Kardeş güzel bir adama benziyor.Senin update'de çıkıyormu?Bu geliştirilirse süper olur..Almanı öneririm.Henüz 17 hemde....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Evet var. Araştırıp biraz boy ve kiloyu ayarlamak lazım. Potansiyelini arttırabilirim.Originally Posted by efl_25
ya bnm bildiim bu oyuncu geçn seneki u17 kupasında gol kralı olmştu..tevfik köse de 2. .yani normaldede çok kaliteli bi oyuncu.hatrlarsınız blki hafızanızı zorlasınız..
Olabilir.Adamın p.a. sı 160 yani çok çok iyi olmasada,normal takımlarda,başarı getirebilir...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
geleceği var iyi nane satar![]()
![]()
Adamın profili yaşına göre güzel geleceği açık yani,,almanı tavsiye ederim..
aga adamın babasının baharatçı olduğu personel bilgisinde mi yazıo nerden bilion
Oyuncunun bir dergide hikayesini okumuştum. Oradan biliyorum.Originally Posted by ALİ_can
![]()
Çalışma izni alamadığı için Celta Vigo'ya kiralandı şu anda.Barcelonalı Giovanni Dos Santos'un asistleriyle gol kralı olmuştur Ümit Milli Takım'da.Geleceği parlak oyunculardan biridir.
Kardeş ayrıca mexican'larda baharatçıdır.Çizgi filmlerden hatırlayın..![]()
buda adamı u-19 dünya şampionasında izlemiştim gerçektn çok yetenekli ztn geçen sezon ortasında arsenal alt ypaısna transfer oldu ii bi genç...
beyler dikkat ettysenz son yıllarda çok fazla çok genç oyuncu bi anda parladı örn:
Rooney,Messi,Sergio Agüero,Nuri Şahin,Carlos Vela![]()
İyi bir yetiştirme ile çok iyi bir oyuncu olur ama ben şimdiki özelliklerini beğenmedim ama yaşı gayet iyi Allah sahibine bağışlasın.![]()
adamı geLıstırınce ii oLur
yani iş war
arkadaş ben de daha 5 dakika önce fm den çıktım.Antalyaspor u çalıştırıyorum almaya çalıştım onu gelmediTesadüfen oyuncu aramada görmüştüm
Ona gencler antremanını uygula
walla bende öle bi oyuncu yok dio![]()
baharatçı olduunu nerden biliosnOriginally Posted by BarceloGS
o yatay logoları nrdfen indirdin
bu sitede mevcut..
aynı şekilde ileride bir sürü oyuncu çıkıyo 17 yaşında...
ii birine benziyo