1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Football Manager Live Beta Versiyon Oynayın!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation Football Manager Live Beta Versiyon Oynayın!

football manager live oyununu beta versiyon olarak oynayabilirsiniz yapmanız gereken http://www.footballmanagerlive.com/ sitesine girip kaydolmak ve gelen maildeki linke tıklayarak oyunu indirmek.iyi oyunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Oyunun İnternet ile Alakası Varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Oyunun İnternet ile Alakası Varmı?
    evet oyunu oynayabilmek için internet bağlantısı gerekli.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

ACCOUNT'a tıklıyorum bu sitede SEGA'nın sitesine yönlendiriyor ztn ben oraya üyeyimde..bişi anlaamdım ya bi yardımcı olabilirmisiniz.Footballamanagerlive.com'Da DOWNLOADS'a tıklayamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    ACCOUNT'a tıklıyorum bu sitede SEGA'nın sitesine yönlendiriyor ztn ben oraya üyeyimde..bişi anlaamdım ya bi yardımcı olabilirmisiniz.Footballamanagerlive.com'Da DOWNLOADS'a tıklayamıyorum..
    account'a tıkla daha sonra Register for Game Updates / Beta Testing bunu tıkla ve formu doldur.mail gelicek daha sonra e-mail adresine.orada download linki var ve sana ad ve parola vericek.onu girerek download yapacaksın.umarım yardımcı olabilmişimdir.[/COLOR]
    Last edited by fmhastasi : 07.Haziran.2008 at 12:45

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

mailde sadece Activite için bi link geliyor ona tıklayıncada site açılıyor ya değişik bişi..

şimdi kaydoluyoruz filan ama birşey sormak istiyorum.bu fm live'ı indirebilmek için belli bir ücret alıyorlar mı bizden.

edit:üye oldum ama kullanıcı adı filan vermediler giriş yapıp yükleyemedim.galiba sorun bu.birkaç yere girdim kullanıcı adı soruyor...yoksa biz mi yapamadık :d
    Last edited by kareem1987 : 07.Haziran.2008 at 10:12

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    şimdi kaydoluyoruz filan ama birşey sormak istiyorum.bu fm live'ı indirebilmek için belli bir ücret alıyorlar mı bizden.

edit:üye oldum ama kullanıcı adı filan vermediler giriş yapıp yükleyemedim.galiba sorun bu.birkaç yere girdim kullanıcı adı soruyor...yoksa biz mi yapamadık :d
    hayır hiç bir ücret almıyorlar.beta versiyonunu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsin.

kullanıcı adı paswordd ve oyunun download linki e-mail adresine geliyor.maillerini kontrol et.linki tıkladığında mailde gelen kullanıcı adı ve şifreyi yazarak yükleyebilirsin oyunu.

bana gelen mail bu kardeş.kullanıcı adı filan da yazmıyor.zaten sega'nın sitesine yönlendiriyor.fml.oraya üye oldum ya da mail daha sonra gelecek.bilmiyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    bana gelen mail bu kardeş.kullanıcı adı filan da yazmıyor.zaten sega'nın sitesine yönlendiriyor.fml.oraya üye oldum ya da mail daha sonra gelecek.bilmiyorum....
    bu aktivitasyon maili.hesabını aktivite ettiysen dediğim mailin gelmesi lazım.

evet.aktive ettim.ama mail gelmedi.herhalde yoğunluktan mıdır bilmiyorum.neyse ilgilendiğin için teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

nasıl yapılıo resımlı bı anlatsan bızde tam olarak oynayabılsek

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

evet ya bi anlatsan bizde oynasak..banada arkadaşınki gibi mail geldi aktivite ettim..

Arkadaşlar 6 haziran günü serverlar dolmuş ve artık alım yapılmıyor. Bilginize.

6haziranı geçtigimize göre bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Oynayanlar biraz bilgi verebilirler mi?
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Cidden ya araştırmadığım yer kalmadı, üye olunmuyor artık.Oynayanlarınız varsa ekran görüntüsü falan koysunlar FML nedir, ne değildir görelim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

tam çıkma tarihi ne zaman acaba bilen varmı?Bide bu indirip oynayanlar kurulum dosyasını upload etseler bizde oynasak olmaz mı ?

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    tam çıkma tarihi ne zaman acaba bilen varmı?Bide bu indirip oynayanlar kurulum dosyasını upload etseler bizde oynasak olmaz mı ?
    Bunlar kapalı Beta testleri. Clienti indirme şansın yok yani. Açık Beta testi olsa, resmi siteden download edebilirsin.

Oyun yaz aylarında çıkacak benim bildiğim.

Mesaj Yetkileri