Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: EURO 08 | Yarı Final | Rusya - İspanya

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default EURO 08 | Yarı Final | Rusya - İspanya

Tarih:26 Mayıs 2008 Perşembe
    Saat: 21:45
    Stadyum:Ernst Happel - Viyana
    Yayın: Lig TV - ATV

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ispanya bence rusyaya maçı bırakmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu ne hız Rusya finale cıkar umarım. Çıkarsa bu futbol ile sürpriz olmaz; çünkü çok iyi oynuyorlar.

İspanya çok zorlanmadan alacaktır.Hollanda nın yaptığını yapmayacaktır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence Rusya final biletini kapacaktır eğer Hollanda maçında oynadıkları gibi oynarlarsa.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rusya İspanya'yı zorlayacaktır. Kimin kazanacağını şimdiden kestirmek çok güç.

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

Rusya rulezzzzzz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rusya kazanıcak bence bu maçı..İspanya savunmasını çok zorlayacaklardır.Arshavin varken her şeyi yapar Ruslar.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ispanya da fabregas ilk 11 oynarsa rahat kazanır, ilk 11 oynamazsa zorlanarak kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rusya gruptaki ilk maçta Rusya'yı farklı yenmişti ama Rusya o maçta ezilmemişti.Savunmada yaptıkları basit hatalardan dolayı ve hucümda iyi organize olamamaları sebebiyle fark yemişti.Son seyrettiğimiz Hollanda maçında (ve ondan önceki 2 maçta) Rusya savunmada daha iyi bir performans sergiledi ve Arshavin'in gelmesiyle hücumda daha iyi organize olmaya başladılar.Yani İspanya'nın karşısında ilk maçtaki Rusya olmayacak.Turnuvanın flaş takımı Hollanda'yı evire çevire eleyen Rusya olacak..

Şu geçer diyemiyorum.Belli olmuyor çünkü.Ama çok iyi bir maç olacaktır diye düşünüyorum.2 takımda kaliteli isimlerden oluşuyor çünkü ve hücum birinci amaç..Rusya'yı istiyorum finalde ama İspanya'da uzun yıllardır hasret çektiği kupaya bu kadar yaklaşmışken elinden geleni yapacaktır.Bakalım ne olacağını göreceğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bana göre Rusya'nın İspanya'yı elemesi İspanya'nın Arshavin'e yapacağı savunmaya bağlı.Grup maçlarında Rusya İspanya'ya yenilmişti ancak orada Arshavin yoktu. Arshavin'li Rusya İspanya'yı eleyebilecek güçte..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Puyol Arshavin'in peşini tüm maç bırakmayacaktır kesinlikle.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Arshavin in peşini isterse bütün İspanyoL savunması bırakmasın, yine tutamazLar. Eğer RusLar basit hataLar yapmazLar ise FinaLdeLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İspanya rövanşıda vermez,bu maçıda alır ve finale çıkar.Rusya buraya kadar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Rusya İspanya'yı çok rahat geçer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Beyler bence bu Arshavin çok abartıldı.Hollanda maçında kimse tutmadı ki Arshavin rahat rahat oynadı.Bu maçta Senna alır Arshavin'i.Bakalım markajda bir şey yapabilecek mi?Rus'ların savunması tam bomba.Zhirkov sol bek oynuyor.Cazorla ilk 11 başlarsa orayı perişan eder.Tabi Ruslar'da iyi futbol oynuyor ama ben İspanyolların geçeceğini inanıyorum.Pavluchenko'yu da Puyol tutar.Şu anda Ruslar 2 ismin üzerine yoğunlaşmış durumda.Onlar üzerinden oynuyorlar.İspanya Pavluchenko ve Arshavin'i tutarsa bu maçı kazanır.Hırvatlar bizim maçta nasıl Arda'ya özel önlem aldıysa İspanyollarda Arshavin ve Pavluchenko'ya özel önlem alıcaktır.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rusya'nın en etkili yanlarından biri olan forvet hattı bu maçta çok zorlanacaktır Puyol-Senna-Casillas üçlüsü Rusya'nın forvetini durduracaklardır.Zorlu bir maç olsada İspanya kazanır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Rusya bu maçı kazanır ....Arshavin şov yapar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kalbim Rusya ile.Bu maçı alacağız başka yolu yok..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Rusya ile oynarız Finali

Rusya'nın kazanmasını isterim ama büyük bir sürpriz olmazsa İspanyollar kazanıcaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben yine İspanya diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İspanya, bu turu bırakmaz ve alır. İspanyollar, form grafiklerini hiç düşürmeden, istek ve azimlerinden vazgeçmeden devam ediyorlar. Böyle devam ettikleri sürece final ve dolayısıyla kupa için en büyük avantaj onların. Tabi Türkiye'miz eğer finale çıkarsa, rakibin Rusya olması daha iyi olur.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben ne desem tersi çıkıyo valla bu turnuvada onun için Rusya diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

İspanya favori ama Hollanda turnuvanın favorisiydi. Olmaz diye birşey yok.

Rusya'nın buraya kadar gelmesi benim için süpriz olmadı,bekliyordum böyle bir başarı Ruslardan.Özellikle Arshavin'in 2 maçlık cezasının ardından dönüşü,Pavluychenko'nun yükselen form grafiği,Zirkov,Torbinski,Zyrivanov gibid diğer isimlerinin de özverili oyunuyla yarı finale geldiler.Yarı finalde karşılarında kolay lokma olmayacak bir takım,hatta Ruslara kabus dolu dakikalar yaşatacak bir takım,İspanya var.

İspanya için de hiç kolay bir maç olmayacak.İspanya bir adım önde gibi ama Ruslar defansta basit hatalar yapmazsa finale çıkan taraf Rusya olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Bence ispanya alır maçı çünkü ispanyol savunması,hollanda savunmasının yaptıgı hataları yapmayacaktır.Hollandalılar bazı pozisyonlarda izlediler adeta rusları....!

Yane finalde ispanyollarla karşılaşcaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İspanya son karşılaşmada hiç iç açıcı bir futbol ortaya koymadı. Rusya turnuvanın %100 favorisi Hollandayı evire çevire yendi. Rezil etti. İspanya'ya aynı tarifeyi uygularsa hiç şaşırmam.

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    İspanya son karşılaşmada hiç iç açıcı bir futbol ortaya koymadı..
    İtalya'ya karşı oynadı İspanya olsun o kadar da.O savunmayı aşmak kolay değil.7-8 İtalyan oyuncu defans yapıyor.

Nesil
    2006

İspanya ilk maçın rehabeti ile oynarsa Rusya, İspanya'yı geçecektir. İspanya işi ciddiye alır ve ilk maçtaki oyunu sergiler ise Rusları devirecektir. Gönlümden geçen ülke Rusya.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri