1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Lyon'da Luxemburgo sesleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Lyon'da Luxemburgo sesleri

Yeni sezonda Teknik Direktör Alain Perrin'le yollarını ayırmaya karar veren Olimpik Lyon, Brezilyalı çalıştırıcı Luxemburgo'yu gündemine aldı.

Lyon'u artık şampiyonluk da kesmiyor. Fransa liginde son iki haftaya iki puan farkla lider giren ve büyük olasılıkla üst üste 7. kez zafere ulaşacak olan kulüpte Teknik Direktör Alain Perrin'in gönderilmesinin artık neredeyse kesinleştiği ifade ediliyor.

Hoca adayları arasına Didier Deschamps ve Marcello Lippi'yi daha önce alan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın, son olarak Brezilyalı Wanderlei Luxemburgo'da karar kılma eğilimde olduğu öne sürüldü.

1998-2000 yılları arasında Brezilya milli takımının da hocalığını yapan Luxemburgo, hâlihazırda Palmeiras takımının başında bulunuyor. 2005 yılında Real Madrid'i çalıştırması sırasında uluslararası üne kavuşan Brezilyalı teknik adamınsa olası bir Lyon teklifine nasıl yaklaşacağı şimdilik net değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Lyon'luların futboldan sıkıldıklarını düşünüyorum nedense 7 sene üst üste. Sezon başlarken hiç bir baskı yok futbolcularda. Nasılsa şampiyon biziz havasındalar.

Her sene 10.hafta sonunda lyon'un 15 puan önde olması beni Fransa liginden uzaklaştırıyor açıkcası.

Alain Perrin bu sene takımı biraz da olsa baskı altına soktu. Bu duyguyu 6 sene sonra yaşattı sanırım Lyon'lulara. Onlar sanırım hoşlanmadılarki Alain Perrini göndericekler.

bu sene tehlikedeler ama

Lyon artık Avrupada iş yapmalı... Luxemburgo'da Real'de fiyasko oldu basıl bir performans sergileyceği tartışılır...

Mesaj Yetkileri