Avusturya'nn hırvatlara karşı oynadıgı maçı görünce avusturyanın maçı kazanmasının bir süpriz olmaycagını düşünüyorum.Avusturya kazanır...
Müthiş zevkli bir mücadele olacaktır.Avusturya'yı Hırvatlar, Polonya'yı da Almanlar karşısında izledikten sonra maçı Avusturya'nın kazanacağını düşünüyorum.Bir beraberlik ihtimalide çıkabilir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Polonya çok daha iyi bir takım Avusturya'dan.Avusturya'nın Hırvatlar karşısındaki futbolunu hepimiz takdir ettik,ancak ben bu karşılaşmada aynı oyunu oynayabileceklerini düşünmüyorum.Polonya alır...
Avusturya'nın Hırvatlar karşısında oynadığı oyunu görünce baya etkilenmiştim.. Avusturya kazanır.
Avusturya Hırvatistan karşısında oynadığı şekilde oynarsa bu maçı rahat kazanır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Turnuvanın 2 yenik takımı. Ancak kaybederlerken herkes tarafından sanırım haketmedikleri söylendi. Tahminim maçın sonunda bu evsahibide havlu atar turnuvaya. Polonya umutlarını son maça bırakır.
Avusturya süpriz yapabilir
Avusturya'dan sürpriz bekliyorum...
Avusturya Hırvastistan karşısında sergilediği oyunu oynarsa bence kazanan taraf olacaktır.Bu maç beraberliği yakın bir maç gibi gözüküyor.
So what?
Saike
Avusturya bu maçı kazanacaktır.Polonya 0 puanla turnuvaya veda eder..
Avusturya Hırvatlara karşı oynadığı gibi oynarsa kazanır.
Bu mac zevksiz gecer,berabere biter.Tahmini skor 1-1 .
Beenhakker ilk maçta ikinci yarıda aldığı Roger Guerreiro'yu umarım 11'de başlatırda,böylesine yumuşak bir oyuncuyu izleme keyfine nail oluruz...
avusturya 2 tane yüzde yüzlük gol fırsatını kaçırdı ikisinide harnik kaçırda galiba.
Avusturya müthiş oynuyor. En az 2 fark atarlar, bu durumda son maçta beraberlik yetiyor sanırsam, gönlümüz Avusturya ile.
Selçuk Yula'da "Bravo Ümit!" tarzı şeyler söylüyor, babasının oğlu mudur, nedir.![]()
Avusturya döktürüyor yaklaşık 5 tane net ama çok net pozisyonlar kaçırdılar...
Top bir o kalede bir bu kalede maç çok heyecanlı geçiyor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Avusturya o kadar pozisyona girdi ama oyuncularının bitiricilik yoksunluğundan dolayı atamadılar. 'Atamayana atarlar' kuralının hiç saptığını görmedim.
Sen gel o kadar pozisyon kaçır ve sonrada gol ye .Olucak iş değil.Atamayana atarlar.Polonya:1-Hırvatistan:0 Gol Guerrero.
Last edited by Nocna Mora : 12.Haziran.2008 at 23:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
vallahı tam atamayana atarlar soz bu maca cuk oturur.. babama noluyorsa elın avusturyasının macından lig tv spikerinden daha fazla bagırdı![]()
Roger Guerreiro'yu izleyebileceğim bir takımda görmek istiyorum,bu turnuvadan sonra transfer olur heralde...
Maç 1-1 bitti. Son dakikadaki penaltı ile maçı kurtardı Avusturya
Futbolcu Bilgileri
Atv TRT'den aldığı spikerler ile işi kıvırdı ßence AliŞahin mçakmıyo zaten spiklerlikden bir de S.Yula'yı almasalardı tam süper olacaktı ß.Tulun olsun her maç...
Avusturya'nın puan almasını istiyodum yazık adamlar 2maçta da daha ii oynayan taraftı .... Harnik belki iyi ßir takıma gideßilir...
Avusturya turnuva başlamadan önce en zayıf takım seçilmişti, sahada iyiler bence
Avusturya bu tunuvanın yazık olan takımı sanırım.Çok pozisyona giriyorlar ama bir türlü atamıyorlar.Linz'den çok şey bekleniyordu ama fos çıktı.Harnik'i ise 2 sene önce Bremen'de izlerdim, yetenekli bir oyuncuydu.Bu turnuvada da gösterdi kendini..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yazık oldu iki takımada açıkçası avustruyadan ümit korkmaz polonyadan guerreiro etkili isim gerçekten