1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: İnceman: Menajerim BJK ile görüştü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default İnceman: Menajerim BJK ile görüştü

Vestel Manisaspor'un kaptanı Uğur İnceman, menajeri kanalıyla Beşiktaş'la görüştüğünü doğruladı. Beşiktaş'a transferinin geçen sezon da gündeme geldiğini, ancak şartlar oluşmadığı için Vestel Manisaspor'da kaldığını hatırlatan Uğur İnceman, "Bu sezon maçlar bittikten sonra menajerim, Beşiktaş'la bir ön görüşme yaptı. Ancak kulübümle 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmem var. Bu transfer, ancak Vestel Manisaspor yönetiminin iziniyle gerçekleşebilir" dedi.

Vestel Manisaspor'un Süper Lig'den düşmesinin tek sorumlusu olarak futbolcuların gösterilemeyeceğini de sözlerine ekleyen Uğur İnceman, bu konuda şunları söyledi:

"Bu takım Süper Lig'e yükseldiği zaman nasıl ki başarıyı herkes paylaştıysa, düştüğünde de da başarısızlığı paylaşmak gerekir. Ben Vestel Manisaspor'da 2 duyguyu da yaşadım. Hem şampiyonluk sevincini tattım, hem de küme düşmenin üzüntüsünü. Bu sezon bizim için gerçekten şanssızlıklarla geçti. Bence ortaya çıkan tabloda futbolcuların olduğu kadar yönetimin de, Manisalılar'ın da payı var."

Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Belki yararlı olabilir ama bence daha iyi yerliler almamız lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=58439

Transferler başlığı açılınca dedikodusu yapılır. Konu gma gider.
    (/s)

Mesaj Yetkileri