fm 'den sıkılanlara oyunu yeniden aynı heyecanla,zevkle ve eğlenerek oynamaları için ne önerirsiniz?
bu nu hem kendi adıma hemde benim gibi olanlar vardır diye düsündügüm icin soruyorum
yanıtlarsanız sevinirim
cevaplar icin şimdiden teşekkürler![]()
fm 'den sıkılanlara oyunu yeniden aynı heyecanla,zevkle ve eğlenerek oynamaları için ne önerirsiniz?
bu nu hem kendi adıma hemde benim gibi olanlar vardır diye düsündügüm icin soruyorum
yanıtlarsanız sevinirim
cevaplar icin şimdiden teşekkürler![]()
Arkadaşım biraz ara vermek sana iyi gelir. 3-5 gün oynama. Siteye gir yazılanları takip et cevap yaz.
Siteden arta kalan vakitlerinde Vestel'in çıkardığı I Can Football internet üzerinden oynanan futbol oyununu oyna. Yada PES 2008 oyna.
Benim yaptığım şey; Gündüzleri FM 2008, öğlenleri Siteye takılırım. Ve nette gezerim. Şuan saat 1 buçuk genelde I Can Football oynarım.. bazende şuan olduğu gibi hem sitede gezerim yada FM oynarım. Bazen Fm oynarken sabahladığım bile oluyor. Gece gündüz oynuyorum. Heleki kariyer hikayesi oluncada sıkışıyor. ama hevesle maçları yapıyorum. sende dene benim taktiği![]()
Fransa Ligi, Bende tam bırakmışken Fransa Ligi iLe Fm heyecanım yeniden arttı. Lyon ezip geçip Şampiyon oLuyor beLki ama onun dışında diğer takımLar iLe yaşanan mücadeLe gerçekten çok zevkLi oLuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bilmediğin Ligden bilmediğin bi takım al.
İnan aşırı zevk alacaksın...
Endonezya ligini aç.Ben geçen sene açmıştım oyuna tekrardan bağlandım. Menejer büyük takımlarına başına geçmekle olunmuyormuş meğer.
Ne maçlar oynamıştım be ah ah.
Şimdi bi daha açıcam valla.
![]()
I'm back...
Pro Evolution Soccer 2008 diyorum yada.Kariyere bir iki gün bakma ondan sonra girince süper oluyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Unut FM yi gitsin zaten dandik oyun ne grafik var ne heyecan![]()
Bence eğer Bank Asya 1.Liginden sevdiğin bir takım varsa al onu birde güzel skin yükle oyuna o zmn keyfi gör sen Bank Asyadaki heyecan hiç bir ligde yok bence (:
ben sıkıldığımda sürekli skin değiştiriyorum fm 2008 çıktığından beri en az 7-8 kere skin deiştirdim.bir de dandik bir takımla kariyer aç o takımın yükseldiğini görmek insana oynama isteği kazandırıyor..
Cozüm: Finlandiya ligi. Finlandiyadan SL sampiyonu cikarabilecekmisin?
skin değiştirmek işe yarayabilirbunu denicem.
endonezya fkri hic kafama yatmadı deprem falan cok oluyor oralarda
finlandiya desen soguk
şaka şakaşaka bi yana tüm önerileri okudum.birini uygulicam artık
tüm öneriler icin teşekkürler.
Seçeneklerden-oyundan çıka gir![]()
şimdi FM den skılıma bende iki türlü oluyor..
bazen oyundan bazende takımdan sıkılıyorum...oyundan sıkılınca yapılacak iş belli ...kapatıp oyunu nelerden zevk alıyorsan başka onları yap...ama takımdan sıkılmak daha kötü...onca emek onca saat başında kaldığın takımda...bazen olmayınca olmuyor...o zamanda bir sıkıntı alıyorki sormayın....2016 da takımda 6 oyuncu -9 pa lı geriside oldukça iyi oyuncular...ama hangi taktik hangi varyasyon hangi takım konuşması yaparsan yap....
tepeck belediye süper ligde şampiyon olamıyor....takım reptuionu o kadar zayıfkii oyuna bağlılığa bakıyorum tam 3 gün 21 saat oynamışım ve bu takım şampiyon olamıyor..işte şimdi sıkılsan takımı bıraksam verdiğim üç günüme yanıyorum...
devam etsem bu defa artık sinirden saç baş yoluyorum...
yani oyundan sıkılmanın çözümü kolayda takımdan sıkılınca zor..
Arkadaşlar, haliyle aylarca yapılan bir şey canınızı sıkabilir. Buna ara verirseniz hatta biraz sabredip özlerseniz oyuna daha bi bağanıyorsunuz. Ben uzun süredir oynamıyorum. Bakalım ne değişecek. Şuan biraz özlemeye başladım gibi geliyorAma sabredip biraz oynamayacağım. Dediğim gibi ya forumda takıl olmazsa oyun oyna... PES 2008, ya da I can Football..
muzoadux kardeş, bu arada Ben dedemin ismi ile üye oldum Dursun Alkoç diye sormuşsunya.
sıkıldıysan İsrail Liginden takım al(Hapoel Tel Aviv,Maccabi Haifa) çok zevkli oluyor