1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Baharatçının oğlu!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Baharatçının oğlu!

Arkadaşlar FM'de Arsenal'in kadrosunda süper bir genç yetenek var. Adı Carlos Vela... Babası bir baharatçıdır. Gelecekte büyük işler yapacağa benziyor. Deneyen varsa ya da yorum yapmak isteyen olursa düşüncelerini yazabilirler. İşte Vela'nin FM'deki profili:

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş güzel bir adama benziyor.Senin update'de çıkıyormu?Bu geliştirilirse süper olur..Almanı öneririm.Henüz 17 hemde....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by efl_25
    Kardeş güzel bir adama benziyor.Senin update'de çıkıyormu?Bu geliştirilirse süper olur..Almanı öneririm.Henüz 17 hemde....
    Evet var. Araştırıp biraz boy ve kiloyu ayarlamak lazım. Potansiyelini arttırabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul-kütahya

ya bnm bildiim bu oyuncu geçn seneki u17 kupasında gol kralı olmştu..tevfik köse de 2. .yani normaldede çok kaliteli bi oyuncu.hatrlarsınız blki hafızanızı zorlasınız..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Olabilir.Adamın p.a. sı 160 yani çok çok iyi olmasada,normal takımlarda,başarı getirebilir...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

geleceği var iyi nane satar

Adamın profili yaşına göre güzel geleceği açık yani,,almanı tavsiye ederim..

aga adamın babasının baharatçı olduğu personel bilgisinde mi yazıo nerden bilion

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ALİ_can
    aga adamın babasının baharatçı olduğu personel bilgisinde mi yazıo nerden bilion
    Oyuncunun bir dergide hikayesini okumuştum. Oradan biliyorum.

Nesil
    2006

Çalışma izni alamadığı için Celta Vigo'ya kiralandı şu anda.Barcelonalı Giovanni Dos Santos'un asistleriyle gol kralı olmuştur Ümit Milli Takım'da.Geleceği parlak oyunculardan biridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kardeş ayrıca mexican'larda baharatçıdır.Çizgi filmlerden hatırlayın..

buda adamı u-19 dünya şampionasında izlemiştim gerçektn çok yetenekli ztn geçen sezon ortasında arsenal alt ypaısna transfer oldu ii bi genç...

beyler dikkat ettysenz son yıllarda çok fazla çok genç oyuncu bi anda parladı örn:
    Rooney,Messi,Sergio Agüero,Nuri Şahin,Carlos Vela

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ya oyunda Gençlerde olmasa zaten Zevki çıkmıo hep tanıdık oyuncularla bitane daha genç oyuncu listeye eklendi Sağol

Nesil
    2006

İyi bir yetiştirme ile çok iyi bir oyuncu olur ama ben şimdiki özelliklerini beğenmedim ama yaşı gayet iyi Allah sahibine bağışlasın.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

adamı geLıstırınce ii oLur
    yani iş war

16. Default

arkadaş ben de daha 5 dakika önce fm den çıktım.Antalyaspor u çalıştırıyorum almaya çalıştım onu gelmedi Tesadüfen oyuncu aramada görmüştüm

Ona gencler antremanını uygula

walla bende öle bi oyuncu yok dio

Quote Originally Posted by BarceloGS
    Arkadaşlar FM'de Arsenal'in kadrosunda süper bir genç yetenek var. Adı Carlos Vela... Babası bir baharatçıdır. Gelecekte büyük işler yapacağa benziyor. Deneyen varsa ya da yorum yapmak isteyen olursa düşüncelerini yazabilirler. İşte Vela'nin FM'deki profili:

baharatçı olduunu nerden biliosn

o yatay logoları nrdfen indirdin

bu sitede mevcut..

aynı şekilde ileride bir sürü oyuncu çıkıyo 17 yaşında...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ii birine benziyo

Mesaj Yetkileri