-
Twente Şampiyonlar Ligi'nde !

Twente Şampiyonlar Ligi'nde!
Hollanda Eredivisie Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesi ikinci maçında Amsterdam Arena'da Ajax ile 0-0 berabere kalmayı başaran Twente, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı. Twente, Ajax ile sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kazanmıştı.
Twente'ye elenen Ajax ise önümüzdeki sezon UEFA Kupası'na katılacak.
Ajax Play-Off mücadelelerinde önceki turda Heerenveen'i, Twente ise NAC Breda'yı elemişti.
Karşılaşmaya başlayan ilk 11'ler;
Ajax: Stekelenburg; Silva, Heitinga, Lindgren, Slijngard; Gabri, Perez, Davids; Suarez, Huntelaar, Sarpong.
FC Twente: Boschker; Wilkshire, Douglas, Wielaert, Braafheid; Engelaar, Hersi, El Ahmadi; Huysegems, N'Kufo, Elia.
Sporx.com
18.05.2008
-
Buyur
ben bu işleri pek sevmiyorum ne play-off' u? Kaçıncı bitirirsen ona göre gidersin bi yere. Saçmalık bence bu..
-
Süpriz olmuş gerçekten Ajax son yıllarda çok etkisiz ...
-
Vay be helal olsun.Önümüzdeki sene UEFA çok çetin olacak...
Milan,Ajax,Valencia,Hamburg,Man City...
-
Vay be gurur duyuyorum hepsiyle.. Huysegems olsun , Engelaar , Hersi , El Ahmadi ve kaptan Wielaert bravo çocuklar .. 
Niye saçmalık olsun ki iyi bir uygulama bence şikeydi,teşvikti falan bunların da önüne geçilebiliyor böylelikle.. Her takım kendine oynuyor işte ne güzel..
-
-
Play-Off'un saçmalığı burdan belli oluyor..Tebrikler Twente
-
Vay be olaya bak sen.Ajax'ta UEFA'ya düştü demek.
Bence bu sistem güzel bir sistem.Son haftaya kadar rekabeti devam ettiriyor..
-
Tebrikler Twente.Ayrıca Twente deyince aklıma Emrah abi(shamur1) geldi
-
Ajax gitse nolacak CL'ye..gider Kopenhag'a fln elenir..2 senedir öyle oluyodu..Twente umarım gruplara kalır..
Mesaj Yetkileri