Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Süper ligi sallamaya geliyoruz!

Default Süper ligi sallamaya geliyoruz!

Biz 4 arkadaş4 büyük klüple şampiyonluk için yola çıktık.Ben(manuelfernandes)Galatasaray,Salih(salih 4)Beşiktaş,Emre abi(blueboy)Fenerbahçe ve Alparaslan(gombecikk)Trabzonspor un menejerliklerine geçerek bu mütiş yarışa başladık.Bu heyecanı bizle beraber yaşamak istiyorsanız kariyerimizi takip edin.
    Last edited by manuelfernandes : 20.Haziran.2008 at 12:20

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kariyerinizde başarılar diliyorum. Umarım uzun soluklu olur.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kariyerinizde başarılar diliyorum. Umarım uzun soluklu olur.
    saolasın abicim bizde öyle umuyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Vay sonunda. Baya zor oldu bu kariyeri başlatmak. Umarım devamı daha eğlenceli olur. Bol şans herkese.

En Büyük Beşiktaş. Beşiktaşkım burada da başarılı olacak.

Quote Originally Posted by Ali Apaydın View Post
    Vay sonunda. Baya zor oldu bu kariyeri başlatmak. Umarım devamı daha eğlenceli olur. Bol şans herkese.

En Büyük Beşiktaş. Beşiktaşkım burada da başarılı olacak.
    saol abi inş. açmak kadar şampiyonluğumda zor olmaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Takımım Galatasaray hakkındaki bilgiler az sonra geliyor....
    Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 14:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haydi bakalım o kadar uğraştın en sonunda başardın kriterleri yerine getirmeyi.

Uzun ömürlü,zevkli bir kariyer olur umarım.

Evet kariyerimzide Ben Galatasarayı çalıştırıyrum klübüm ve taraftarlar her sene olduğu gibi gene bizden şampiyonluk bekliyor bunun için takviyeler şart tabi işte takımımın bilgi ekranı beni 2. olarak düşünen basına gösterecem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Haydi bakalım o kadar uğraştın en sonunda başardın kriterleri yerine getirmeyi.

Uzun ömürlü,zevkli bir kariyer olur umarım.
    eyvallah bende öyle umuyorum
    Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 14:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007

herkeze başarılar favorim FENERBAHÇE!!

Arkadaşlar kariyerimizde Benim hile yaptığımı düşünenler olabilir ilerleyen zamanlarda o yüzden buraya bi video koymak istiyorum bakıp izlerseniz hile yapmadığımı görürsünüz lütfen izleyin herhangi bir şüpheli durum olmasın konu transfer bütçesi http://rapidshare.com/files/123169316/gs_para.wmv.html

Besiktasa Gönül Verenleri Kırmıycaz SSler Az Sonraa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Su Anda Besiktası Calıstırıyorum Medya Her Zaman Ki Gibi Bizi 3.Olarak Görüyor Ama Amacım Besiktası En İyi Takımlar Arasına Sokup En İleriye Kadar Gitmek Bu Benim İlk Kariyerim Normal Karsılayın
    Last edited by salih4 : 19.Haziran.2008 at 15:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Galatasaray Takımının yeni teknik patronu Barış peace İLk özel röportajını Gs tv ye verdi.

-Sayın peace hedefleriniz neler?
    -Tabi Galatasaray çok büyük bir takım öncelikli hedefimiz lig ve türkiye kupasında şampiyonluk ve şampiyonlar ligi grpularına katılabilmek
    -peki bu hedefler doğrultusunda kadronuzu yeterli görüyormusunz?
    -Mevcut kadroda çok yetenekli oyuncular var ancak hedeflerimiz için yeterli diil kaleci savunma ve hücum mevkilerine transfer yapmayı düşünyorum
    -Sayın peace bize bir kaç isim verirmisiniz acaba hangi isimler üzerinde duruyorsunuz
    -isim Vermek istemiyorum süpriz OLsun dimi(ufak kahkahalar)
    -Son olarak Galatasaray taraftarlarına bir mesajınız var mı?
    -takımı sonuna kadar desteklesinler onlar en iyisine layık ve bunu gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    barış peace Galatasaray'ın başına geldiğinde ilk icratları yabancı futbolcuları ve takımda yer bulamıyacak futbolcuları göndererek başladı

SS ler GEliOo...
    Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 14:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Salih Yıldız Sadece Ve Sadece Four Four Twoya konustu Genc Teknik Adamla Keyifli Sohbetimizi Siz FourFourTwo Okurları Okuyacak Besiktas Hakında Bilinmeyenleri Sordugumuz Genc Teknik Adam Soruları İctenlikle Yanıtladı
    Muhabir:Besiktasta Transfer Calısmları Nasıl Daha Transfer Varmı
    Ben:Bilindigi Gibi Normal Transferde Ganalı Bir Gencle Temastayız Birde Brezilyalı Bir Gencle Anlastım İtalyan Bir Defansı Kadromuza Kattık Gelecek Sezon İcin İspanyol Bir Gencle Anlastık
    Muhabir:Peki Besiktastan Sonra Hedefleriniz Neler
    Ben:Su Anda Aklımda Sadece Besiktas Var Ben Kücükken Metin Ali Feyyazı Tutkuyla İzlerdim Besiktası Bırakmayı Düsünmüyorum
    Muhabir:Peki Besiktasta Su Anda En Cok Formunu Begendiginiz Oyuncu Kim?
    Ben:Bu Cevap Bende Saklı Olmasını İstiyorum Cünkü Takım İcinde Sorun Yapabilir
    Muhabir:Milli Takım Calıstırmak İster Misiniz?
    Ben:Elbette
    Last edited by salih4 : 19.Haziran.2008 at 15:06

hadi canım song u o fiyata nasıl satıyosun linderoth o kadar eder mi gibi çeyler söyleyenler http://rapidshare.com/files/123169316/gs_para.wmv.html indirip izlesin

manuelfernandes, sakin ol, hile yapıyorsun diyen yok başarılar dilerim dördünüze de.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sakın hocam.....oyuncuları satmıssında transferler nerde?

Manuel Fernandes Ve Ben Sizi Biraz Kıvrandırmak İstiyoruz

Elimdeki yabancı oyuncuları gönderdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdim ve bir oyun kurucuyla anlaştım sizce hangisi?

1-Van der VAart

2-thiago neves

3-toni kroos

4-Kaka

5-Daniel carvalho

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Defuser View Post
    manuelfernandes, sakin ol, hile yapıyorsun diyen yok başarılar dilerim dördünüze de.
    saol kardeşim zaten hile yapan diyen var demiyorum soru işareti kalmasın akıllarda tahminlerini beklilyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    sakın hocam.....oyuncuları satmıssında transferler nerde?
    bombalar patlıcak kardeşim birer birer rahat ol galatasarayımızı en iyi yerllere getirecek oyuncularla görüşüyorum
    Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 15:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Brezilyalı Olan Hangi Genc İle Anlastım Acaba Alternatifler Bunlar

1-Guilherme
    2-Felipe
    3-ılsinho
    4-eduardo costa
    5-breno
    Bu Genclerden Birisi Artık Kartal
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kiralık Oyuncularda Bos Durmadık 2 ispanyol 1 ekvator gine genc i kartal yaptık kim bunlar acaba tahminlerimi görimmm
    Last edited by salih4 : 19.Haziran.2008 at 15:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by manuelfernandes View Post
    Elimdeki yabancı oyuncuları gönderdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdim ve bir oyun kurucuyla anlaştım sizce hangisi?

1-Van der VAart

2-thiago neves

3-toni kroos

4-Kaka

5-Daniel carvalho

.
    Bence van der vaart'ı almışsındır.

.

Vaart'tır ya da Carvalho'dur. Anlaşması daha kolay çünkü

yorum yok arkdaslar 30 dk içnde açıklıyacam tahminlere devam bu arada genç yetenekleri kira yoluyla kadroma katmak için çalışmalara başladım secenekleri az sonra sunucam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    savunmaya song un yerine genç bi yeteneği kira yoluyla kadroma kattım b**alım bilebilecekmisinz

1-fazio

2-de silvestri

3-jonn evans

4-pique

5-ze castro
    Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 15:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007

Ze castroyu almışsındır

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bende gs ile oynuyorum song'u nasıl sattığına bakmam gerek bişiler öğrenirim belki senden

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Bende gs ile oynuyorum song'u nasıl sattığına bakmam gerek bişiler öğrenirim belki senden
    b** kardeşim rehber olsun galatasaraylı arkadaşlara
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar hazırlık kampını noktaladım sonuçlar burda......

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    çok verimli bir kamp geçirdik takımn kondisyonu fizik kalitesi üst düzeyde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    evet arkadaşlar takımımızın yeni beyni maestromuz az önce İstanbula indi.Hayırlı olsun

Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 16:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Transferlerim İicn Tahminleri Görmek İstiyorum 15 dakika sonra yayınlıycam hepsini

Arkadaşlar Thiago neves in profili

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

manuelfernandes ö.m alman için kutun dolu eğer mesaj almak istiyorsan eski mesajları sil
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    manuelfernandes ö.m alman için kutun dolu eğer mesaj almak istiyorsan eski mesajları sil

sildiMyorum bekliyorum neves hakkında katkısı ne olur bana?

transferlerimi bes dakika sonra acıklıyorumm

ze castro 1 seneliğine galatasarayda umarım başarılı olur.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artık frvet mevkinee transfer yapmanın zamanı geldi yetenekli bir genci aslan yapıyorum tahminleri alıyım

1-martins

2-rafael sobis

3-guilherme

4-vagner love

5-dembele

6-jo

Last edited by manuelfernandes : 19.Haziran.2008 at 16:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri