HSV ile Bayerne son
HSV ile Bayerne son
Kariyerinizde başarılar ancak en kısa sürede kariyerle ilgili resimleri ekleyiniz.
Almanya'da Bayern ile 7 sezon oynadım. Almadığım kupa kalmadı diyebilirim. Lig hakkında iyi bir birikime sahibim dilersen yardımcı olabilirim dostum, aklında buLunsun..
Hamburg da benim için çok özel bir takımdır.. Gönülden başarılar dilerim liman kentine...
Başarılar Dilerim..HSV İyi takım alıcağın bi kaç forvetle takım dahada güçlenir..
Arkadaşlar ilk defa buraya yaptığım bir kariyeri yazacağım.Bunun için hatalarımı affedin.Biraz sonra ss ler gelecek.
Arkadaşlar şimdi okula gideceğim için resimleri sonra ekliycem
Last edited by baron4820 : 03.Haziran.2008 at 09:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hadİ Bakalim Beklemedeyİs
Başarılar dilerim ama takıma mutlaka 1 tane forvet al.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
kariyer hayırlı olsun takip etmeye calısacagım
TariboWest
Last edited by baron4820 : 03.Haziran.2008 at 13:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Geçenlerde bende Hamburgla başladım ama pek sarmamıştı beni.Umarım başarıyı yakalarsın![]()
arkadaşlar forvete bütçemize uygun öneriler bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
transferlerimiz ve hazırlık maçlarımız birazdan
Last edited by baron4820 : 03.Haziran.2008 at 22:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence forvet all vuoso,gaston fernandez.....stancu
[IMG]http://img357.imageshack.us/img357/6595/adszle5.png[/IMG]
Arkadaşlar şimdiye kadar yaptığımız transferler
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/4900/adszwc9.png[/IMG]
maçlar
Last edited by baron4820 : 04.Haziran.2008 at 00:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Resimleri tam görebilsek iyi olur...
transfer sezonu bitti
Vaart'ı Kaybetmişsin.. Aldığın Oyuncular Vaart'ın Yerini Dolduramazlar.. Başarılar![]()
İstikrarsız Sonuçlar Alıyorsun İstikrarı Yakalamalısın, Kadronunda Taktik Dizilişiyle Beraber bir Resimini Koyarmısın?
Arkadaşlar ben van der vaart satmamak için her şeyi yaptım fakat bizim paragöz başkan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kadrom
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar acil taktik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok kötüydük
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:[IMG][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5513/adsz**3.png[/IMG][/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/5513/adsz**3.png[/IMG]
Last edited by baron4820 : 04.Haziran.2008 at 01:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşım bu taktiğinde 5 tane oyuncun rakip ataklarda fazla geriye gelmez.. Ayrıca orta sahada amc ile dmc arasında büyük boşluk var.. Hani diyorlarya hep bloklar arası mesafeler diyeBence kanatlarını biraz geriye çekip orta alanda top yapmaya ve forveti o şekilde beslemeye çalış.. Çünkü bu durumda dmc nereye yardım götüreceğini şaşırır.. Maçlarda zor durumda kalırsan yine bu taktikle gol arayabilirsin.. Bunlar benim şahsi görüşlerim.. Ayrıca sezon sonunda Gökhan Ünal'ı kaçırma derim.. Benim oyunumda Hamburg ile gol kralı olmuştu..
Çok fazla atak oynuyorsun ve kötü sonuçlar alıyorsun toparlanmalısın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rakiplerimiz AZ Palermo Braga Standard
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by baron4820 : 04.Haziran.2008 at 17:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Genç yetenek istiyorsan Nikita Andrejev hemide bedava![]()
noldu öle yav kavgamı çıktı![]()
Hakemlerin katlettiği maç.
aynı msjı iki kere eklemişsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar oyundan yanlışlıkla kaydetmeden çıktığım için leiria 2. maçından devaM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hemen tatile gittim 1 ay maçlara baş antrenör çıkacak bakalım o nasıl yönetecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
of yaa tam takımı oturtuyoz derken
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar sanırım sorun benden değil ya devre arası ya da sene sonunda ayrılacağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by baron4820 : 04.Haziran.2008 at 18:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
taktik istemiştin yanılmadıysam
oyuncu komutlarından da tüm orta sahaya ve forvetlere forwards run,run with ball bunlarım hepsi en son yani often yapıyorum uzaktan şutları iyi olan oyunculara da uzaktan şut emri veriyorum sonra ver elini başarılara
harika bir taktik ilk yıl bjk de şl,türkiye ve avrupa süper kupaları,fortis türkiye kupası ve türkiye ligi şampiyonluğu ve dünya kulüpler şampiyonası ayrıca şu anda 3. kulübüm at.madridteyim bu arada başarılar dilerim![]()
Bencede takımdan ayrıl bu böyle olmayacak.