Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Zico Yerine Tecrübesiz manejer Mustafa GÜLŞEN'i aldığını duyurdu.Taraftar tepkili.Zico zaten gitmek istediğini belirtmişti ama bu Hoca kimdi?Doğum Tarihi:27.05.1985Doğum Yeri:EindhovenUyruk:NetherlandsMevkii:Orta SahaForma:28Fenerbahçe takımında ilk transfer bombasını patlattı.PSV'de oynayan Hollandalı futbolcu (Uyruklar:Hollanda.Türkiye) 3MN Karşılığında Alındı..
Mustafa Gülşen hemen bir basın toplantısı düzenledi :
Takımımıza benim alınmam belki taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.Ben çocukluğumdan beri FENERBAHÇE'liyim ve bu takımın manejeri olmak beni sevindiiriyor.Taraftarlarımıza başarılarla transferlerle göstereceğim ne olduğumu.
Maçlar :
SÜPER KUPA FENERBHAÇENİN
Transferler :
Mehmet Nas FENERBAHÇE'de.1.3 MN Karşılığında Fenerbahçede..
3 Genç.. : İlhan Aslanoğlu , Sercan Eroğlu,Mustafa Yıldız..(muhteşem altyapı)
İşte SON 2 BOMBA
Nihat Kahveci FENERBAHÇE SPOR KLUBUNDE
Doğum tarihi: 23 Kasım 1979 Doğum yeri: İstanbul Türkiye Boyu: 1.75 m Kilosu: 71 kg Mevkii: Forvet Kulüp Bilgileri Bulunduğu kulüp: Artık FENERBAHÇE
Numarası: 15 Altyapı KariyeriBeşiktaş Profesyonel Kariyeri Yıl Kulüp Maç (gol) 1997-2002
2002-2006
2006-Beşiktaş
Real Sociedad
Villarreal CF 144 (65)
101 (70)
71 (48) Milli Takım Kariyeri 2000-Türkiye 55 (15)
Fenerbahçe takımının ilgilendiğini duyurduğu Nihat Kahveci Teklif Götürüldü.Sözleşme Önerildi ama para yetmediği için Mustafa Gülşen çok sinirlendi ve Yönetime bildirdi yönetim 10 MN Karşılığında Nihat'ı Aldı.
Son :
Hollanda milli takımı kaptanı Rafael Van Der Vaart 15 MN Karşılığı Alında
Bu Son 2 Transfer Taraftarları Heyacanlandırdı.
FenerBahçe Şampiyonlar Ligi F Grubu : Werder Bremen,AC Milan,Fenerbahçe,Lyon