1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: hazırlık maçları

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Default hazırlık maçları

hazırlık maçlarında yardımcımızın kendi uyguladığımız taktiği kullanmasını nasıl sağlayabiliriz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tatile giderken seçeneklerden ayarla

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hazırlık maçları demişken bende bişey sorayım...
    1-Hazırlık maçlarında alınan skorlara önem verirmisiz...
    2-Genelde nasıl bir oyun tarzı sergilersiniz(mesela;önce asıl kadro sonra Allah(c.c) ne verdiyse...genç oyuncular vs...)
    3-genelde rakibinizi nasıl bir takım seçersiniz(büyük-orta sıralı vs...)

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

cevap veriyim
    skora pek önem vermem ama yensem ii olur tabi
    ilk yarı kafamdaki kadromu oynatırım
    2. yarı yedek genç bütün 11 i değiştirrim herkesi görürüm
    3. rakipleri sırayla seçiyorum kolaydan zora doğru
    en az 4 hazırlık yaparım ligin başlamasına yakın tarihlerde
    çünkü futbolcu formunu çok geliştiriyo hazırlık maçları

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Skora önem veriyorum galiba. En azından 4-0 önde olmam ile ilk yarının 0-0 bitmesi oyuncu değişikliklerinin zamanını etkiliyor, bunu söyleyebilirim.

Ben her maçın ilk 65 dakikası as kadro ile mücadele ediyorum. Bu dakikalarda 2 farklı öndeysem bütün takımı değiştiriyorum. Hazırlık maçlarında genellikle tüm maçlarımı 4-5 farkla kazanıyorum

Rakibimi ayarlamayı Assistant Manager'e bırakıyorum çünkü hazırlık maçı yapacak takımı ayarlamak çooook zahmetli olabiliyor. Güçlü takımlara maç teklifini kabul ettirmek çok zor. Uğraşmıyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben 5 tane hazırlık maçı yaparım. 4 ünde farklı taktikler ve oyuncular kullanırım. sonra o 4 taktinden en güzel oynadığım taktiği vede en ii performans gösteren oyuncuları alır 5.hazırlık maçında oynatırım.

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

ben 4 hazırlık maçı yaparım kolaydan zora
    kolay maçta daha genç ve yedek oyuncuları oynatırım ama skor kötü ise değişiklik yaparım kimler daha iyi oynuyorsa onları diğer maçlarda da denerim iyi iseler ligde ilk 11 de çok sık oynatırım.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bütün oyuncuları denemeyi tercih ederim her friendly e ayrı kadro çıkarırım son maç ise asıl kadromu oynatırım hazırlık maçlarında oynadığım takımların kendi ayarımda olmasına dikkat ederim çok zor takım olunca oyuncular gerçek oyunlarını sergileyemiyo olabilirler.yani büyük takımlarla dostluk maçının pek fazla takım üzerinde katkısı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by nart_susruko
    hazırlık maçları demişken bende bişey sorayım...
    1-Hazırlık maçlarında alınan skorlara önem verirmisiz...
    2-Genelde nasıl bir oyun tarzı sergilersiniz(mesela;önce asıl kadro sonra Allah(c.c) ne verdiyse...genç oyuncular vs...)
    3-genelde rakibinizi nasıl bir takım seçersiniz(büyük-orta sıralı vs...)
    soru sorduk cevap vermedik
    1-hazırlık maçı da olsa kazanmak isterim gerekirse 3 hatta 4 forvet oynatırım...
    2-ideal 11 imle çıkarım sahaya skor lehime ise oyuncu ddeğiştirme zamanım erken olur...diğer bütün durumlarda ikinci yarının başında oyuncu değişikliği yaparım değişik zamana aralıkları ile...
    3-hazırlık maçı ayarlamak zor iş...sizde de oluyor mu bilmiyorum...bana hep inter-liverpool-milan-... gibi takımlar hazırlık maçı öneriyorlar bende onları kabul ediyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

arkadaşlar ben başka bir şey sordum...

abi tatile çıkarken seçeneklerde var zaten

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by drciwan
    arkadaşlar ben başka bir şey sordum...
    arkadaşım senin sorunun cevabı 2. mesajda verilmişti...k.hakan tarafından...
    bende hazırlık maçları için bi topic açacaktım buradan devam edeyim dedim...

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ben hazırlık maçlarında takmın taktiğini oturtmaya çalışırım,yeni oyuncuların takıma adapte olmalarını sağlarım.Ayrıca takımın galibiyet alışkınlığı elde etmesi için galibiyete önem veririm...

Nesil
    2006

ben genelde kupa yapıyorum öyle daha zevkli oluyor ama gençlerle kupayı kazanmayada önem veriyorum...

ben her sezon büyük takımlarla 10 maç düzenliyorum arsenalden başlayıp real madride kadar aradan 10 rakip seçiyorum böylece takım avrupa kupalarına hazırmı belli oluyor skora gelirse en kötü beraberlik hedefliyorum ve değişik oyuncu ve taktikleeride deniyorum fikir sahibi olma açısından

arkadaşlar konuyu detaylı bir şekilde anlatmış... ekleme yapmama gerek yok :d (e ozaman bu msj ı niye yazdım...... ne biliiim ben)

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

Quote Originally Posted by batu19-07
    ben genelde kupa yapıyorum öyle daha zevkli oluyor ama gençlerle kupayı kazanmayada önem veriyorum...
    lig de zevkli lig yapabiliyrsun bir de hazırlık maçı , kupa , lig evinde ise para getiriyor

Nesil
    2006

evet haklısın ben zaten genel olarak söyledim heycanlı oluyor

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Skora önem veriyorum galiba. En azından 4-0 önde olmam ile ilk yarının 0-0 bitmesi oyuncu değişikliklerinin zamanını etkiliyor, bunu söyleyebilirim.

Ben her maçın ilk 65 dakikası as kadro ile mücadele ediyorum. Bu dakikalarda 2 farklı öndeysem bütün takımı değiştiriyorum. Hazırlık maçlarında genellikle tüm maçlarımı 4-5 farkla kazanıyorum

Rakibimi ayarlamayı Assistant Manager'e bırakıyorum çünkü hazırlık maçı yapacak takımı ayarlamak çooook zahmetli olabiliyor. Güçlü takımlara maç teklifini kabul ettirmek çok zor. Uğraşmıyorum açıkcası.
    ,

güçlü takımlara kabul ettirmek zormu valla kaderimiz tamamen ters çizilmiş ama şanmssızlığımız aynı bende 2,b kategorisi bile benle maç yapmıo GS yi yönetiyorum bu arada ama bi gün usandım ve arsenale maç teklif ettim ama gelirin %90 ını onlara verdim ve sırayla barca inter hepsi gelio valla

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü

Default maçlar

ben genelde 4 veya 5 tane maç yapıyorum.. 2.lig a kategorisinden başlayıp chelsea ye kadar çıkıorum sırasıyla.. maçlar hep aynı taktik kullanıyorum ve ilk maçlarda yeni ve gençleri oynatıorum çoğunluklaki takıma alışsınlar biraz diye.. ama son maç ideal kadroyu kurup onu oynatıyorum.. skora önem vermek istemiyorum ama maç içinde bi hırs basıyo

ben şunun söyliyim.hz maçı yapmadın mı ilk 3 hafta oyuncular kondisyon bakımdan göçüyooo

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Ben genelde ilk sezon çalistirdigim takimin orjinal kadrosunu bozmadan oynadigim için oyunculari tanimak açisindan 6-7 hazirlik maci yapiyorum Kendi takimimin gucune denk takimlarla oynuyorum avrupa kupalarinda oynuyorsam muhtemel rakiplerimle mac yapmayi tercih ediyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    FOOTBALL MANAGER BAĞIMLIS

Bence Hazırlık Maçlarını Biz Değilde Bırakalım Baş Antrenör Yönetsin.Önemli Olan Adamların Kondisyonunun Gelişmesi

Mesaj Yetkileri