Almanya tabiki bir adım daha önde.Hırvatistan Avusturya maçında yediği baskıyı kaldıramamıştı.Hiçbirşey yapamadılar ikinci yarı.Bu nedenle Almanya'yı daha şanslı görüyorum.2-1 veya 1-0'lık skorlar bekliyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Avusturya karşında 2.yarı kendi sahasında mahkum bi hırvatistan vardi aksine ALmanya polonyayı güzel bir oyunla yenmişti Almanlar kazanır.3-1
Hırvatlar Avusturya'yı küçük görmenin bedellerini ecel terleri dökerek ödedi.Ama yinede sağlam savunması sayesinde kazanmayı bildiler.Bu maça çok daha temkinli çıkacaklardır.Almanlar ise bildiğimiz gibi.Almanya zorlansada kazanacaktır.Çok küçük ihtimal beraberlikte olabilir diye düşünüyorum...
Almanya bu maçı da alıp bir üst turu garantiliycektir.
Almanya fark atacaktır Avusturya'ya karşı Hırvatların son anlarda oynadığı oyunu gördük![]()
Güzel maç olur Almanya alır maçı turnuvada favorim onlar zaten
Almanya ile Hırvatistan... Kıran kırana bir mücadele sahne olur bu maç..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hırvatlar bu maçtan beraberlik çıkaracaklar kanısındayım.
Panzerler çok iyi kazanıcaktır...
Hırvatlar ilk maçtaki gibi oynarlarsa fena bozguna uğrarlar ...
Almanya'nın çok güçlü bir kadrosu var ve çok iyi oynuyorlar.Hırvatistan'da fena bir takım değil.Almanya kazanır diye düşünüyorum ama yinede aklımdan İngiltere'yi turnuvadan önce saf dışı bırakan Hırvatlar bir sürpriz yapabilirler diye geçmiyor değil.Ben Hırvatistan'nın Çek Cumhuriyeti gibi ilk maçtaki gibi oynamayacaklarını düşünüyorum.Çekişmeli bir maç olacaktır.Bence bu maç lideri belirleyecek maç bu grupta..
So what?
Saike
Hırvatistan zorlayacaktır Almanya'yı..Fakat Almanya kadro farkıyla bu maçı alır.Podolski'den gol ve goller bekliyorum yine.![]()
Hırvatistan kazansın, Lider olsun 2. cıkarsak onlarla oynayalım![]()
Evet Hırvatistan kazansın da gruptan 1. çıksın biz de onlarla oynayalım yoksa Almanya ile işimiz yaş(tabi inş.gruptan çıkarsak)
Goollll.Srna.1-0.
krancjcar 2. golü kaçırdı
ardından almanyada kaçırdı birtane.
hırvatıstan yensın yahu almanya olacagına onlar olsun tabı once bız bı cıkalım da![]()
Bugün Almanların İsviçre maçında İsviçre basını bizle dalga geçtiklerini duydum insAllah Hırvatistan kazanır
almanyada hiç kreatif bir oyun anlayışı yok bence ilerleyen turlarda portekiz almanyayı eler.
ilk yarı güzel bitti karsılıklı pozısyonlar vardı hareketlı guzel bır mac oluyor
böyle saçma bir sarı kart olamaz mario gomese gösterilmedi çifte standart gerçekten yorumcunun dediği gibi
hırvatistan 2 tane daha net pozisyon kaçırdı.umarım bu maçı kazanırlar.harika pas yapıyorlar.
Almanlar ilk maçta orta sahayı daha etkili kullanıyorlardı.Ancak kalabalık basan Hırvat orta sahası buna izin vermedi.Çok güçlü bir orta sahaları var gerçekten.Benim Portekiz karşısında favorim yinede Almanlar
Hırvatistan inanılmaz bir futbol oynuyor.Hollanda'dan bile daha iyi bir görüntü çizdiler.Almanlar ilk yarı bişey yapamadı, sadece Metzelder'in kornerden gelen topa kafa vuruşu var.Hırvatistan'ın ise gol dışında Kranjcar ile 2 net pozisyonu var.Umarım Hırvatistan bu pozisyonları aramaz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Almanya bu maçı yenilirse %90 2. olarak bitiricek ve bizde eğer Çekleri yenersek Çeyrek Finalde Hırvatistan ile eşleşicez bence Hırvatistan daha dişimize göre bir rakip haydi dayanın Hırvatlar![]()
goal ivica oliç 2-0
lehmann çok büyük hata yaptı ve golü ikram etti.
Goll Olicc 2-0
not-eğer maç böyle biter Avusturya da bugün Polonyayı 2 farklı mağlup ederse son maçta da Avusturya direnir Almanlarla berabere kalırsa Almanya turnuvaya veda eder![]()