1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: İşte rakibimiz İsviçre'nin kadrosu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default İşte rakibimiz İsviçre'nin kadrosu

Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden İsviçre'nin milli takım aday kadrosu açıklandı.

İsviçre Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Koebi Kuhn'ın belirlediği 26 kişilik aday kadroda, sakatlığı nedeniyle sezon boyunca tek bir maçta forma giymeyen Patrick Mueller'e de yer verilmesi şaşkınlık yarattı.

28 Mayıs'a kadar 23 kişiye indirilecek olan kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Fabio Coltorti (Racing Santander), Pascal Zuberbuehler (Neuchatel Xamax)

Savunma oyuncuları: Valon Behrami (SS Lazio), Philipp Degen (Borussia Dortmund), Johan Djourou (Arsenal), Mario Eggimann (Karlsruher SC) Stephane Grichting (AJ Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lille OSC), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Patrick Mueller (Olympique Lyon), Philippe Senderos (Arsenal), Christoph Spycher (Eintracht Frankfurt), Steve von Bergen (Hertha Berlin)

Orta saha oyuncuları: Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Ricardo Cabanas (Grasshoppers), Gelson Fernandes (Manchester City), Daniel Gygax (FC Metz), Benjamin Huggel (FC Basel), Gokhan Inler (Udinese Calcio), Hakan Yakin (BSC Young Boys), Johan Vonlanthen (Red Bull Salzburg)

Hücum oyuncuları: Eren Derdiyok (FC Basel), Alexander Frei (Borussia Dortmund), Blaise Nkufo (FC Twente), Marco Streller (Fc Basel)

Hakan,Gökhan ve Eren Türk asillilar ve bize karsi mücadele edecekler.Kötü durum gercekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu 3 Türk Oyuncu duygusal davranıp iyi oynamasalar bari

İsviçre Güçlü Defans hattı ile dikkat çeken bir ekip. Bana göre onlar için 2 ihtimal var ya sonuncu olup elenmek yada 2. olup gruptan çıkıp en az Çeyrek Final oynamak.

Ev sahibi olmanın avantajınıda iyi kullanacaklarını düşünüyorum. Grupta kesinlikle yenmemiz gereken bir takım. Frei falan sakatlansada forvet kalmasa ellerinde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hatırladığım kadarıyla dünya kupasında da gol yemeden elenmişlerdi.gol yemeyen ama kolay kolay gol de atamayan bir takım.disiplinli oynuyorlar.bizimde disiplinli oynamamız,küçümsememiz lazım isvicreyi ancak o zaman yeneriz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bi ara kadro yu sayarken acaba bizim Türkiye miLLi takımına yeni isimLer mi dahiL oLmuş dedim.

SavunmaLarı ciddi anLamda ürkütücü, çok güçLü, bizi turnuvada en zorLayacak takım oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

İyi kadroları var bence yinede gruptan çıkamazlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

N' kufo bu sezon hollanda' da huntelaar' ın ardından gol krallığında 2. oldu yanlış hatırlamnıyorsam. Gökhan İnler de klas oyuncu kendini ispat etti bu sezon. Ama forvet hattında sadece frei' ye güveniyorlarsa işleri zor. N'kufo' yu hiç izlemedim bakalım neler olacak.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

isviçre maçı çok zor gececek hakem de onlarıon tarafında olacak çok zor bir maç olacak

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kadroda 11 defans olması ne kadar defansif olduklarını çok iyi gösteriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    N' kufo bu sezon hollanda' da huntelaar' ın ardından gol krallığında 2. oldu yanlış hatırlamnıyorsam. Gökhan İnler de klas oyuncu kendini ispat etti bu sezon. Ama forvet hattında sadece frei' ye güveniyorlarsa işleri zor. N'kufo' yu hiç izlemedim bakalım neler olacak.
    n'kofo yu tam macını izlemedim ama özetlerde cok gördüm.tutmak cok zoracayip hızlanıyor cok güclü fizigi var

bir kac tane resim işte n'kufo

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Herkes en azından isviçreyi yeneceğimizi dünüyor ama bence oda çok zor adamlar bi kere ev sahibi akdrolarıda hiçte fena değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

abi o defans ne öle ya..

forvet hattı biraz zayıf kalsada iyi iş çıkarabilecek oyuncular.. defans a söz yok zaten.. ne diyelim işimiz zor valla..:S

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

isviçre maçı zor geçicek ama isviçreyi yenebilecek güçteyiz..

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    n'kofo yu tam macını izlemedim ama özetlerde cok gördüm.tutmak cok zoracayip hızlanıyor cok güclü fizigi var

bir kac tane resim işte n'kufo

Bu adam ile Servet arasinda müthis bir kapisma olur,Ayibogan bunu sahadan siler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bırakın n'kufou servetle kapışsın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet bu adamla bi servet başa çıkabilir

Mesaj Yetkileri