Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Beşiktaş Kararını Verdi ( T.D Hakkında )

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Beşiktaş Kararını Verdi ( T.D Hakkında )

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın, önceki gün düzenlediği basın toplantısında ayrılma kararını açıklaması üzerine siyah - beyazlı yönetimin hoca arayışlarında son noktayı koyduğu öne sürüldü.

Milliyet gazetesinin 11 Mayıs Cuma tarihli baskısında Bilal Meşe imzalı haberde, teknik direktör konusunda yöneticilerin ve futbol adamlarının fikirlerini alan Başkan Yıldırım Demirören'in son kararını Mircea Lucescu'dan yana verdiği bildirildi.

Siyah - beyazlı yönetimin Rumen hoca ile ilgili son pürüzleri hallettiği ve bunu takım kaptanlarına bildirdiği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminde bazı yöneticilerin Mustafa Denizli yönündeki baskılarına aldırış etmeyen Başkan Yıldırım Demirören, Lucescu ile anlaştığını, gelecek sezon Rumen hocanın takımın başında olacağını yönetici arkadaşlarına ilettiği belirtildi. Lucescu, 2002-2003 sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı.

Sağlam'a veto
    Öte yandan Kayserispor'da başarılı bir grafik sergileyen Ertuğrul Sağlam ile bazı Beşiktaşlı yöneticilerin bir kaç ay önce bir araya geldiği vurgulandı. Siyah - beyazlı yönetimden bazı isimlerin Sağlam ile yaptığı görüşmede, "Eğer sezon sonu Tigana kendisi istifa edip ayrılırsa takımın başına sen geçeceksin" diye konuştukları öğrenildi. Ertuğrul Sağlam isminin ise Beşiktaş yönetiminde pek sıcak karşılanmadığı belirtildi.

Beşiktaş taraftarları arasında yapılan bir ankette ise yerli hoca isteği ağır bastı. Ankete katılan siyah-beyazlıların yüzde 64'ü gelecek sezon takımın başında yerli bir hoca isterken, yüzde 36'sı yabancı bir teknik adam tercih etti.

LUCESCU'NUN BJK KARNESİ
    2002-2003 sezonu[/B]
    Türü O G B M
    Süper Lig 34 25 7 2
    UEFA Kup. 10 4 3 3
    Türk.Kup. 3 2 0 1

2003-2004 sezonu
    Türü O G B M
    Süper Lig 34 18 8 8
    Şamp.Ligi 6 2 1 3
    UEFA Kup. 2 0 0 2
    Türk.Kup. 2 1 0 1
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Lucescu'nun Beşiktaş'tan nasıl ayrıldığını hatırlayan var mı aranızda? Ronaldo, Zago ve Cordoba'ya neler dediğini yada Türk futbolu için söylediklerini??

Ben hepsini hatırlıyorum ve Lucescu'nun çook yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Lucescu bir açıklamasında da Türkiye'ye gelirsem sadece FB'ye gelirim demişti.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Lucescu kesinlikle gelmeli Fb ile yarım kalan bir hesabıda vardı nuda halledecek umarım gelir
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sinan engin`in oyunLarına geLerek ayrıLdı.Tabi doğaL oLarak o kadar doLunca da artık patLadı.Çok kaLiteLi bir hoca,ama tekrar beşiktaş`a geLmesi iyi oLurmu biLmem.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

lucescu başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    -

hayırlı olsun ama inşallah başarısıız olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Lucescu Besiktas'a geri dönmeyecegini söylemisti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Lucescu Türkiye'ye geri dönmez.Nasıl ayrıldığını hatırlayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bencede gelmesi zor ama gelebilir nede olsa burada yarım kalan bir hesabı var...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    18 Haziran 2007
    Rumen teknik adam ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş Yönetimi, Mircea Lucescu'yla Shakthar Donetsk'le kontratı biter bitmez nikah kıyacak.
    12.05.2007

İlişkisi kesilince
    Jean Tigana’yla yolların ayrılmasından sonra boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mircea Lucescu’yla el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, son pürüzleri de çözdü. Siyah-Beyazlılar’ı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan Rumen teknik adam, Shakthar Donetsk’le olan sözleşmesinin biteceği 17 Haziran’da Ukrayna’dan ayrılacak. Luce, ertesi gün kendisini Beşiktaşlı yapan kontrata imza atacak. Tüm telefonlarını kapatan kurt hocanın, sezon bitimine kadar Shakthar Donetsk’in şampiyonluğu için konsantre olmak istediği bildirildi.

‘Şampiyonluk için...’
    Bu arada Shakthar’ın Sevilla’ya uzatmalarda yediği golle elenmesinin ardından Lucescu’nun öğrencilerine sert bir dille çıkıştığı ve futbolcuların tecrübeli çalıştırıcıya sırt çevirdikleri ifade edildi. Bu olay üzerine büyük şok yaşayan Luce’nin Shakthar’dan ayrılmayı mart ayında kafasına koyduğu dile getirildi. Rumen ve Ukrayna basını da, Lucescu’nun Beşiktaş ile anlaşma haberine geniş yer ayırdı ve “Kurt hoca Lucescu, İstanbul’a Beşiktaş’ı şampiyon yapmak için geri dönüyor” ifadesini kullanıldı.

Orhan YILDIRIM(Fanatik)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

En üsteki haberin kaynağı nedir acaba??

2. haber de benden veto yedi.. Fanatik imzalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    En üsteki haberin kaynağı nedir acaba??

2. haber de benden veto yedi.. Fanatik imzalı...
    Paylaşırmısın bizimle
    So what?
    Saike

sergen'i de geri cagiracaklarmis. eger sergen donerse ben gobek atarim taksim meydaninda. bazilariniz sevmiyordur sergen'i eminim ama adamin kendine ozel seyircisi var (bkz: ben).

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by remake View Post
    sergen'i de geri cagiracaklarmis. eger sergen donerse ben gobek atarim taksim meydaninda. bazilariniz sevmiyordur sergen'i eminim ama adamin kendine ozel seyircisi var (bkz: ben).
    Abi Sergen'i menejer olarak getirsinler oyuncu olarak gereksiz olur Rico paşa var Delgado var
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi Sergen'i menejer olarak getirsinler oyuncu olarak gereksiz olur Rico paşa var Delgado var
    formda bir sergen rico'ya da delgado'ya da basar. ama formda oldugu nadir tabi o ayri konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İşte onun formda olmasınımı bekleyeceğiz takıma abilik yapmak için gelsin antrenör menejer bir şeyler olsun çünkü o bu kulubün evladı
    So what?
    Saike

Lucescu yanlış bir karar olur... Önceden şampiyonluk getiren hocalar 2.defa aynı başarıyı yakalamaları zor...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Lucescu yanlış bir karar olur... Önceden şampiyonluk getiren hocalar 2.defa aynı başarıyı yakalamaları zor...
    ben bu soyledigine normalde katiliyorum. ama lucescu'nun zamanindan takimda kimse kalmadi neredeyse. ikinci sefer gelirse basarili olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Ertuğrul Sağlam en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Lucescu'nun geleceği çok iyi olmuş.Çok sevindim.Yabancı hocalarla bu iş yürür,yürürse.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Lucescu yanlış karar diyenlere sorarım.Beşitaşın bu günlere gelmesindeki faktör kim ? Şuan beşiktaşın getirceği hangi t.d Lucescu'dan daha faydalı olabilir ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Lucescu bir açıklamasında da Türkiye'ye gelirsem sadece FB'ye gelirim demişti.
    Benim bildiğim FB ye gelmem demişti ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Lucescu yanlış karar diyenlere sorarım.Beşitaşın bu günlere gelmesindeki faktör kim ? Şuan beşiktaşın getirceği hangi t.d Lucescu'dan daha faydalı olabilir ?
    Anlamadım Beşiktaş'ı bu günlere Lucescu mu getirdi?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ayrıca 100. yıldaki futbolu oynatacaksa kesinlikle gelmeli!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yine tekrarlıyorum gelecekse Lucescu gelmeli o olmazsa Ertuğrul Sağlam gelmeli bizi tanıyan bizi iyi yönetecek isimler bunlar
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Ayrıca 100. yıldaki futbolu oynatacaksa kesinlikle gelmeli!!!!

Bencede arkadaşım o sene Beşiktaşım yenilse bile gerçi 1 kere yenildik ama beraberliklerde bile muhteşem oynuyorduk şimdikinin 10 katı iyiydi.Lucescu zamanında en iyi avrupa dönemini geçirdik.Lazio nun yediği son saniye golüyle bizim yerimize Prag çıktı.Ve bencede o golü bilerek yediler.Öyle gol yenmezdi.Türkleri sevmedikleri için Türkler yerine Çekler çıksın dediler.Araştırsalar Peruzzi öyle gol yememiştir ondan başka.Birde Lucescu nun bir sözü var hiç unutamam Chelsa yı 2-0 yendiğimiz maçtan önce.''250 milyon euroluk takım olabilirler.Ama takım olabilirler mi onu görücez.''demişti.Yani demek istediğim şimdi yeniyoruz ama futbol iğrenç zevk vermiyor.Bir kere Tigana nın hatası baştan başladı dünya yıldızı Dünya kupası kaldırmış Ricardinho yu 15.hafta dan sonra oynatmaya başladı.Şimdide kimse yerinde oynamıyor.Bobo yu solda oynatıyor.Bence Beşiktaş bu ligde atak oynayıpda en kolay gol atabilecek takım.Lucescu gelsin muhteşem oyun gelsin istersek yenilelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

evet o Chelsea maçından sonra benim gözümde bayağı büyümüştü Lucescu
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Lucescu iyi bir tercih olmuş. Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yalnız şöyle bir durum var daha kesin anlaşmadık diye biliyorum ben gelmeside az bir ihtimal zaten ama inşallah gelir...
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by remake View Post
    aynen sergen gelsin sahaya ciksin yeter top ayagina geldi mi zaten olay degisiyor... muthis bi keyif... lucescu gelirse de cok iyi olur bence en azindan guclu bi kadro kurar...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri