Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

FM hakkındaki görüşünüz.Sizin için ne ifade ediyor?Ve asıl soru; sizin için sadece bir oyundan ibaret mi, yoksa günlük planlarınız; yani hayatınızın içinde sürekli yer alan bi kavram mı.Benim için .........Söylememe gerek yok , diğer 185 msjımın herhangi birinde bu cvp mutlaka vardır zaten.Hadi buyrun arkadaşlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bakırköy/İstanbul

Gecelerimin kâbusu...

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

gecelerime bir günes gibi doguyor ...

sağlığa zaralı

saat sabah 6..ben hala fm oynuyorum..buna oyun diyenin gözü çıksın

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Esrarengiz Birşey

Talking

Her eve lazım.Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklamak lazım
    Siagara gibi alışkanlık yapıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

süper bi oyun bu fm ya hayatımın parçası oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

fm ve pes hayatımın bi parçası bu oyunlar olmasa çıldırırdım
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Yukardakileriiiin hepsiii

Nesil
    2006

İnsanı asosyal yapan bir oyun.

abi sigara paketlerine yazıyorlar ya "SAĞLIĞA ZARARLIDIR"diye fm 2007'ye de aynı uygulama yapılacakmış.

FM bizler için tabiki bir yaşam biçimi ben 28 yaşındayım ve yaklaşık nerdeyse 18 senedir menejerlik oyunları oynadım piyasadaki bütün menejerlik oyunlarını oynadım fakat fm serilerinde durdum gerçekçiliği ve bizleri sıkmadan ekranbaşına kitleyen bir oyun bu oyun sayesinde tv de maç seyrederken takımların ve oyuncuların taktiklerini artık hepimiz kağıtlara dökebiliyoruz mesela benim bir defterim var görseniz taktikler oyuncu isimleri antreman programları antrenör isimleri(Ben FM ye biraz kendimi kaptırdımda)fm de bulduğumuz genç isimlerin büyük takıma transfer olması fm oynerken mahmut hanefiyi antalya spora almıştım bir iki ay sonra gerçek oldu mahmut hanefi fenerbahçeye transfer oldu oyunun gerçekçiliği bir kez daha kanıtlandı.İş yerindede fm konuşulur kim hangi takımı yönetiyor taktik oyuncular kağıtlar havalarda uçuşur son olarak bir anı taksimde bir barda doğumgünü partisi kızlar erkekler karışık ortam biraz soğuk gibi birden kankiyle fm muhabbeti açıldı ve hemen hemen bütün erkekler toplanıp başladık sohbete kızlar çok sıkılmıştı fakat bizler acaip eğlenmiştik her zaman her yerde FM iyi eğlenceler başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence tek kelimeyle açık ve net. --bağımlılık--.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ohh ne güzel ya bütün arkadaşlar aynı fikirde nerdeyse.Bende bi manyak benmiyim diodum ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by batuhan1907
    İnsanı asosyal yapan bir oyun.
    aynen katılıyorum ve ayrıca kaba yerimin uyusmasına sebep olan oyun

evden dışarı çıkmaz oldum annem zorla pc yi kapattırmasa kapamıcam. pc yi kapatınca o maçta şöle taktik yapsam öle olmazdı o adamı deil şunu alsam böle olurdu. yarın kesinlikle bu adamın transferinde son noktayı koyacam vs vs söleniom bazı geceler uykumda büyük takımlara karşı cl yi kaldırdığımı görüyorum

Kaba yerimin uyuşmasına ve beni asosyal yapan bir illet...

hayatimin parcasi fm.
    fm siz hayat asla.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

sabah kalkınca ilk actıgım ve gece yarısına kadar kapatamadıgım sey...

Bu oyun çok farklı. Ben hiçbir oyuna böyle bağlanmadım. saatlerce oturupta başından kalkmadığım olmadı. Bence başlamamak lazım bu oyuna. Bu batağa düşmemek lazım. Bağımlılık yapıyor yav

gerçek hayatta kendimi menajer hissetmeme neden olan illet

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Bu Oyun Yüzünden Hangi Takımı Alırsam - Kötü Maçlarda Sinirden Adamların ne Anasından tut avradına Kadar Gidiyor - Bi Yandan Gerçek Managerlik Hakkında Bilgi Sahibi Olurken - Diğer Yandan Küfür Yeteneğim Gelişiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence oyunun üzerinde 18 yaşından küçükler oynamamalı yazmalı

Nesil
    2006
    Yer
    11

Arkadaşlar ben kaba yerimizin uyuşmaması için bikaç şey biliyorum kendi bulduğum: .
    1-Sürekli aynı şekilde oturmayın,
    2-Arada bir omuzlarınızı belinizi falan oynatın, kalkıp oturun,
    3-Maçlarda maçı başlattıktan sonra koltukta oturmayın(taktik verirken hariç,ama ben bazen o zaman bile ayakta veriyorum taktiği) ayağa kalkın pc nin karşısında eller bağlı bi şekilde maçı izleyin.Hem insan kendini harbiden o takımı çalışıtırıyo gibi hissediyo

Bunları yapın bakın farkı görüceksiniz.Yaw bizde sanki doktor gibi konuştuk.Ama hakkaten faydası oluyo...

bu msj ı yazarken bile bir yandan fm oynuyorum daha ne olsun..

Quote Originally Posted by HellhammeR
    FM bizler için tabiki bir yaşam biçimi ben 28 yaşındayım ve yaklaşık nerdeyse 18 senedir menejerlik oyunları oynadım piyasadaki bütün menejerlik oyunlarını oynadım fakat fm serilerinde durdum gerçekçiliği ve bizleri sıkmadan ekranbaşına kitleyen bir oyun bu oyun sayesinde tv de maç seyrederken takımların ve oyuncuların taktiklerini artık hepimiz kağıtlara dökebiliyoruz mesela benim bir defterim var görseniz taktikler oyuncu isimleri antreman programları antrenör isimleri(Ben FM ye biraz kendimi kaptırdımda)fm de bulduğumuz genç isimlerin büyük takıma transfer olması fm oynerken mahmut hanefiyi antalya spora almıştım bir iki ay sonra gerçek oldu mahmut hanefi fenerbahçeye transfer oldu oyunun gerçekçiliği bir kez daha kanıtlandı.İş yerindede fm konuşulur kim hangi takımı yönetiyor taktik oyuncular kağıtlar havalarda uçuşur son olarak bir anı taksimde bir barda doğumgünü partisi kızlar erkekler karışık ortam biraz soğuk gibi birden kankiyle fm muhabbeti açıldı ve hemen hemen bütün erkekler toplanıp başladık sohbete kızlar çok sıkılmıştı fakat bizler acaip eğlenmiştik her zaman her yerde FM iyi eğlenceler başarılar.
    kardeş süpersin yaa harika

Quote Originally Posted by Lim10
    Arkadaşlar ben kaba yerimizin uyuşmaması için bikaç şey biliyorum kendi bulduğum: .
    1-Sürekli aynı şekilde oturmayın,
    2-Arada bir omuzlarınızı belinizi falan oynatın, kalkıp oturun,
    3-Maçlarda maçı başlattıktan sonra koltukta oturmayın(taktik verirken hariç,ama ben bazen o zaman bile ayakta veriyorum taktiği) ayağa kalkın pc nin karşısında eller bağlı bi şekilde maçı izleyin.Hem insan kendini harbiden o takımı çalışıtırıyo gibi hissediyo

Bunları yapın bakın farkı görüceksiniz.Yaw bizde sanki doktor gibi konuştuk.Ama hakkaten faydası oluyo...

doktor gıbı konuşmuşsun ama iyi Konuşmussun ne demısler nerde hareket orda bereket

Hayatımın en önemli şeyi.Bağımlılık yaptı bırakamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

iki kelime ile aynen baslıktaki gibi ---yasam bicimi---

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri