1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Genç yetenekler nasıl aranır?

Question Genç yetenekler nasıl aranır?

arkaadslar bazılarından duyuyorum...antrenorlerinize takımların genc kadrolarını arattırın diolar...bunun nasıl yapıldıgını bilen varmı...kimi gorevlendiremm lazım..belli bir isim var mı bu işte iyi

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

GEnelde saglam genc yetenekler bulmak istiyorsan fm scout kullanılıyor onunla işin çok kolay olur yada gözlemcilerini ülke ülke bölge bölge yolla sana oyuncu arasınlar yada oyunda oyuncu aramada flitre özelliklerinden yas kısmını ayarlarsan sana genc oyuncuları bulur bunlara tek tek bakarak kendi yıldızını kendin bulabilirsin ama en kolay fm scout site de programlarda var indirebilirsin ben kullanmıyorum acıkcası kendi yıldızımı kendim bulmaya calısıyorum

oyuncu aramadan en fazla 21 olsunde sonra yetenekleri ayarla al sana süper oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

player search ta filter lar ekle, ordan ozelikleri falan ayarla. veya umit milli takmlara bak, baya bi yetenek oluyo

abi be ne dedim aynısı yazmışşın nese???

en ıyısı kesınlıkle kendın bulman

bence en iyi kendin bulman

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

ben adı duyulmamış takımlara bakıyorum bazen çok süper oyuncular çıkıyor

9. Default

yaw sen arrjantin liglerine bakorada mükemmel oyuncular var

en iyisi kendin bak sen kardeşim ama genelde ülkelere gözlemci gönder yaş sınırlamalarını ayarlayıp daha çabuk hem takıma uyumlu oyuncular buluolar

Mesaj Yetkileri