1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Son macin taktiği?

Exclamation Son macin taktiği?

Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Orneğin FM2008 mac günü tatile gittiğimde ve geri donduğumde her zaman farklı galibiyetler alıyorum. Ben kendim oynadığımda o skorları yapamıyorum yardımcı antrenore oynattığımda fark atıyoruz. Şimdi sorum şu. Yardımcı antrenorun taktiğini maçtan sonra nasil gorebilirim. Yani son maç diye bir secenek varmi son macin taktiklerini gormek için. Cm de vardi ama fm de bulamamdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Quote Originally Posted by 007jami View Post
    Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Orneğin FM2008 mac günü tatile gittiğimde ve geri donduğumde her zaman farklı galibiyetler alıyorum. Ben kendim oynadığımda o skorları yapamıyorum yardımcı antrenore oynattığımda fark atıyoruz. Şimdi sorum şu. Yardımcı antrenorun taktiğini maçtan sonra nasil gorebilirim. Yani son maç diye bir secenek varmi son macin taktiklerini gormek için. Cm de vardi ama fm de bulamamdim. Yardımcı olursanız sevinirim.
    fikstürden o maçın skoruna tıkla karşına açılan penceredende dizilişler kısmı var ona tıkla görürsün ama dizilişler kısmı açıkolmayabilir tatile gittiğin için...

Ayg.22 Fun Club's

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

tatile gitmiyom ben fazla iyi değil ama onu antrenöre sor o bilir

dostum aynısı bende de oluyor dizilişlere baktığım halde ve o dizilişleri uyguladığım halde bir yardımcı antrenor kadar olamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Taktiği görsende Birşey Değişmez Önemli Olan Komutlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fikstür kısmından oynanmış maç skorlarına tıklayarak sadece dizilişleri görebilirsiniz. Dizilişinde mutlak önemi vardır ancak önemli olan komutlardır. Yardımcı antrenörün başarısı maçlara çıktığı taktikten çok oyun içindeki doğru müdahaleleri sayesinde gerçekleşiyor.

Tek yapmanız gereken daha iyi bir taktik ve oyunu iyi okuyarak maça hükmetmektir. Sorunuzla ilgili gerekli cevaplar verildiğine göre konuyu kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri