1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Celtic’in hedefi Boulahrouz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Celtic’in hedefi Boulahrouz

Medyada çıkan haberlere göre İskoç kulübü, Euro 2008’de göz dolduran defans oyuncusu Khalid Boulahrouz için 5 milyon poundu gözden çıkardı.

Geçtiğimiz seneyi Sevilla’da kiralık olarak geçiren Hollandalı futbolcunun Chelsea ile olan kontratı halen sürüyor.

Oyuncunun transferi için Hamburg’a 8.5 milyon pound ödeyen Maviler'in, oyuncudan istediği verimi alamadığı için satma fikrine sıcak baktığı söyleniyor. Oyuncuyu transfer etmek için Celtic ve Marsilya’nın kıyasıya bir rekabet içinde olduğu ancak futbolcunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Celtic’e daha yakın olduğu gelen haberler arasında.

Ancak zor günler geçiren oyuncu şu ana kadar resmi bir açıklama yapmaktan kaçındı. Erken dünyaya gelen çocuğunun acısına rağmen milli takımın çeyrek final maçına çıkan Boulahrouz, Hollanda’nın turnuvaya elenmesiyle ikinci bir yıkım yaşamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

neredeyse hiç chelsea'de oynarken görmedim bu adamı.kendisi açısından da gitmesi iyi olur ama celtic'e değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Celtic çıldırmış olmalı. Bu adamdan topcu falan olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Celtic gereksiz bir iş yapar Boulahrouz'u alırsa Kuzey ülkelerinden oyuncu baksınlar ya

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    neredeyse hiç chelsea'de oynarken görmedim bu adamı.kendisi açısından da gitmesi iyi olur ama celtic'e değil
    ben hatırladım robbie keane bu adamı maymun ediyor ve ceza sahasına ortayı yapıyor lennon golü atıyordu,bende başka hatırlayamadım

öyle veya böyle baya ünlü oldu bu adam.celtic te belki bişiler yapar bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Celticde oynayabilri ama çok bonservisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Boulahrouz Hollanda milli takımında bu yaz iyi bir performans sergiledi.Celtic adına iyi transfer olur..

Mesaj Yetkileri