1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Bu nasıl bir saçmalık!!!

Default Bu nasıl bir saçmalık!!!

Arkadaşlar oyunda dikkatimi bişey çekti.Oynadığım maçların çoğunda hep üstün oynuyorum rakipten daha çok atak geliştiriyorum daha çok şut çekiyorum fakat topa sahip olma yüzdesinde bi dengesizlik var.Aşağıya caps koyuyorum bi bakın isterseniz acaba sorun neden olabilir???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunun bugı olabilir çünkü böyle bir şey olamaz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Niçin olamasın.Bence olabilir.Belki sen çok hızlı bir tempoda oynuyorsundur,doğrudan toplarla hemencecik topu forvete aktarıyorsundur.Zaten o kadar fazla atak yapmışsın ki rakip maç hemen bitsin diye defansta sürekli top dolaştırmış galiba
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

ya öyle olsa bile 34 tane şu atmışım en azından bu şutları atarken top benim ayağımdaydı ama galiba rakiple benim topa sahip olma oranlarım karıştı)))

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Olabiliyor böyle.Özellikle Kimz taktiğinde her maçta oluyor.Ama saçma biraz hücum eden takımda topun daha fazla olması gerekir.

o zaman taktiği değiştirecez başka yapacak bişey yok...

Topla oynayıp ne yapacaksın? Topla ne kadar oynadığın önemli değil, önemli olan gol atabilmen. Sende bunu yapamadığına göre takımında bir sorun var demek ki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence şu possesion istatistiği yanlış ben bütün maç tek kale oynaam yinede çok az bi fark çıkıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Gol atacağın bi taktik yapman lazım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bu teknik bir problem değil. Oyuncularla ve taktikle alakalı bir problem.. Mesela forvet oyuncularının yaratıcılığını kısabilirsin. Ya da onların özelliklerinden yararlanabilirsin -sıçrama, hız hızlanma v.s- Teknik bir sorun olmadığından konuyu kilitliyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri