2002 Dünya Kupası'nda kazanılan 3.lük den sonra düşüşe geçen Türk Milli Takımı ile hedefimiz EURO 2008'e katılmak ve başarı elde etmek.Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.
2002 Dünya Kupası'nda kazanılan 3.lük den sonra düşüşe geçen Türk Milli Takımı ile hedefimiz EURO 2008'e katılmak ve başarı elde etmek.Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.
ilk mesaj benden olsun ins Türkiye yi basarıya ulastırırsın ben hata yüzünden devam edemedim sen edersin ins
TariboWest
Başarılar dilerim umarım takımımızı hedeflediğin başarılara ulaştırırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
başarılar dilerim
Başarılar ben arsenalle oynuyodum türkiye'ye de menejer olldum gruptan mucizwe gibi gittim euro 2008'e ama bir grup çektim akıllara zarar istifa ettim:d başarılar
Başarılar...
Başarılar Dilerim umarım Euro 2oo8'e kalır ve hedeflerine ulaşırsın..
Hepinize teşekkürler arkadaşlar .
Romanya-Türkiye Hazırlık Maçı Aday Kadrosu
Nihat Kahveci , Gökdeniz Karadeniz , Gökhan Ünal ve Volkan Demirel sakat oldukları için kadroya alınmadılar .
İlk Maçım . Romanya 1-3 Türkiye
Fatih Tekke , Nuri Şahin ve Tuncay'ın golleri ile galip geldik.Maçın yıldızı Fatih Tekke oldu. İlerisi için iyi sinyaller verdik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malta - Macaristan Maçları Aday Kadrosu
Malta 0-2 Türkiye Çok rahat geçmesini beklediğim bir maçdı biraz zorlansak da Nihat Malta'yı bitirdi.
Türkiye 2-0 Macaristan Nuri ve Fatih Türkiye'yi taşıdı.
Moldova , Yunanistan Maçları Aday Kadrosu
Moldova 0-3 Türkiye Rahat bir maç oldu . Egemen Korkmaz ilk defa A Milli formayı giydi.
Türkiye 2-0 Yunanistan ve ezeli rakibimiz Yunanistan'ı çimlere gömdük Mehmet Topuz ve Nihat'ın golleri Yunanistan'ı yıkdı .
Norveç , Bosna-Hersek Maçları Aday Kadrosu
Norveç 2-2 Türkiye Ümit Karan ve Nihat'ın golleriyele öne geçdiğimiz karşılaşma da üstünlüğümüzü koruyamadık ve 2 gol yedik . Berabere biten maç sonunda EURO 2008'e merhaba dedik . Uğur Uçar ilk defa A Milli oldu .
Euro 2008'e katılmayı garantilediğimiz için alternatif oyuncularla oynadık ve kazandık.Bu karşılaşma da Orkun Uşak , Emre Güngör ve Zafer Yelen ilk defa A Milli oldular.
![]()
Last edited by gtTs26 : 24.Haziran.2008 at 18:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler grupta süper gidiyorsun aynen devam.
uf zor bir gruba düşmüşsün başarılar dilerim
Grubun zor gerçekten başarılar
Milli Takım Kadrosu
Grup Maçları
Fransa 2-0 Türkiye
Henry'yi durduramadık Frey'i geçemedik .
Türkiye 3-3 Portekiz
Nihat'ın 3 gol atıp coştuğu karşılaşmada Servet'de kendi kalesine golünü attı ve galibiyetten olduk.
Türkiye 3-1 İsveç
İsveç'i dağıttık ama Portekiz'in Fransa'yı yenmesi herşeyi bitirdi.Ayrıca bu maç Rüştü'nün son milli maçı oldu.
Grubumuzun Puan Durumu
EURO 2008'in galibi İspanya
Oyuncu istatistikleri Gol Kralı Almeida
ve 2010 Dünya Kupası Eleme Grubumuz Tek rakibimiz Portekiz bizi zorlama ihtimali olan takım İrlanda
![]()
Çok zor bir gruba düşmüşsün Euro 2008'de.Dünya Kupası elemelerinde başarılar.
Grubun çok zorluydu, buna rağmen iyi mücadele ettin. Umarım Güney Afrika'da başarılı olursun...
Grup zorlu olmasına rağmen 4 puan toplaman güzel.Elenmene üzülme Dünya Kupasında telafi edersin.
Dünya Kupası Eleme Grubu İlk Maçımız
Portekiz 1-0 Türkiye Çok mücadele etmemize rağmen Almeida'nın maçın başında attığı tek golle yıkıldık.
Dünya Kupası Eleme Grubu 2. Maçımız
Estonya 0-3 Türkiye Güçsüz rakibimizi Halil , M.Topuz ve Emre ile geçtik.
Dünya Kupası Eleme Grubu 3. Maçımız
Türkiye 2-2 İrlanda Gollerimiz Nihat ve Halil'den geldi. Shane Long'un 90. dakikada attığı golle galibiyeti kaçırdık.
Hazırlık Maçı
Andorra 1-6 Türkiye Yeni oyunculara şans verdiğimiz maçı Semih'in , Mevlüt'ün ve Caner'in golleriyle kazandık.
Dünya Kupası Eleme Grubumuzda Durum
![]()
irlanda maçı kötü olmuş
Bence de irlanda maçı kötü olmuş devam et gruplar zor gelmiş şanssızsın devam et ama yinede yine iiisin
İrlanda maçını kazansaydın süper olurdu ama daha bir sürü maç var onları kazanıp telafi edersin.
irlandadan son dakikada yediğin gol kötü olmuş
OOOOOoooo kardşe ii ii devam et irlandayı da devir 2. maçta devam et yoluna i başarı olur
Tebrikler güzel bir seri yakalamışsın.
Güzel maçlar çıkarmışsın devamını bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
1. olman artık çok zor 2.ciliği kaybetmemeye çalış bişey sorcam 2. direk mi gidiyo
Tebrik ederim baraj maçlarına kalmışsın rakip kim baraj maçlarında?
Sağolasın.
Galler 0-2 Türkiye Gollerimiz Servet ve Halil'den geldi.
Azerbaycan 0-3 Türkiye Murat Duruer ve Mehmet Topal gollerin sahipleri.
Ve Baraj Maçlarım
Türkiye 2-1 Belçika İlk maçı Halil ve Mehmet Topuz'un golleriyle kazanıyoruz.
2.Maç Belçika 2-3 Türkiye Gollerimiz Mehmet Topuz, Hall ve Murat'dan geldi Belçika'yı eledik !
Dünya Kupası Grupları
Polonya , Fildişi Sahilleri ve Paraguay rakiplerimiz . Fransa,Hollanda,Rusya,Hırvatistan,Romanya gibi takımlar turnuvaya katılamadı.
ve FİFA Dünya Sıralaması 4. Sıradayız.
![]()
Last edited by gtTs26 : 28.Haziran.2008 at 13:46
çok güzel gidiyorsun kardeşim grubun çok zorlu olmayacak senin için, inşallah geçersin müthiç bir kariyer oluyor..