1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Sinan Engin: "Bazı oyuncular gidecek"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Sinan Engin: "Bazı oyuncular gidecek"

Beşiktaş futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, taraftarların istemediği bazı oyuncuların gideceğini belirtti

Engin, maraton.com.tr adresli internet sitesinde yer alan röportajında, Beşiktaş taraftarının görmek istemediği bazı oyuncular olduğunu belirterek, ''Onlar gidecek. Beşiktaş'ın çehresini değiştireceğiz ve kurduğumuz kadro uzun yıllar gidecek'' dedi.

Savunmaya adam alacaklarını, iyi isimler transfer edeceklerini dile getiren Engin, geçen günlerde Beşiktaş'a gelmesi gündemde olan Bebbe konusunda da şu bilgileri verdi:

''Kaan Dobra'yı aldığımda, herkes beni eleştirmişti. Sonra ne oldu, herkes gördü. Bebbe de bir alternatif oyuncudur. Hem de Türk statüsünde. Oynarsa, üzerine koyarsa iyi oyuncu olur. Bu düzeyde Türk oyuncu yok. Hadi alalım Gökhan Ünal'ı, Giray'ı... Kaç para istiyorlar? Herkesin gördüğünü biz de görüyoruz, ama her oyuncuya 2-3 milyon verirsen takım kuramazsın. Bebbe hepimizin hemfikir olduğu bir oyuncudur. Sonra öğrendik ki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile protokol yapmış. Devreye girdik ve Bebbe'ye sorduk. Doğru olduğunu öğrenince askıya aldık. 'Protokolünü boz gel' dedik.''

Genel menajer Engin, sözleşmesi sona eren defans oyuncularından Gökhan Zan'a tekliflerini sunacaklarını, anlaşmaları halinde bu oyuncunun takımda kalacağını belirtti. Sezon içinde İspanya'nın Getafe takımıyla anlaşan genç oyuncu İbrahim Kaş'ın durumuna da değinen Engin, ''İbrahim'i biz bırakmadık. Kendisi gitti. Biz herkese 'Sezon sonu görüşeceğiz' dedik. O, Getafe ile protokol imzaladı. Beşiktaş için hiçbir futbolcu kayıp değildir. Herkesin yeri dolar'' dedi.

Engin, sezon bitmeden kulüple yollarını ayıran Ricardinho'nun, takımdaki düzeni bozduğunu ifade ederken, Arjantinli oyuncu Delgado'nun ise Alex ve Lincoln'ün bir adım önünde olduğunu iddia etti.

Beşiktaş altyapısında oynayan oğlu Oğulcan'ın hasta Beşiktaşlı olduğunu kaydeden Engin, ''Fenerbahçe ve Galatasaray'da değil, ama Beşiktaş'tan sonra Trabzonspor'da oynamasını isterim'' açıklamasını yaptı.

Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz'un maliyeti ve transferi konusundaki bir soruya da Engin, ''Bizim başkanın sağı solu belli olmaz. Gece canı sıkılır, sabah alır. Rakam biraz yüksek, ama dediğim gibi başkanın sağı solu belli olmaz'' yanıtını verdi.

"Futbolcularımıza teklifler geliyor"

Sinan Engin, futbolcularına Avrupa'dan, özellikle de Rusya'dan teklifler geldiğini bildirdi. Serdar Özkan ve Holosko ile ilgili ciddi tekliflerin olduğunu vurgulayan genel menajer Engin, bu oyuncuları satmalarının söz konusu olmadığını ve yine gündeme gelen Delgado ile daha işlerinin olduğunu ifade etti.

Engin, Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren Servet Çetin'i çok beğendiğini belirterek, ''Bu sezon bizde olmasını çok isterdim. Çok yürekten oynadı'' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Delgado,Holosko ve Serdar takımda kalmalı zaten.M.Topuz'u da tahminen biz alacağız sezon sonu.Öyle bir transfer bekliyorum.Bebbe konusunda emin değilim hayırlısı olsun ama pek sıcak bakmıyorumG.Zan takımda tutulmalı.İ.Kaş'tan sonra Gökhan'ı da kaçırırsak yerli stoper kalmayacak takımda...İnşAllah dediği gibi kaliteli transferler yaparız bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon Bjk al gulum ver gulum yapiyo

Trabzonda oynamasini istermis oglunun Bjk den sonra

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Holosko, Serdar Özkan, Delgado kesin kalmalı, kalacaktırda..

Ayrıca Mehmet Topuz gelirse bizim açımızdan süper olur, Bebbe konusunda ise Sinan Engin'e katılıyorum ben Bebbe hem ucuz hem Türk Statüsünde hemde iyi bir altarnetif..

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Trabzon Bjk al gulum ver gulum yapiyo

Trabzonda oynamasini istermis oglunun Bjk den sonra
    pek bir iyi aramız şu sıralar...

yazının tamamını okudum bence çok güzel konuşmuş...

Umarım iyi işler çıkartır transfer döneminde...

Mehmet Topuz hayal bence,Kayserispor´u biliyoruz ne inatci adamlar var baslarinda.Ayrica satarlarsa Avrupaya satarlar.

Diger konularda mantikli konusmus.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türkiye de Topuz u aLırsak biz aLırız, onun dışında da kimse aLmaz. Bebbe oLayına ben sıcak bakmıyorum, gerek yok. Takımda bu sezon gitmesi gereken adamLar, İbrahim üzüLmez, Gordon, A.tandoğan, onun dışında da bir defansif orta saha, bir stoper, bir soL ve bir sağ bek aLırsak geLecek yıL epey iddaaLı oLuruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Beşiktaş'ın acilen bir solbek'e ihticayı var ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

M.Topuz'u alabilsek çok süper olacak.Çok istiyorum takımda görmeyi..

Transferde hedefler belirlenmiş.Onların üzerine yoğunlaşacaklarmış.Bu iyi haber.Geçen sezon tahıl ambarına düşmüş aç tavuk gibi plansızca oraya buraya saldırmayacağız.Hedef belli.Umarım iyi transferler yaparız.Çok değil bir kaç hamle ile bu takım daha güçlü olabilir.

Ayrıca Bebbe konusunda Sinan Engin ile hemfikirim.Alternatif olarak iyi bir isim olabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir de iLave oLarak kaLeciye ihtiyacımız var, Güney amerikaLı oLsunda ne oLursa oLsun havasındayım artık kaLeci konusunda. Meksika ya gitseLer en az 20 tane süper kaLeci buLabiLirLer meseLa. Umarım geLecek yıL iyi de bir kaLecimiz oLur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayrettin abi mesela Ochoa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi bence kaleye ihtiyaç yok.Rüştü ve Hakan yeterli.Birde o mevkiye yabancı kontenjanı kullanmamak lazım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben Hakan'ı hiç begenmiyorum.Beşiktaş'ın kaderiyle oynadık yahu ona güvenmek şampiyonlugu yada daha büyük başarıları riske atmak demektir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KaLeye ihtiyac yokmu. Rüştü zırt pırt sakatLanıyor, Hakan ise dengesiz bir iyi 10 maç kötü. İstikrarLı bir isim gerek. Oscar Cordoba dan sonra yüzümüz güLmedi gitti. Yani kaLeci demek maç demektir. ÖyLe bir maç denk geLir, Rüştü sakattır, Hakan formsuzdur o maçı kaybederiz, sonra çok ararız. Bu tarz şeyLer görmek istemiyorum.

ALaLım Ochoa yı tamamdır

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

As kaleci olarak değil zaten yedek kaleci olarak iyi bir isim bence.Geleceği var.Bu sezon çok kötü olaylar başına geldi ama Rüştü'nünde yardımıyla ileride kalemizi güvenle teslim ederiz diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Murat Şahin vardı galiba beşiktaş'da eski kaleci antep'te galiba şu sıralar.Hakan'dan daha iyi bir yedek olabilirdi .M.Şahin bir iki maçını izledim iyi bir kaleciye benziyordu...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YerLi kaLeciLerin ipi iLe kuyuya iniLmez ben bunu biLir, söyLerim. Zaten takımLarımıza baktığımız zaman en iyi performansLarını kaLeLerini yabancı kaLeciLer koruduğu zaman yaşadıkLarını görebiLiriz, Beşiktaş ta Mrmic, Cordoba, GaLatasarayda TaffareL, Mondi. Fenerbahçe için birşey diyemeyeceğim onLar yerLi kaLeciLer en iyi dönemLerinde iken kuLLanıp kuLLanıp sonra gönderiyorLar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi haklı olabilirsin belki ama bence kaleci transferi hiç bekleme çünkü yönetimin gündeminde kaleci transferi yok bildiğim kadarıyla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BiLiyorum Şemsicim geLecek yıLda bu iki kaLeci iLe devam edeceğiz. Ben sadece oLsa iyi oLurdu anLamında söyLedim Yoksa Rüştü ye benimde güvenim tam ama biLiyorsun bazı durumLar işte.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş her yıl böyle sloganlarla yola çıkıyor ama transfer bitiminde hüsran yaşıyor bakalım bu sene neler olur ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalteli transfer yapmak zorundalar artık.Öyle gece canı sıkılıp sabah yapılan transferlerden kimseye hayır gelmez.

Hayrettin abi acaba Mehmet Topuz'un bir açıklamasımı var gidersem sadece BJK'ye giderim diye sen demişsinde sadece BJK alabilir diye merak ettim şimdi?

Mesaj Yetkileri