Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Tuna Üzümcü Beşiktaş'ta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Tuna Üzümcü Beşiktaş'ta

Beşiktaş, yeni sezon öncesi futbolda ilk transferini Gençlerbirliği'nden Ayhan Tuna Üzümcü'yü renklerine katarak gerçekleştirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda, Gençlerbirliği futbolcusu Ayhan Tuna Üzümcü ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Şirketimiz, Gençlerbirliği futbolcularından Ayhan Tuna Üzümcü ile 2+1 yıllık, opsiyonu kulüpte olmak üzere sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2008-2009 sezonu için 300.000 YTL garanti ücret ve her resmi maç için 15.000 YTL maç başı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere bu sezon içinde ilk 11'de oynadığı toplam 15 resmi maç için 100.000 YTL ödeme yapılacaktır.

2009-2010 sezonunda ise futbolcuya ödenecek garanti ücret TEFE TÜFE ortalaması oranında artırılarak, oynadığı her resmi maç için 15.000 YTL maç başı ücreti, ayrıca 1 defaya mahsus olmak üzere ilk 11'de oynadığı toplam 15 resmi maç için 200.000 YTL ödeme yapılacaktır. Bir önceki sezonda ilk 11'de toplam 20 resmi maç oynamış ise 2009-2010 sezonunda 100.000 YTL ek ödeme yapılacaktır.

Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne herhangi bir sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir.''

1982 doğumlu Ayhan Tuna Üzümcü, savunmada görev yapıyor. Ayhan Tuna Üzümcü, geride kalan sezonda Gençlerbirliği formasıyla Turkcell Süper Lig'de 3, Fortis Türkiye Kupası'nda 2 kez fileleri havalandırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dogrusunu söylemek gerekirse Tunanın stili hosuma gitmiyor....Beşiktasın bana göre türk stoper almasına gerek yoktu...Tuna yedek olacagı belli..Toraman falan varken biraz gereksiz oldu gibi..Sanırım yabancı stoperde gelecek..Gordonda var.Baki kesin gidiyorsa ozaman çok iyi alternatif olur..Bence baki çok iyi bir görev adamı..Nezaman görev verilse elinden en iyi geleni yapıyor...Hayırlı olsun beşiktasa...

İ.Kaş,G.Zan,Baki gidiyor...

Alternatif

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

o kadar güzel oynayan bi stoper değil bence.Gereksiz bi transfer bana göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Beşiktaş hala uslanmamış demekki Gene gereksiz adamlarla kadroyu şişiriyorlar

Besiktas her sene yaptigi transferleri bu sene de yapacak galiba.Bu adam resmen kalas,degil Besiktas seviyesinde Kayserisporda bile oynayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son yıllarda alıştıgımız klasik Beşiktaş transferlerinden biri daha.Anlaşılan Beşiktaş yönetimi hala akıllanmamış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne diyelim hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence iyi bir yedek olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok gereksiz bir transfer 1 sezon sonra gönderilecektir..Bize röveşeta golü attı diye alındı sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Resmi siteden bir açıklama var mı bu transfer için?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Resmi siteye bakmadım da borsaya bildirdiklerine göre alınmış..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şaşırmamak elde değil,biz yıllarca bu transferlerden dert yandık ama yönetim aynı tas,aynı hamam.Umarım iyi bir performans gösterirde bizleri yanıltır,söyleyecek başka söz yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tuna'yı 3-4 kez canlı izlemişliğim var. Klasik Türk defansına göre daha iyi pozisyon alıyor, ortalama bir markajcı. Fiziğini daha da geliştirirse faydalı olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Az önce bir Bjk'li arkadaş msnde Tuna için Baki'nin saçlısı dedi Umarım başarılı olur şuan için yargılamak doğru değildir.

17. Default

Öncelikle hayırlı olsun bakiden iyidir o kesinde boyu kısa ama

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bravo yönetim aynen devam!Tuna'yı alacağına Gökhan Zan'ı takımda tut.2 tane de kaliteli yabancı stoper getir olsun bitsinAynı tas aynı hamam olcak bu sene de anlaşılan...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Baki gidecekse tamam ama Baki takımda kalacaksa gereksiz olmuş çünkü Baki'den iyi olduğunu düşünmüyorum.(Ama Galatasaray'a attığı gol güzeldi.)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Baki gönderilecek evet

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tuna kim.Nerden geLdi nereye gidiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saçma bir transfer daha Grdon'dan Baki'den farkı ne ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Hayırlı olsun.
    Şimdiden yararlı olup olamayacağını kimse bilemez heleki önümüzde kocaman bir Servet örneği varken çalışan kazanıyor bence boş bir transfer olarak değerlendirmek için çok erken
    Servet'e kazma derken şimdi gitti GS'yi şampiyon yaptı...

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Servet'e kazma derken şimdi gitti GS'yi şampiyon yaptı...
    Alakasi yok,Servet zaten Denizli´de oynadigi futbolla potansiyeli oldugunu göstermisti herkese.Fenerbahcede forvet Luciano ile beraber oynadigi ve onun aciklarini da kapatmaya calistigi icin herkese kötü gözüktü.Simdi anliyoruz Fenerin onu göndermekle ne büyük hata yaptigini.
    Ayrica gecen sene Sivassporda mükemmel oynamisti,2.yarida sahlandirmisti takimi resmen.Galatasaray da göz önünde olunan bir takim oldugu icin Servet böyle büyük bir patlama yapti.Tabi ki kendisini daha da gelistirdi,oynadigi futbolun üzerine koydu ama öyle kazma falan degildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet'in Sivasspor geçmişi var ama Fenerbahçe'den direk Galatasaray gitse böyle oynayamazdı ama Servet Sivas'ta kendini çok iyi topladı ve büyük takımın değerini anladı sonuç ortada ...

Fenerbahce´de Luciano ile oynamasi onun sansizligiydi,Luciano forvete cikarken geride cok bos alan birakiyordu.Milan macini hatirliyorum Servet 4e 1 kaliyordu hep.Tek basina savasiyordu.Ama nedense cok bilmis futbol yazarlarimiz,basinimiz o macta Serveti alay konusu ilan ettiler.Simdi ise hepsi Servet hayrani

Ama tabi Sivassporda Servet kendisine gelmistir,hem zihinsel hem de fiziksel olarak.

Demek istedigim forumda bazi mesajlar varki insan cileden cikiyor.Baki tartisiliyor bir konuda hemen Servet örnegi veriliyor,ibrahim kas konusuluyor hemen Servet örnegi veriliyor,simdi bu konuda bana göre kazma bir futbolcu olan Tuna konusuluyor hemen Servet örnegi ortaya atiliyor.Yani bu cok yanlis,bu Serveti kücümsemektir.Kendisi zaten cok iyi bir defansti,ama yine yaziyorum arkadaslarinin da acigini kapatmak isterken bazen zor durumlara düstü.Teknigi de fazla iyi olmayabilir,ama Servet tartismasiz Türkiyenin en iyi defansidir.Böyle kisilerle kiyaslanmasi,böyle kisilerin konusunda Servetin olmasi ayiptir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Konunun Servet'e dönmesini istemem ama geçenlerde NTV Spor'da bir programa telefon ile katıldı. Seyirci soruları vardı bir tane Fenerli "Fenerbahçe'de bu kadar iyi performans gösteremediniz daha sonra Sivas ve Galatasaray'da yüksek performans gösterdiniz bunun nedeni nedir" diye bir soru sordu.
    Servet "Fenerbahçe'de kötü oynadığımı düşünmüyorum ama bu kadar üst performansım olmadığını kabul ediyorum dedi. Şu anki performansımın nedeni de gittiğim klüplerde bana duyulan güvenden kaynaklanıyor dedi taraftarından yönetcisine teknik drektörüne herkes güveniyor bende o güveni boşa çıkarmamak için çalışıyorum" dedi.

Hayırlı olsun Beşiktaş'a,bakalım neler yapacak Tuna önümüzdeki sezon.
    Beşiktaş defansında çok ciddi bir revizyon yakın gibi ..

Servet yüregiyle de oynayan bir futbolcu,ayrica cok caliskan,hirsli bir futbolcudur.
    Bir röportajinda " Sahada ne zaman yorulacak olsam tribünlere bakiyorum,onlarin Servet Servet tezahüratlarini duydugumda anda eski gücüme yeniden kavusuyorum ve savasmaya devam ediyorum " demisti.
    Ayni seyleri teker teker söylemek istemiyorum ama Servet Fenerbahcede de kötü degildi,ama biz de hayatinin futbolunu oynadigi dogrudur.Ama yine de bunu Denizlide,Sivasspor da göstermisti bu potansiyelini.Fenerbahce onu kullanmayi bilmedi.Bu yüzden Türkiyede ne zaman kazma bir futbolcu ciksa,büyüklere transferi gündeme gelse Servet örnegi verilmesine karsiyim,bu yüzden yazdim bunlari.

Konuyu böldügüm icin özür dilerim,Besiktas icin hayirli bir transfer olmasini dilerim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konumuz Tuna Üzümcü adLı arkadaşımızın Beşiktaş a Transferi, Servet nasıL bu noktaLara geLdi değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri