football manager live oyununu beta versiyon olarak oynayabilirsiniz yapmanız gereken http://www.footballmanagerlive.com/ sitesine girip kaydolmak ve gelen maildeki linke tıklayarak oyunu indirmek.iyi oyunlar.
football manager live oyununu beta versiyon olarak oynayabilirsiniz yapmanız gereken http://www.footballmanagerlive.com/ sitesine girip kaydolmak ve gelen maildeki linke tıklayarak oyunu indirmek.iyi oyunlar.
Oyunun İnternet ile Alakası Varmı?
ACCOUNT'a tıklıyorum bu sitede SEGA'nın sitesine yönlendiriyor ztn ben oraya üyeyimde..bişi anlaamdım ya bi yardımcı olabilirmisiniz.Footballamanagerlive.com'Da DOWNLOADS'a tıklayamıyorum..
Last edited by fmhastasi : 07.Haziran.2008 at 12:45
mailde sadece Activite için bi link geliyor ona tıklayıncada site açılıyor ya değişik bişi..
şimdi kaydoluyoruz filan ama birşey sormak istiyorum.bu fm live'ı indirebilmek için belli bir ücret alıyorlar mı bizden.
edit:üye oldum ama kullanıcı adı filan vermediler giriş yapıp yükleyemedim.galiba sorun bu.birkaç yere girdim kullanıcı adı soruyor...yoksa biz mi yapamadık :d
Last edited by kareem1987 : 07.Haziran.2008 at 10:12
hayır hiç bir ücret almıyorlar.beta versiyonunu ücretsiz olarak indirip oynayabilirsin.
kullanıcı adı paswordd ve oyunun download linki e-mail adresine geliyor.maillerini kontrol et.linki tıkladığında mailde gelen kullanıcı adı ve şifreyi yazarak yükleyebilirsin oyunu.
evet.aktive ettim.ama mail gelmedi.herhalde yoğunluktan mıdır bilmiyorum.neyse ilgilendiğin için teşekkürler...
nasıl yapılıo resımlı bı anlatsan bızde tam olarak oynayabılsek
evet ya bi anlatsan bizde oynasak..banada arkadaşınki gibi mail geldi aktivite ettim..
Arkadaşlar 6 haziran günü serverlar dolmuş ve artık alım yapılmıyor. Bilginize.
6haziranı geçtigimize göre bitti![]()
Oynayanlar biraz bilgi verebilirler mi?
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Cidden ya araştırmadığım yer kalmadı, üye olunmuyor artık.Oynayanlarınız varsa ekran görüntüsü falan koysunlar FML nedir, ne değildir görelim![]()
tam çıkma tarihi ne zaman acaba bilen varmı?Bide bu indirip oynayanlar kurulum dosyasını upload etseler bizde oynasak olmaz mı ?