1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: EURO 08 | 3.Maç | İsviçre - Portekiz

Nesil
    2006

Default EURO 08 | 3.Maç | İsviçre - Portekiz

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bizi pek ilgilendirmeyen bir maç.Ne olursa olsun.Ama isterim ki Portekiz kazansın.İsviçre basınında çıkan o haberlerden sonra puan dahi almalarını istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İki takımda perstij maçlarını oynuyor diyebiliriz.Biri gruptan çıkmayı garantiledi,diğerinin elenmesi kesinleşti...

Portekiz usta ayaklarıyla sonuca gider...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Portekiz'de forma şansı bulamayan Nani, Quaresma, Postiga, Meira gibi oyunculara şans verecektir Scolari.Bu oyuncularla bile bir kadro yapsanız bu grupta 2. olur heralde.Portekiz, moralsiz İsviçre'yi mağlup eder..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İki takımda kendini fazla kasmayacaktır bence.Ama Portekiz yıldızlarıyla galip gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İsviçre evsahipliği yaptığı turnuvayı puansız kapatmamak için oynayacaktır.Portekiz'de garantilemiş olmanın verdiği rahatlıkla yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkabilir ama yedek oyuncularıda kaliteli adamların.Beraberlik ilk seçenek olarak aklıma geliyor ama bir kazanan olursa o Portekiz olur diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Portekiz güle oynaya alır maçı..Pek kasmasalarda 2-3 fark atacaktır Portekiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Portekiz tam olarak as kadrosu ile çıkmayacak, fakat kenarda oturanlarında oynayanlardan pek farkı yok, aslında böyle olduğu zaman isviçre'yi puan almaya daha yakın görebilirim fakat, bu maçta forma giyecek portekizlilerin, hırsına, açlığına bağlı olarak değişir, eğer portekiz as kadro ile çıkarsa, normalde yapılması gerekenden daha önce değişiklik yapacaktır, yani bu maç için portekiz alır ya da isviçre alır diyebilmek zor, portekiz asılmayabilir, portekiz asılabilir, fakat isviçre puansız kapatmak istemeyecektir, eğer portekiz cidden oynarsa iyi bir maç seyredebiliriz

İsviçrenin ''0'' çekmesini istiyorum ve çekecek gibimede geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İsviçre şeref puanı için oynayacaktır ama Portekiz bu maçı bazı oyuncularını kesse bile en az 2-3 farkla alacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

portekizin yedekleri isviçre'yi dağıtacaktır.isviçre sıfır çeker dileğim o yönde en azından

Malesef olmamış.. İsviçre Hakan Yakın'ın golleriyle 2-0 kazanmış.. Ama iyi tarafından bakın.. Portekiz ile aynı puanla gruptan çıkıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İsviçre'nin puan alamadan evsahibi olduğu turnuvadan elenmesini isterdim ama Portekiz'in yedekleri buna engel olamamış..

Bizim maçı Alman kanalından seyrediyordum.İsviçre ilk golü attığında hemen o maça geçip golü gösterdiler ama diğer golü göremedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gönül isterdiki İsviçre o karikatür'den sonra sıfır çeksin.Ama olmadı.İşin iyi tarafı Portekiz gibi bir takımla aynı puanda gruptan çıktık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Prestij maçıydı Portekiz yedek kadroyla çıkmış.İsviçre'nin 0 puan çekmesini isterdi gönül ama işin iyi yanı son Avrupa Şampiyonası finalisti ile aynı puanla gruptan çıktık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İsviçre'de turnuva boyunca hiçbir İsviçreli gol atamadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri