Fenerbahçe
Beşiktaş
25 yıllık hasrete son verir gibime geliyor , kupayı Fener alır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fenerbahceliyim ancak kupayı Besiktas alsın istiyorum cünkü kupayı alsan bir dert almasan bir dert aldıktan sonrada takılacaklar almasanda takılıyorlar zaten![]()
Kalede Babacan başlar inşallah.
Başından sonuna kadar onunla devam edelim Kupada.
Sezonu kupayla kapatırız umarım...
Kupayı Fenerbahçe alırsa, zevksiz olan bu kupa daha çok zevksiz olacak. Çünkü yıllardır, Fenerbahçe alamadığı için reklam yapıyorlardı. Seneye reklam için mazeme bulamıyacaklar.
Bu sezon iki defa son 6 maçı üst üste kazandık tekrar kazanabiliriz. Maç skoru Fenerbahçe: 2-1 :Beşiktaş
Yok simdi kızma payı kalmıyor öle oldumuhem torunlarım sordugunda dede sen kupayı gördünmü die yook evladım ne gezer ben ozaman cenin bile degildim demek istiyorum
![]()
Evet kupayı alırsak kupanın tüm büyüsü kaybolmuş olacak.Ben geçen sene 25. yılda alalım istiyordum ama olmadı, 26'nın pek anlamı yok, 30'a kadar bekleyebiliriz.Ama şu da bir gerçek ki kupayı alırsak bizden daha çok sevinecektir rakip takım taraftarları, uzunca süre takılma malzemesi çıkmış olacak çünkü.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kupa Aragones'in Fenerbahçe kariyerini sürdürecekse kaybetmemiz daha hayırlı olur. Kupa ile Aragones'in ilişkisi olmayacaksa kupayı alalım. Böylece Beşiktaş'ın ilk 2'ye girmesini beklememize de gerek kalmadan Uefa'yı garantilemiş oluruz. Seneye kupada bir düzenlemeye gidilmeli. Özellikle grup maçları çok sıkıcı bir hal alıyor. Hatta çift ayaklı maçlar yerine kuraya göre kimin sahası çıkıyorsa tek maç üzerinden orda yapılmalı. En azından bir heyecanı olsun.
Bu senenin büyük maçlarda yenilmeme geleneği umarım devam eder. Aragones'in tercihlerini merak ediyorum. İyileşen bir Alex var, Beşiktaş'a karşı başarılı maçlar çıkaran Güiza var. Semih olmadığı zaman hücum gücü düşen bir Fenerbahçe var. Alex - Semih uyumu var. Alex - Semih - Güiza üçlüsünden bakalım hangisini seçecek. Tabi bir de sakatlığı düzelen Önder ve cezası biten Lugano var. Lugano'nun yeri garanti. Fakat yanında kim oynayacak o da ayrı bir soru işareti. Son haftalarda iyi oynayan bir Yasin var. Acaba Yasin'i kesip Önder'i koyar mı ? Yoksa ısrarla Gökhan stoperde iyi oynuyor diyerek Gökhan'la stoperde devam mı eder ? Deivid'in de artık kesik yemesi gerekiyor. Ne yapacağı belli olmayan Kazım'ı bile Deivid'e tercih ederim. En azından ikili mücadelelerde ayakta kalır.
Başarılar Fenerbahçe'm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kupanın kazanılması Aragones hakkında verilecek kararı değiştireceğini sanmıyorum.Umarım güzel futbolla galip gelerek kupaya uzanan taraf oluruz.Denizli maçı sonundaki basın toplantısında Aragones Alex tam olarak hazır değil felan demişti bu maçtada ilk 11 oynatacağını sanmıyorum.Fakat Lugano yu oynatacağını düşünüyorum.Denizli maçındaki kadro çıkar Ali Bilginin yerine Gökhan geçer Lugano stoperde oynar.
Bence Fenerbahce bu kupayi alir Aragones'ide gonderir. Aragones'te 25 yil aradan sonra Turkiye Kupasini kazandiran teknik direktor olarak tarihe gecer![]()
Umarım kupayı alırız o kadar yolu gidip alamazsak kötü olur ama züğürt tesellisi olarak bu yaşa gelip kupayı görmedim demem![]()
Kupa Beşiktaş'ın...
Bu sefer favori Fenerbahçe. Kazananda Beşiktaş oLacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnş. kazanırız bu maçı ve bu kötü kadereson veririz.Bu sefer favori biziz ama bu maçların favorisi olmaz derbi havası değişiktir.Umarım güzel bir maç izleriz ve kazanan taraf oluruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HANGİ OYUNCU KADRO DIŞI KALDI?
Fenerbahçe'de sular durulmak bilmiyor.
Aragones'in son haftalarda birbirinden farklı kararlara imza atmasına, kupa finali öncesi bir yenisi daha eklendi.
Son haftalarda defansta kimi oynatacağına karar veremeyen Aragones adeta Yasin'e sarılmıştı.
Genç futbolcunun Lugano, Edu ve Önder'in yokluğunda gösterdiği performans hem takım arkadaşlarından hem de taraftardan takdir almıştı.
Ancak bu sabaha gelindiğinde İstanbul'da yapılan son antrenmandan sonra Aragones İzmir kadrsounu açıkladı.
Yasin'i İzmir kadrosuna almayan Aragones'in tercihi futbolcularda büyük bir şok etkisi yarattı.
Aragones Yasin'i final öncesinde kadro dışı bıraktı. Yasin'i neden kadroya almadığı sorulduğunda ise Aragones herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.
Öte yandan Selçuk Şahin'in durumu bu sabah yapılan kontrollerde henüz netlik kazanmazken, bu futbolcu İzmir kadrosuna dahil edildi.
Selçuk'un son kontrolleri İzmir'de yapılacak ve durumuna maç öncesinde karar verilecek.
Selçuk'un oynamaması halinde o bölgede, son Denizlispor maçında Aragones'in soyunma odasında tartıştığı Deniz Barış'ın oynama olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.
Ancak Aragones'in Deniz Barış'ın yerine o bölgede Alex'i de oynatabileceği gelen bilgiler arasında.
Maraton
Last edited by tarikko : 11.Mayıs.2009 at 20:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahce'ye karsı son galıbıyetımız yanılmıyorsam yıne bır kupa macıydı Bobo'nun tek goluyle kazandıgımız mac. 2 yıl gectı aradan ve yıne bı kupa macıyla bu serıyı kırmak ıstıyoruz. Selçuk oynamayabilirmiş. Birçok Fenerlinin aksine ben bu durmun kendılerı ıcın kotu sonuclar doguracagı kanaatındeyım cunku fazla ıs yapmıyor gıbı gorunse de ortasahayı derleyıp toplamada buyuk gorevı var Selçuk'un. Umarım dertsiz tasasız bir maç olur ligdeki sonuc tekrarlanmaz ve son 3 haftaya mutlu gırerız. Ikı kupayı da al getır KATRALIM ..
Performansı ile Milli Takıma çağrılmayı hakeden Yasin 18de yok.Bakalım,Aragones nasıl bir 11 düşünüyor.
Maça gelince kazanacağımzı düşünüyorum.Bu hasret bu yıl son bulacak.En son lig şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz stadta alacağımız bu kupa 2009-10 sezonu için camianın umutlarını yeşertecek.İnancım bu yönde.Haydi Fenerbahçe.
Fenerbahçe Kazanıp Kupa Hasretine Son Verir İnşallah
İyi Aragones yanlış tercih yaparsa kaybetme bahanemizde hazır
Gökhan-Lugano çıkacak galiba BJK maçında defansta.
Olaya bak abi ya okulda arkadas ortamında falan da dert olmuyor size varya yarın yensek ertesı gun dalgamız olmaz Fenerlilerle, 'hoca mal abi' diyor herkes![]()
Aragones kupayı alarak tari,he geçecek gibi geliyor banada nedense
Bir favori göstermek yanlış.Kazanıcak takımın farkla kazanacağını düşünüyorum.İçime öyle doğdu.Umarım seyir zevki yüksek ve olaysız bir maç olur..
Aygün maçta fark bekliyorsa ben maçta gol beklemiyorumŞaka bi yana maçı kazanıp kupaya uzanan taraf olacağımızı düşünüyorum.Başarılar Fenerbahçem.
Güzel bir maç olacak inşallah ve kazanan taraf biz olalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
3-1 Fenerbahçe kazanacak diye düşünüyorum.
Beşiktaş, bu kez de kazanamazsa, kendilerini ilk köprüden aşağı atsınlar. Fenerbahçe yine yarım takımla sahaya çıkacak.