1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: İsviçre'nin forveti sakatlandı!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default İsviçre'nin forveti sakatlandı!

İsviçre'nin forveti sakatlandı!

Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden İsviçre'nin forveti Blaise Kufo'nun sakatlandığı ve şampiyonada yer alamayabileceği bildirildi. Yapılan açıklamada, Lugano'daki milli takım kampında sakatlanan Kufo'nun bugün sağlık kontrolünden geçeceği belirtilirken, kasığında yırtılma olmasından şüphelenilen oyuncunun, birkaç hafta yeşil sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi. Kufo, top koşturduğu Hollanda kulübü Twente'de sezonu 22 golle kapatmıştı.
    20.05.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçenlerde Şu İsviçre'nin forveti bi sakatlansa demiştim. İsviçre için kötü bizim için iyi bir durum. Kufo gibi dirençli, kuvvetli bir oyuncu ile defansımızın baş etmesi güç olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

N'kufo çok iy ibir oyuncu Hollanda liginde de çok gol attı.Ben Frei'ın sakatlanması için dua ediyodum N'kufo sakatlandı kime niyet kime kısmet

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İsviçrenin boğası gitmiş.İnşallah bizim boğa Servet döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

n'kufo nun sakatlanması cok guzel oldu gercekten cok yırtıcı muthıs guclu bır forvet sorun teskıl edebılırdı hele de servetın yetısememesı gıbı bır olasılık varken cok guzel oldu bu..

Frei olsa neysede... hatta streller...

Nesil
    2006

Bizim için avantaj. İsviçreyi ne yapıp ne edip yenmemiz gerekiyor. Kağıt üstünde en güçsüzrakibimiz.

Mesaj Yetkileri