Başarılar kardeşim..
Hele şükür farklı bir takımla kariyer aynı oyuncuları almadan..
Bu sefer zevkli olacakdır ben inanıyorum..
Sakın save dosyanı kaybetme yani bişey olmasın![]()
hayırlı olsun kardesim kariyerin
TariboWest
Başarılar dilerim abi umarım hedeflediğin başarılara ulaşırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar dilerim
Hayırlı olsun başarılar dilerim e yakın zamanda ss leri bekliyoruzz
BaşarıLar TuRGuT Abi..
Başarılar Dilerim umarım uzun soluklu ve eğlenceli bir kariyer olur.
Başarılar...Given falan yok resimde yolcu mu yoksa![]()
başarılar dilerim evt resimde owende yok umarım uzun soluklu ve kupalarla dolu bir kariyer olur
Başarılar dilerim abi iyi bir bütçen var yerinde transfer yaparsan ilk 3e girersin kesinlike
BAŞARILAR ama emre çok iyi değil glba fm 802 de
başarılar dilerim
başarılar..
Başarılar dilerim Turgut abi.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Başarılar abi.Gelişmeleri bekliyoruz.
başarılar turgut abi takım süper owen iyileşene kadar tek forvetr oynayabilirsin ben öyle yaptım çok iyi oluyo. Owen gelince 4-4-2 düzenine dönebilirsin.Bide Arshavin ve Farfan ı alırsan çok iyi olur. 1 adet de AMC ye oyuncu alabilirsin.
Babayaro'yu Lost'un Michael'ı gibi yapmışlar![]()
Başarılar, umarım monotonlaşmayan zevkli ve farklı bir kariyer olur.
Başarılar dilerim.Umarım hedeflerine ulaşırsın.
1.Basın Açıklaması
Öncelikle herkese merhabalar..Teknik Direktörlük kariyerim yeni başladı ve umarım kısa sürmez..İyi bir takımın başına geldiğime inanıyorum..Son birkaç senedir düşüş yaşasalarda eskinin iyi takımı olunduğu herkes tarafından biliniyor..Bizde bu sene takımımızı eski günlerine döndürmek için çabalayacağız..Açıkça söylemek gerekirse hedefimiz ilk 5 şimdilik bu kadar yeter diye düşünüyorum ve transferlerimizden bahsetmek istiyorum..
Takımda hedef olarak Avrupa kupalarına katılmak istediğimiz açıklalamamız başkanın iştahını kaparttıki 100 trilyonluk bütçe ayırmasına sebep olduKadromuza 3 kişi katarak takımımızı güçlendirdik ve hiçbir oyuncuyu yollamadık işte gelen oyuncularımız ;
Vagner Love 20 Trilyon karşılığında Takımımıza dahil oldu
Arshavin 17 Trikyon karşılığında takımımıza dahil oldu
Yattara 7 Trilyon karşılığında takımımıza dahil oldu
Takımda hiç sağ kanat olmaması ve Arshavin transferinin kesinliğe kavuşmaması sebebiyle aldık fakat işimize yarayacaktır Arshavinin yedeği olarak bu sene görev alacaktır
Çalışmalarımızı takip eden ve yorum yapan herkese Teşşekür ederim
Transferler tek kelime ile dehşet abi tebrikler.
Aslında forvet hattın iyiydi Turgut neden Love aldınki?
Diğer transfelerin güzelde..Birde şu maçları vermeye başla artıkın![]()
BAşarıarl..Devamıı bekliyotruz..
Yattara çok gereksiz yaw ama diğer ikisi iyi devam et kanks
love u 14.5 trilyona
arshavin i 12 trilyona
yattarayıda sezon ortasında 2 trilyona alabilir arta kalan 15.5 trilyonlada defansını 8 trilyona mathieu delpierre le takviye edebilirdin. 7.5 trilyonlada fakir fukaraya yardım ederdin![]()
Başarılar dilerim kariyerinde transferler gayet güzel Yattara da iyi bir alternatif olacaktır.
Devamını bekliyoruz abi.
Arkadaşlar bu bu hafta içinde 3.kariyerim oldu..Biliyorum çok açtım kapadım..Ama bir sonraki kariyerim bu şekilde noktalanmayacak..Şimdi herkesden özür diliyorum ve yeni kariyerim ile karşınızda olacağıma söz veriyorum![]()