1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: betis

Default betis

arkadaşlar betis le yeni bir kariyere başladım ve ligin 10. haftasındayım 6. sıradayım ama 2. ile aramda önümdekilerle aramda fazla fark yok ve çok güzel bir oyun sergiliyorum her maçta ancak taraftar ve futbolcular takımın lig deki konumundan hiç memnun değil futbolcularda ufuk kaygılarında hep aynı ve taraftarda şikayetçi bunun nedini betis in 100. yılını kutladığı için mi? yoksa sezon başında şampiyonluk hedef dediğim için mi? yoksa başka bir neden mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

6. sırada olduğun için başarısız olarak görülüyorsun. Oyuncularda bunu dile getiriyorlar. Arada fazla puan farkı yok demişsin ancak istersen 1 puan fark olsun yinede 6. sırada olduğun için başarısız sayılıyorsun. Buda oyunun hatalarından birisi bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kulubun özel yılı olduğu için senden büyük başarılar beklerler. O yüzden futbolcuların üzgün oluyodur.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Kulubun özel yılı olduğu için senden büyük başarılar beklerler. O yüzden futbolcuların üzgün oluyodur.
    medyanın tahmini 15. ben şuan 5. sıradayım 12 hafta geçti ne diye şikayetçi oluyorlarsa bu takımla ilke sezonda uefa bile büyük başarı bir sobis var iyi denile bilecek ama işin zevki de burda ortaya çıkıyor ama saçma bir hata...

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    medyanın tahmini 15. ben şuan 5. sıradayım 12 hafta geçti ne diye şikayetçi oluyorlarsa bu takımla ilke sezonda uefa bile büyük başarı bir sobis var iyi denile bilecek ama işin zevki de burda ortaya çıkıyor ama saçma bir hata...
    yönetim daha fazla transfer bütçesi versin diye başlangıçta hedef olarak şampiyonluğu seçtiysen olabilir

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    yönetim daha fazla transfer bütçesi versin diye başlangıçta hedef olarak şampiyonluğu seçtiysen olabilir
    öyle düşünerek yaptım ama pişman oldum alışkanlık olmuştu orada hep şampiyonluğu seçmek birden bende basmıştım topu topu 3 milyon$ dolar için...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    Evet o yüzden olmuştur. Benim başıma da aynı olay gelmişti. ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hedef şampiyonluk dediysen ve bunda 12 haftada bir yol katedemediysen yani 6. sıradaysan bunu taraftarlar ve oyuncular başarısızlık olarak görüyorlardır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri