Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: FM' de yaşadığınız komik ve garip olaylar

Question FM' de yaşadığınız komik ve garip olaylar

bende de dünya kupası grup macinda g.afrika ya karşı 3-2 öndeyken 91de korner kazandılar son dakikalar ya gol olursa mac uzatmaya... kalecileri cıktı.. ama sans iste savumadan top döndü ve kendi ceza sahamın biraz dışındaki hakan şükür e geldi o da bi çaktı taaa ordan gol oldu..

ha bide crespo da chelsea de ardarda 22 lig maçında gol atamamisti. yerine eddie johnson u aldım oda 18 macta hic atamadı=) bi hazırlık macında da mondragon u forvete koyduydum 2 gol atıp 10 puan aldı=)

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

En garip olayım dün oldu: Bojinov sağdan ortayı kesti top döndü çıkmadan kendi kalemin önüne geldi. Yani 3/4 bir daire çizdi. Biraz daha hızlı olsa tekrar Boji'ye gelecekti. Bir anlam veremedim ama sonucu etkilemediğinden ses çıkarmadım. Onun dışında bir çok garip olay oluyor ama onlar bu olay kadar etkilemedi beni.

joe cole un da orta sahanın gerisinden bir golü vardı.. kaleci armut gibi kalmıstı gladbach a karsıydı...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by cipy
    nolcak bu manchester ın hali?? ferguson kalmalı da oyuncular yaşlı..
    ne alaka yani bunun konu ile alakasını çözemedim

Nesil
    2003
    Yer
    Kırklareli, Ankara

Belki bana etmiştir o lafı ama konuyla ne alakası var bende çözemedim. Özel Mesaj attığını mı sandiki arkadaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahceyleyim rakip galatasaray durum 1-0 onlar önde daha ikinci yarı falan başları gibiydi kalecilerine geri pas verdiler kısa düştü mondragonda açıldı vurdu topa kale boş tam orta sahadan evandro roncatto attı 60 yard yazıyodu işte şahaneydi bence .. çokta hoşuma gitti o gol ilk defa karşılaştım öyle golle yani

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

FM2006 da karşılaştığım en garip ve zevkli olay:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=4183

Nesil
    2005
    Yer
    Copenhagen

Middlesbrough la oynarken sezonun bitmesine bir kac hafta kala ilk M.Utd sonra Liverpool teklifte bulunda.. Ikisinide kabul etmedim, sezon bittikten sonra kovuldum

bi keresinde Karsiyaka ile 6-6 berabere kaldim deplasmanda

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

fm 2006:fenerdeyim. yedek kaleci serdar külbilge takıma giremediği için mutsuz.bende lazım olduğu zaman takıma sokacağımı söyleyip oyaladım.ardından request on the move oldu.kabul ettim, sen misin eden?aziz baba çok kızdı.baktım transfere el attı.psv nin kalecisi gomese teklif yapmış.adam kontratı da kabul etti. tam imzayı atacaktı ki. bende allahtan 6 tane yabancı vardı gelemedi.yani yönetim de transfere el koyabiliyomuş.

benm saha içinde deil ama sahadışında oldu gs da gerets kovuldu yerine bülent korkmaz geldi bu arkadaş 7 maç gol yememiş ben maçtanm önce laf attı bende biraz ters yaptm kess seseini sahada görüşürüz diye maçta tek kale oynadm 1-0 öndeym pozisyon kaçırıp duruorm son dakkalarda can havliyle 4 forwete döndü golü yedm 87 de , maçtan sonra çıkıp bana demezmii sen ztn anca defans yapıp puan alırsın(25. maç falandı galiba toplamda 9 golmü ne yemiştm ama averaj 40 li bişiydi ) bende o kızgınlıkla sana o lafları bi sonraki maç yedircem dedim , arkadan msj geldi açıklama yapmış altta bende hoşlanmadığını hatta nefret derecesinde açıklamış hernesse biraz zaman geçti ben gs den uğur u istiorm adam ın transfer teklifini reddetme düşüncesi benmişim bana oyuncu satmazmış ama sonra okan koç u 10 milyon euro ya bastm ona ,çok keyif vericiydi bide takasla özgürcan ı aldm

mondragon 3 kere freekick'ten goL attı : )

Nesil
    2005
    Yer
    34

samsun şampiyon oldu

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

bende marmaris belediye spor la Barcelona ve başka bunun gibi maçlar oynanıyor

Default Başkan mı Manager mi?

Milan ı yönetiyodum.2.senedm di.Başkan kalite oyuncu al diye msj gönderdi bn genç yetenekleri alıyordum.2 ay sonra bi baktım Petr Cech e 59$ teklif yapmış.engelliyemiyodum da.Ve Cech başkan Berlisconi tarafından alındı.Kontratıda kendi önerdi!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

bende beşiktaş 20 yaşında genç bir kaleci aldı.taraftarlar köpürdü. adam ermeniydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bende 2006 dünya kupasının şampiyonu slovenya oldu

sırasıyla

İngiltere
    Fransa
    Almanya
    Arjantin
    İspanya
    Brezilya takımlarının menajerleri kovuldu

siz oynarken hic kavga etmedimi oyuncular? bana iki kere oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by can777
    bence sen attın be erdem
    yok yok doğru sölüyo bendede olmuştu aynısı

Cristiano Ronaldo Misafir

Arkadaşlar, artık başka tartışma istemiyorum. Tartışma mesajları, CM serileri ile ilgili komik ve garip olaylar silinmiştir. FM2005 ile ilgili komik ve garip olaylar mesajları taşınmıştır..

Lütfen daha fazla konuyu dağıtmayalım..

Thumbs down

Quote Originally Posted by hezzo
    samsun şampiyon oldu:)
    bende 2. Lige düştü gaziantep ve konya ile beraber?..(/r)

haaa bide hiç yenilgisiz (brezilya dahil) dünya şampiyonu oldum...

yaşında bi adam gördüm tam alıyodum 4 milyon Paund du dedim değmezAlmadım sonra

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ben milanla romaya karşı oynarken 4-0 mağlup durumdaydım ikinci yarı 80 den sonra 4-4 yaptım 82,84,87 kaka 90+2 seedorf acayipti ya şok oldum hehe

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bnm bikeresinde şampiyon olduğum senenin ardındaki sene fikstür çekilmedi.sadece avrupa maçları ve türkiye kupasını oynadım.aynı sene türkiye kupasında fenerbahçele maç yapıyorum.yedek ağırlıklı takımla çıktım.çünkü fener maçından sonra çok önemli avrupa maçım var.deplasmanda penaltılarla feneri yendim.devam et dedim.karşıma maçın skoru geldi ve fener bizi penaltılarla yenmiş gözüküodu.hatta fenerbahçe sanal aleme bile el attı dedim)))))

sanırım fm değilde cm oynuyordum. maçın ortalarına doğru büyük harflerle kocaman bir becham yazısı çıktı. ben ne olduğunu anlamaya çalışırken becham kırmızı kart gördü. sonradan yazıları bir daha okudum ve anladığım kadarıyla Becham bir pozisyonda yanlış karar verdiğini düşündüğü hakeme bir tekme atarak karırını tekrar gözden geçirmesini istedi uzun bir süre ceza almıştı.

Quote Originally Posted by shahinler
    bende beşiktaş 20 yaşında genç bir kaleci aldı.taraftarlar köpürdü. adam ermeniydi.
    bnde romadayken gs mondi ye yedek iki tane brezilyalı kaleci aldı...

Quote Originally Posted by can777
    sırasıyla

İngiltere
    Fransa
    Almanya
    Arjantin
    İspanya
    Brezilya takımlarının menajerleri kovuldu
    bende de türkiye ile bn olmuştum böle büyük ülkelerin menajerleri kovuldu

Nesil
    2006

Takım=Fenerbahce
    bende en garip olay liverpool'a 3-0 yenilirken 80 dk dan sonra 6 gol atıp 6-3 yenmem oldu bide
    trabzonla kupa maçında ilk maçta 5-2 yenildim die atak oynatıyım dedim
    maç 11-10 kazandım ama ne çare bi onlar attı bi ben fm deki en gollü maçım oldu

Her gün 1 saat Fm iyi gelir

Angry

Quote Originally Posted by pEnTaGrAm_15
    En garip olayım dün oldu: Bojinov sağdan ortayı kesti top döndü çıkmadan kendi kalemin önüne geldi. Yani 3/4 bir daire çizdi. Biraz daha hızlı olsa tekrar Boji'ye gelecekti. Bir anlam veremedim ama sonucu etkilemediğinden ses çıkarmadım. Onun dışında bir çok garip olay oluyor ama onlar bu olay kadar etkilemedi beni.
    aynını daha dün ben yaşadm roma da iken... ama top karşı takıma geçti defansta adam yoktu yedim bende golü...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri