlı olabilmek ve üst sıralardaki yerini korumak için Gençlerbirliği karşısında mutlak galibiyet arayacak.
Sarı-lacivertliler kendi seyircisi önünde oynamasına rağmen, ligden düşecek son takımı belirleyecek muhtemel 3 ekip arasında yer alan ve puana ihtiyacı olan Gençlerbirliği karşısında zorlu bir sınav verecek.
Bu sezon ligde son kez seyircisi önüne çıkacak Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan Vederson'un yarınki maçta forma giymemesi bekleniyor. Dün akşamki antrenmanın son bölümünde sol dizinden sakatlanan Brezilya asıllı oyuncunun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Önceki gün dizindeki ağrı nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Gökhan ve dünkü çalışmada yer almayan Semih'in durumlarının ise iyi olduğu öğrenilirken, Galatasaray maçında sakatlanan kaleci Volkan Demirel ve Lugano yarınki maçta forma giyemeyecek.
Teknik direktör Zico'nun, Vederson'un yokluğunda iki gün önceki antrenmanda denediği ilk 11 kurgusundan vazgeçerek, Kazım'ı kadroya dahil etmesi bekleniyor. Savunmada Lugano'nun yokluğunu Yasin ile doldurmayı planlayan Brezilyalı çalıştırıcının, Gençlerbirliği maçında sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle:
Serdar, Gökhan, Yasin, Edu, Uğur, Kazım, Maldonado (Selçuk), Aurelio, Deivid, Alex, Kezman.
Fenerbahçe'de 3'er sarı kartlarıyla ceza sınırında bulunan Alex, Kezman, Yasin ve Kazım, yarın forma giyip birer sarı kart daha görürlerse ligin son haftasındaki Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecekler.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk 78. kanaldan naklen yayınlanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
03.05.2008
Kaynak : AA
Zico kendi 11inin dışına çıktığında genelde iyi sonuçlar alamadı
Rize Chelsea Ankaraspor Galatasaray Bursa Ankaragücü vs. Beşiktaş maçı dışında pek iyiliğini göremedik ...
Fenerbahçe'den bul yıl beklediğimi veremedi. Bu takım bu ligde çok daha önce şampiyon olabilirdi. Umarım seneye iyi bir kadro kurarlar ve yenildiğimiz taktirde bile rakibe ders verebilecek bir oyun oynarlar. Umarım yarın kazanır ve şampiyonluk iddiamızı sürdürürüz.
Ligtv Sivas-Gs maçını canlı veriyor.Fenerbahçe maçını nereden izleyebilirim ?
Rüyamda Fenerbahçe ilk yarıyı 5-1 önde bitiriyordu.
So what?
Saike