Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Yeni üyeler için sistem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Yeni üyeler için sistem.

Yani üyeler bir çok önceden açılmış konu açıyor. Benim üye olduğum bi forum var (cm veya fm ile ilgili bir site değil sakıncası yoksa adres verebilirim) o sitede yeni üyeler günde sadece 2 mesaj atabiliyorlar yeni üyelik 1 haftadan sonra doluyor ve normal üye olunuyor.

Fikrimi söylemek istedim uygun görünürse sevinirim.

Saygılar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada ilk kelime yani değil yeni olucak düzenle butonu olmadığı için düzeltemedim.

Saygılar...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3. yazacağı mesajda çok önemli birşey söyleyecekse ne yapacağız Cihan.Bence kısıtlamak çözüm değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

olabilir aslında birçok yeni arkadaşımız 1 önceki sayfadaki konuları açıyor...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emre abi

1 gün sabredemiyomu yani

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok geç olabilir Cihan...

1 Hafta uzun bir süre. Kullanıcıyı forumdan soğutabilir. 3 gün filan olsa daha güzel olur ve mesaj sayısı da 5 olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Peki konu açması ile ilgili bir sınır olacak mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu admin ben değilim benimki bi öneri adminlerimiz bunu değiştirerek daha nazik bi şekile getirebilirler tabiki.

mesela evet 3 gün ve 5 mesajda olabilir.

Emre konu açması ile gerçekten de bizim sıkıntılarımız var. Bunları aşmak için sabit başlık yaptık. Bu biraz olsa da azalttı. Yakın zamanda çok güzel değişiklikler olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet bizde o yenilikleri bekliyoruz dört gözle ama böyle bir kısıtlama hoş olmaz bence sadece dosya indirmek için üye olanların sayısı artar...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bence gereksiz.Sonuçta İnsanLar yeni iken bazı kuraLLar ve oLayLara aLışana kadar zaman aLabiLir.O zaman içerisinde yapıLan yaLnışLarı düzeLtmek içinde sitede görevLi arkadaşLar var,hatta biz eski üyeLer varız.Bence Lüzumu yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yetkililere "Arama yapın" demekden gına gelmiştir bence

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yetkililere "Arama yapın" demekden gına gelmiştir bence
    Sanki sen İLk yeni üye oLduğunda herşeyi çok mu iyi biLiyordun Herşey zamanLa oLur.Biraz anLayış göstermek gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben ilk üye olduğumda 2 konu açtım ikiside kapatıldı. Sonra konu açmadım zorunlu olmadıkca . zaten 1 aya kalmadı faydalı konular açtım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

cihan kardes cok haklı bazen aynı konuları görmek sıkıyor insanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biz düzen için varız. Ben şahsen karşıyım üyenin bekletilmesine. Gereksiz bir konu olduğunda taşıyoruz zaten. Getirdiğiniz çözüm uymaz bize, hatta uygulasak hiç birşey değişmez.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ayrımcılığa girer.Gerek yok böyle bir şeye.

Aslında bir de şu "Gereksiz Mesajlar" bölümüne konu açılabilse, çok güzel olurdu. Zaten gereksizler bölümüne, gereksiz konular taşınıyor, ama kullanıcılar o bölümde konu açamıyorlar. En azından ben öyle biliyorum. FM ile ilgili gereksiz konuların, bu bölüme açılma yetkisi verilmelidir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    -

o zaman bence 1 hafta konu açamasınlar

Nesil
    2006

Kısaca PAF üyelik diyebiliriz. Bu çoğu vb forum sisteminde kullanıyor. Yeni üye olanlar belli bir mesaj veya belli bir süre sonra normal üye statüsünde aktif edilip bütün konulara yazılabiliyor. Eğer öyle bir sistem gelirse PAF üyelere sadece FM bölümlerine yazabilir ve yorumu beğenilen üyeler normal üye olabilir. Bu sistem hiç fena olmaz.

Sheriff Misafir

Biz bir forum sitesi değiliz. Bu nedenle böyle bir uygulama söz konusu olacağını sanmıyorum..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Biz bir forum sitesi değiliz. Bu nedenle böyle bir uygulama söz konusu olacağını sanmıyorum..
    Öyle diyorsun da foruma giren siteye girenden daha çok.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Hayır değil..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    evet bence doğru

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    evet bence doğru
    Sanırım bence de

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bencede

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Kafamızda birçok plan proje var, bunlardan biri de yakın zamanda forum düzeninde köklü bir değişiklik yapmak. Bunu bir süredir adminler ve üst yöneticiler tartışıyor.

Yapılacak köklü değişiklik önerileri arasında forum kategorileri ve alt forumları tamamiyle elden geçecek, forum ağırlıklı olarak fm ve spor üzerine olacak.

Ayrıca üyelik sisteminde de bir değişiklik söz konusu. Üyeler her zamanki gibi üye olup forumu okuyabilecekler, dosya indirebilecekler. Ancak forumda yazmak için üst yönetici ve adminden onay almak gerekecek. Bu da başvuru ile olacak. Her kullanıcı ismi onaylanmayacak, eğer belirttiğimiz yerlerde tatminkar cevaplar verirlerse onaylanacak ve takibe alınacak. Huzur bozucu, anlamsız davranışlarda okuyucu kategorisine geri alıncak, forumdan ve siteden yararlanmaya devam edecek ama mesaj atamayacak.

İlk grubu tüm yöneticilerle tartışacağız ve bu ssteme geçtiğimizde belli isimler yazar kategorisinde başlayacak. kalanlar da sadece başvru ile o da eğer üst yönetici veya admin onaylarsa kabul edilecek.

Bu durumda yöneticilerimiz kendi bazı sorumluluk alanlarını bir kitabın "İçindekiler" bölümü gibi kolay aranır taranır bulunur haline getirmesi gerekecek. Maksat yazar olmayanların teknik sorunlarına kısa sürede çözüm bulabilmesi.

Ayrıca bu şekilde bir sistem ile foruma birçok hesap ile tekrar tekrar kayıt olup farklı farklı isimlerle yazmanın önüne geçeceğiz ve en azından bilgiyi arayan ve paylaşanların daha rahat ettikleri bir ortam yaratacağız.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Volkan Abi,belli isimler yazar kategorisinde başlayacak demişsin.Bu isimler foruma eskiden beri katılanlar ve bölüm sorumluları mı olacak?
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Üyelerin yazar ya da okur olması uygulaması tam olarak kesin değil, ancak bu uygulamaya geçersek eski yeni olmasına bakmayacağız. Yönetiilerin tümü ile forumda yöneticilerin ve üyelerin beğendiği üyelerin tamamı yazar kategorisinde devam edecek. Kalanlar onaya tabi kalacaklar. Her "yazmak istiyorum" diyene de onay vermeyeceğiz tabi.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

[B]Peki Volkan Abi.Şayet bu yazarlık veya okurluk uygulaması gelir ise bu statü de olmayı çok isterim. Siz yöneticiler ve forumdaki diğer arkadaşlarımın beğenmesinden ziyade başka yapılacak birşey var mı?[B]
    (/s)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri