Originally Posted by
HellhammeR
FM bizler için tabiki bir yaşam biçimi ben 28 yaşındayım ve yaklaşık nerdeyse 18 senedir menejerlik oyunları oynadım piyasadaki bütün menejerlik oyunlarını oynadım fakat fm serilerinde durdum gerçekçiliği ve bizleri sıkmadan ekranbaşına kitleyen bir oyun bu oyun sayesinde tv de maç seyrederken takımların ve oyuncuların taktiklerini artık hepimiz kağıtlara dökebiliyoruz mesela benim bir defterim var görseniz taktikler oyuncu isimleri antreman programları antrenör isimleri(Ben FM ye biraz kendimi kaptırdımda)fm de bulduğumuz genç isimlerin büyük takıma transfer olması fm oynerken mahmut hanefiyi antalya spora almıştım bir iki ay sonra gerçek oldu mahmut hanefi fenerbahçeye transfer oldu oyunun gerçekçiliği bir kez daha kanıtlandı.İş yerindede fm konuşulur kim hangi takımı yönetiyor taktik oyuncular kağıtlar havalarda uçuşur son olarak bir anı taksimde bir barda doğumgünü partisi kızlar erkekler karışık ortam biraz soğuk gibi birden kankiyle fm muhabbeti açıldı ve hemen hemen bütün erkekler toplanıp başladık sohbete kızlar çok sıkılmıştı fakat bizler acaip eğlenmiştik her zaman her yerde FM iyi eğlenceler başarılar.