1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: PSV Eindhoven'a Bir Meksika li Daha

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default PSV Eindhoven'a Bir Meksika li Daha

Hollanda Eredivisie'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan PSV Eindhoven'da, Chivas de Guadalajara'da forma giyen Meksika'lı Milli defans oyuncusu Francisco Javier Rodriguez'le anlaşma sağlandığı açıklandı.PSV Eindhoven kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, "Oyuncuyla prensipte anlaşma sağlanmış ve en yakın zamanda da resmi sözleşme imzalanacaktır" denildi.26 yaşındaki futbolcu, Hollanda temsilcisinin defansında görev alan bir diğer Meksika'lı Milli defans oyuncusu Carlos Salcido'yla beraber forma mücadelesi verecek.Takma adı 'Maza' olan ve sol bek olarak da görev alabilen başarılı futbolcu ise yaptığı açıklamada, "Çok heyecanlıyım. Tanrı'ya teşekkür ederim. Profesyonel olarak en büyük hayallerimden birini gerçekleştirdim. Benim için büyük bir macera olacak ve en iyi arkadaşım Salcido'yla beraber forma giyeceğim" dedi.Alt yapısından yetiştiği Guadalajara'da 2003 yılından beri A takımda görev alan ve 150'den fazla maçta görev alan Rodriguez, 2006 Dünya Kupası'nda da formasını giydiği Meksika Milli takımında ise 41 maçta sahaya çıkmış ve 1 de gol atmıştı.Mackolik

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bu meksikada çok iyi oyuncular mevcut zaten fm'de çıkıyo.villaluz,arias gibi ismini hatırlayamadığım çok yetenekli futbolcular var.psvde orayı bir pazar haline getirdi bir zamanlar brezilyadan oyuncu alıyorlardı şimdi meksika bence çok iyi yapıyorlar.bu aldıkarı oyuncuda büyük olasılıkla iyi oyuncudur

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

FM'de bu adama deli oluyordum, helal olsun PSV iyi iş yapmış..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Mesaj Yetkileri