1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Lig Editleme??

Exclamation Lig Editleme??

arkadalar ben kayıtlı oyun üzerinde lig puanını yükseltmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ltfn yardım!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

KayıtLı oyun üzerinde bunu yapman imkansız .

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by GGoKKHHaNN View Post
    arkadalar ben kayıtlı oyun üzerinde lig puanını yükseltmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ltfn yardım!!!

Bu bir bakima hile yapman ve oyundan ilerleyen yillarda zevk almaman anlamina geliyor. Ancak yine de cevabini verelim: Bahsettigin hususu FM Modifier adli programla yapabilirsin. Oyunun Ayarlar kismindan Gorunum/Ses sekmesini tikladigin zaman karsina gelen pencerede Benzersiz ID'leri goster secenegini aktif etmelisin.Ardindan hangi ulkenin liginde oynuyorsan o ulkenin ID numarasini programa yazarak o ulkenin lig puanini artirabilirsin.

ben çözdüm bu işi arkadaşlar.fm modifier de türkiyeyi açtı orda lig puanını yükseltebiliyoruz yinede sağolun....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Ancak yine de cevabini verelim: Bahsettigin hususu FM Modifier adli programla yapabilirsin. Oyunun Ayarlar kismindan Gorunum/Ses sekmesini tikladigin zaman karsina gelen pencerede Benzersiz ID'leri goster secenegini aktif etmelisin.Ardindan hangi ulkenin liginde oynuyorsan o ulkenin ID numarasini programa yazarak o ulkenin lig puanini artirabilirsin.
    Zaten yukarda gerekli anlatım yapılmıştı. Konu çözüldüğüne göre kilitliyorum.

Mesaj Yetkileri