Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Ronaldo Türkler'i kızdıracak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ronaldo Türkler'i kızdıracak

Rakibimiz Portekiz'in yıldızı Ronaldo kızdıracak. Yaptığı açıklamalarla Milli Takım'ı görmezden geldi. İşte o açıklamalar;

Manchester United ile geçtiğimiz çarşamba Moskova’da Şampiyonlar Ligi kupasını havaya kaldıran, Premier Ligi şampiyon olarak tamamlayan, attığı 31 golle Avrupa Gol Kralı olan Cristiano Ronaldo, EURO 2008’i kazanarak bu sezonu hat-trickle tamamlamak istediğini söyledi.

BİZİM İÇİN ZOR OLACAK

“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim...Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

DAHA ATACAĞIM GOLLER VAR

Sezonun geneli, EURO 2008 ve kendisinin Real Madrid’e gideceği yönündeki haberlerle ilgili olaraksa şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir sezon geçirdim. Ama işim daha bitmedi. Atacağım gollerin hepsini atmadım. Buraya da sakladım. EURO 2008’i kazanarak sezonu taçlandırmak, onurlandırmak istiyorum. Herkesin benden beklentisi bu. Fakat anneme bile kupayı kazanacağıma dair söz vermedim. Verdiğim söz, kupayı kazanmak için elimden geleni yapacağım şeklinde...

TRANSFERLE HAVAYI BOZMAM

Transferle ilgili konuşmak istemiyorum. Şu anda Milli Takım’dayız. Ama turnuva sonunda ya da ona yakın bazı haberler alabileceğinizi belirteyim. Bu konuyla ilgili olarak bir daha konuşmayacağım. Takım arkadaşlarıma ve Scolari’ye karşı sorumluluklarım var. Onları yerine getirmeliyim. Burada transfer konuşulmaz. Geldiğimden beri muhteşem bir takım havası seziyorum. Bunu bozmak istemem. Ben de bu takımın bir parçasıyım. Scolari zaten geçen gün bunu herkese söyledi. ’Biz Ronaldo için değil, o bizim için oynayacak’sözlerine katılıyorum Scolari’nin...

ÇOK SABIRSIZLANIYORUM

Hedefim, EURO 2008’i de kazanıp uzun ve güzel bir tatile çıkmak. Gece yatarken yastığa kafamı koyduğumda içim huzurlu uyumak istiyorum. Ülkeme karşı görevimi yerine getireceğim. Formamı son ana kadar gerektiği gibi terletip, zafere ulaşmak için oynayacağım. Burada takım arkadaşlarımla bunun planlarını yapıyoruz. İyi bir takımız. Mükemmeliz. Bunu herkese göstermek için sabırsızlanıyoruz.”

(Vatan)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu adamın bu konuşmalarına gıcık oluyorum.Lütfen milli takım gösterin kendinizi yaaa

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ronaldo çok artisleşti..hiç sevmiyorum böle hareketlerini..Portekizi yenerizde inşl..bunlarda bakar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ronaldo gibi kişiliksiz,yüzsüz,artist bir adamdan tam beklenecek nokta sözler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tanıtacağız kendimizi Ronaldo tanıtacağız. Son zamandaki tavırları yüzünden acayyip soğudum Ronaldo'dan.

Yahu hemen neden celalleniyorsunuz ? Biraz empati kurmaya calisin.
    Portekiz tabi ki bizden güclü takim,onlar macin favorisi konumunda.Adam bunu belirtmis.

Biz de kendimizden gücsüz takimlar hakkinda böyle yorumlar yapmiyormuyuz?

Türkiye ligini falan takip etse ne olur,etmese ne olur ? Ne degisir yani ? Yine de bilgiler edinmis,bizim zorlu rakip olabilecegimizi söylemis(cok duymak isteyenlere).

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Artislik yapmış işte.Sen dünyaca ünlü bir futbolcusun,Dünya Futbolunu hiç mi takip etmiyorsun.Neyse tanıtırız kendimizi!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah diğer Portekiz'li oyuncularda böyle açıklamalarda bulunur.Bizi küçümsemeleri bizim işimize gelir.Sinyor böyle şeyleri kullanmayı çok iyi biliyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Elbet tanışırız

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ronaldo deseydi ki Türkiye bizden daha güçlü ve formda bir ekip , grubun favorisi onlar ayrıca Hakan Şükür'ün kesinlikle Milli Takımda yer alması gerekiyordu vs.. mutlumu olacaktık ? ya da değişen birşey mi olacaktı. Söyledikleri kendi kabahatıdır yanıtını Fatih Terim ve öğrencileri verir umarım. Ama adam konuşmakta haklı forvet oynamamasına rağmen İngiltere gibi bir Ligde 31 gol atarak gol kralı olmuş , takımı Ligi Şampiyon olarak bitirmiş , Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş ve payı da çok büyük.. ee o konuşmayacak ta kim konuşacak .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha iyi işte Bizi daha da hırslandırır, öyle oldugunda önümüzde kralı olsa duramaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yalnız Fatih Terim Euro 2oo8 bitimine kadar tv,pc ye bakmayı yasaklamıştı. Şu artiste gününü SERVET gösterir gerçi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bence o kadar kötü şeyler söylememiş ama CR.nun konuşmaları genelde insanları kızdırmak için..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

İşte birçok futbol severin örnek aldığı isim. Bakalım bu artistliği maçtan sonra olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sahada konuş Ronaldo adam desinler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Del Piero_10 Misafir

Servet'e verin şunu futbol hayatını bitirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kibirli kendini beğenmiş ve herkesi aldatmaya çalışır. İşte C.R.7 ! Merak etme Türkiye gelince kim olduğumuzu iyi anlarsın terbiyesiz herif !

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Resmen kişiliksiz ya. Ama Servet'e çalım atmayı denerse Ronaldo'nun vay haline.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

karakter meselesi.alçakgönüllü biri değil küçük düşürmeyi seviyor. mesela bazı gol sevinçleri bile saçma gelebiliyor bazılarına.birkeresinde şöyle birşey demişti''bazıları bana gelmiş geçmiş en iyi oyuncu diyor ama ben tam emin değilim'' cinsinden...

saygı duymak gerekir abartmayada gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ronaldo biraz küçümsemiş bizi ama Portekiz gerçektende bizden güçlü ve Ronaldo'nun karşısına Servet vs kim gelirse gelsin Ronaldo gözü kapalı geçecek yetenekte bir futbolcu. Ancak gerçekten yüreğimizle oynarsak Portekiz'i yeneriz

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Elette tanısırız.Kendini futbol oynuyor zanneden ukala balonu patlatırız.
    Zaten sevmiyordum , iyice nefret ettim.
    Portekiz-İngiltere maçı aklıma geliyorda , Man.U'dan takım arkadaşı Rooney 'i nasıl attırmıstı oyundan , böyle şeyleri yapan futbolcu herşeyi yapar dikkatli olmak lasım
    Last edited by Alicanfmfan : 25.Mayıs.2008 at 14:36
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

“Gerçeği söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim...Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”
    yazık, demekki çok sevdiğimiz ronaldo global futboldan anlamıyormuş, hiç mi önceden galatasaray'ın, bu sene eşleşme ihtimali olan fenerbahçe'nin, daha önceden portekiz evinde yatarken, dünya üçüncüsü olan milli takımın adını hiç duymamış, o zaman futbolu ne kadar iyi oynarsan oyna, gözümde adam değilsin

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Adını duyduğum her zaman sinirleniyordum zaten bu adamın.Kişiliğine yakışır sözler sarfetmiş ama bilmiyorki Türkü tanımayanın sonunun ne olacağını..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sırf bunun için Baki'yi kadroya almalıydı Terim...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sen Rahat Ol Ronaldo..Mutlaka tanışırsın...Hele Servet ile bi tanış.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Servet seni ezer ezer orada konuşabilirsen konuş Ronaldo.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bu açıklamaları yapmış olması oyuncunun kişilik egosunun ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.Ronaldo'dan beklerdim böyle bir açıklama yapmasını.

Neyse maç günü bir gelsin hele tanışır Ronaldo.Hele bir maç içinde Servet'le tanışsında ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hiç bir futbolcuyu tanımıyormus, Yahu Bir kaç sene evvel Tugay ile iligli açıklamalar yapmıstı ya
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya beyler bu kadar Servet , Servet demeyin allahaşkına. Siz gerçekten inanıyormusunuz Servet'in C.Ronaldo'yu durdurabileceğine ? Servet iyi bir stoper olabilir ama Türkiye Ligindeki kaç tane Ronaldo var ? yada kaç tane durdurulması çok zor forvet oyuncusu var ? Servet-Shevchenko eşleşmesi hala gözümün önünde benim. Bu kadar da havaya girmek doğru değil daha temkinli olmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Tanımıyorsa sorun değil, tanışırız. C.Ronaldo en sevdiğim futbolcuydu, ama yaptığı açıklamalar, saha içinde yaptığı artislikler v.s ile en nefret ettiğim oyuncu oldu kendisi..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri