-
20.Haziran.2007, 20:16
#1
Kulüpler Birliği 'seçim' dedi
Kulüpler Birliği seçim dedi
Turkcell Süper Lig kulüplerinin oluşturduğu Kulüpler Birliği, Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali Genel Kurulu'nda seçim maddesinin eklenmesi için önerge verilmesini kararlaştırdı.

Kulüpler Birliği Vakfı Ankara'da yaptığı toplantıda, 26-27 Hazirandaki Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nda seçim önergesi verme kararı aldı.
Toplantının ardından bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı Özhan Canaydın, "Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kulüplerimizin 18 maddelik istekleri yazılı olarak federasyonumuza bildirilecektir. 26 Haziran'da yapılacak mali genel kurulda eski aldığımız kararın arkasında durarak, önerge verilerek seçim maddesinin ilavesine ve her adayın katılarak, kazananın arkasında durulması tavsiye kararı oy çokluğuyla alınmıştır" dedi.
NTVSpor
-
20.Haziran.2007, 20:37
#2
İnşallah seçim olurda Türk Futbolu rahat eder
-
20.Haziran.2007, 21:05
#3
eee kontejyan kararını yeni tff mi verecek
-
20.Haziran.2007, 21:09
#4
Bu karar iyi oldu.Yeni gelen federasyon artık verir kararları zaten karar baya ertelenmişti değişen birşey olmayacak.
-
21.Haziran.2007, 00:03
#5
bence 6+4 lü bir karar sistemi olabilir yabancı konusunda
-
21.Haziran.2007, 02:07
#6
Kesinlikle seçim şart artık Ulusoy ve ekibi bırakmalı...
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules