Final hakkında yorumlarınız...
Final hakkında yorumlarınız...
milan kazanacak.başka söz söylemeye gerek war mı?
Sabit başlığa yazılıyor galiba bunlar.
Ama Milan kazanır.
resim de çok güzelmiş ama
Ben Milan'ın kazanmasını istiyorum.Seedorf 4.Şampiyonlar Ligi finalini oynayacak.Kaka'da uzaktan bir şutla gol bekliyorum.![]()
Son maçlardaki performansları göz önüne alırsak,Milan kupaya daha yakın görünüyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
LİVERPOOL garanti milan yalan olur
Kaka' yine ne yapar eder aldırır bu maçı Milan a...Ben Milan ı daha yakın görüyom Kupaya...
Kaka ve Gerrard'a çok iş düşüyor bu maçta.İki takımın da çok kaliteli oyuncuları var.Yorumumu maçtan sonra yapmayı tercih ediyorum![]()
Gönlümden Milan geçiyor... Rövanş çanları çalıyor....
Bu sefer Liverpool Kaçamaz.. AC Milan bu kupaya..
Dev finali Fandel yönetecek
Çarşamba günü Liverpool ve Milan takımları arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçını Alman hakem Herbert Fandel'in yöneteceği açıklandı.
UEFA'dan yapılan açıklamada, Liverpool ve Milan arasında Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak 2007 Şampiyonlar Ligi final maçının hakeminin Alman Herbet Fandel olduğu duyuruldu. 1998 yılından beri uluslararası arenada maç yöneten Fandel'in yardımcılıklarını Carsten Kadach ve Volker Wezel'in yürütecekleri belirtildi. 43 yaşındaki Fandel, Liverpool için pek de hoş karşılanan bir hakem olarak dikkat çekmezken, Milan'a ise şanslı geliyor. Fandel'in 2002 yılından beri yönettiği beş resmi maçta AC Milan beş galibiyet alırken, yalnızca bir gol yedi. Buna karşın Liverpool ise Fandel'in yönettiği üç maçta galibiyet yüzü göremedi. İngiliz ekibinin son olarak Mart ayında Şampiyonlar Ligi maçında kendi sahasında oynadığı ve 1-0 kaybettiği Barcelona maçının hakemi Fandel di. Liverpool, Fandel yönetimindeki maçlarda iki yenilgi alırken bir de beraberlik aldı.
Fandel ayrıca, 2000 yılında İtalya ve İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımları'nın da maçını yönetmişti
Herşey belli.Bu maç tek seçenekli.Milan..!
Güzel maç olur. Milan' ı daha yakın görüyorum çünkü daha iyi oyunculara sahip.
Milan alir.
Liverpool Alir Kupayi.
milan alsa iyi olur iddaada ona oynadim![]()
Penaltilara gide ordanda liverpool kupayı alır.
3-1 milan yada liverpool alır
Zevkli bir maç izleyeceğiz. Yaklaşık 50 dk gibi kısa bir süre kaldı. Liverpool'u favori görüyorum.
Ben de Batuhan gibi Liverpool'u daha yakın görüyorum.Favori biraz ağır gelir bu tip maçlara.Takım oyunu oynayan disiplinden kopmayan iki takım karşılaşacak.Takım savunmalarına çok iş düşüyor.Tabi bir de kaleciler var.Ben Reina'nın gecesi olacağını düşünüyorum..
Kaka'dan ses yok. Liverpool gol kaçırdı.
Liverpool diyorum bende.
Mac oncesi goruntulerde Ata demirer in yaptigi espirilerde koptum valla
Ertem senere ne diyor ertem her macta bu kadar bilgi verme diyor
Atamayana atarlar oldu sanki 2. yari oyun cok saracak crouch 2. yari gol atacak