1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: En büyük 10 fiyasko

Del Piero_10 Misafir

Default En büyük 10 fiyasko

Bu akşamki maçla Euro 2008’i geride bırakıyoruz. Peki turnuvanın akıllarda kalan en büyük 10 fiyaskosu nelerdi?

10.Fırtına:Türkiye-Almanya maçı sırasındaki fırtına yüzünden yayının tüm dünyaya belirli bir süre aktarılamaması.

9.Karim Benzama: Lyon’da mükemmel bir sezon geçiren ve turnuvada Fransa’nın en büyük kozlarından biri olarak gösterilen Benzama tıpkı ülkesi gibi dibe çöktü.

8.Adrian Mutu: Romanya’yı finallere çıkarması beklenen ve takımının en büyük kozu olan Mutu, son dakikalarda Buffon’a teslim ettiği penaltıyla ülkesini çeyrek finalden etti.

7.Ev sahipleri: Turnuvaya ev sahipliği yapan İsviçre ve Avusturya gruplarda sadece birer maçta puan kazanarak taraftarlatını üzdü ve hayalkırıklığı yaşattı.

6.Mario Gomez: Almanların forvette çok şey beklediği Gomez oynadığı maçlarda hiçbir etkinlik gösteremeyerek sevenlerini üzdü. Löw de sonunda oyuncuyu yanına oturttu.

5.Thierry Henry: Yıldız golcü Fransa’nın turnuvadaki tek sayısını kaydetmesine rağmen bekleneni veremedi.

4.Yunanistan: Son Avrupa şampiyonunua bu kez defans yapmak yetmedi. Yunanlar 0 çekerek rezil oldu.

3.Eric Abidal: Fransa’nın büyük yıldızlarından olarak lanse edilen Abidal’in İtalya maçında Luca Toni’ye yaptığı penaltı ve gördüğü kırmızı kart Fransa’nın da kuyusunu kazdı.

2.Petr Cech: Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak lanse edilen Petr Cech, Türkiye maçında elinden kaçırdığı topla Türk mucizesine katkı sağlarken takımını çeyrek finalden etti.

1.Luca Toni: Bundesliga’da inanılmaz bir sezon geçiren ve 31 gole imza atan Luca Toni tüm maçlara ilk 11’de başlamasına rağmen tek bir gol bile atamayarak turnuvanın en büyük hayalkırıklığını yarattı.

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

gerçekten çok güzel tespitler. bence de en büyük fiyasko luca toni oldu.

Kesinlikle dogru bir siralama olmus.
    Toni ve Mario Gomez büyük hayalkirikligi yarattilar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İtalya gol atmayı düşünmediği için,Toni'nin yerinde başka bir forvet olsaydı,pozisyona dahi giremezdi.Olağanüstü fiziğini ve jumpingi sayesinde şişirilen toplara kafa vurarak pozisyona sokuyordu takımı.Fransa karşısında gol atmasada yaptırdığı penaltı ve Abidali attırmasıyla galibiyetin mimarıydı.Tamam iyi değildi ama bu kadar karalamak mantıksız...

Nesil
    2006

7.Ev sahipleri: Turnuvaya ev sahipliği yapan İsviçre ve Avusturya gruplarda sadece birer maçta puan kazanarak taraftarlatını üzdü ve hayalkırıklığı yaşattı.
    İsviçre herneysede, Avusturya Milli Takımı zaten bundan fazlasını yapamazlar. Futbolları ile zevk verdiler ve bu zevk alacakları puanlardan daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum Avusturya gözümdeki değerini artırmış durumda sizi bilmem. Koşan, dinamik, göze hoş gelen futbol oynuyorlar veya oynamaya çalışıyorlar. Maçlarını izlediğimde, tekniksel ve tecrübe olarak eksiklikleri var ama giderdikleri takdirde başarılı olacaklardır diye düşünüyorum.

Toni dışındakilere katılıyorum belki biraz Henry...

LucA ToNi zaten gol attı 1tane hakem vermedi, adam sürekli tek başına en az 2adamla hep cebeleşti durdu ve çoğunda kazandı penaltı yaptırdı Fransa maçında solunda Ambrossini sağında Cassano ya da Di Natale oynadı ne yapsın adamcaza ßaşka Toni eleştirisi çok yersiz ßence...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

tonı ıyı oynadı bıraz sansızdı.....avusturyayı beyendım acıkcası ıyı top oynadılarr ama cıkamadılarr....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

toni ye ben de pek fazla katılmadım,
    benim bir numaram ya yunanistan olurdu ya da gomez

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence en büyük fiyasko takım olarak Fransızlar'dı.Benzema'nın çokda kötü oynamadığına inanıyorum.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

10.Fırtına:Türkiye-Almanya maçı sırasındaki fırtına yüzünden yayının tüm dünyaya belirli bir süre aktarılamaması.

Yayın aktarılmıştı fakat daha değişik kameralarla.PES'te kamera değiştirir gibi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Yayın aktarılmıştı fakat daha değişik kameralarla.PES'te kamera değiştirir gibi oldu
    Ben Alman kanalından seyrediyordum maçı görüntü yoktu ara ara.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Mario Gomez kaleye giden topları çıkarıyordu neredeyse yav, bence en büyük fiyasko.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cristiano Ronaldo da büyük fiyaskoydu bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Luca Toni bencede çok büyük fiyaskoydu çok gol kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gruptan rekor puanla çıkan Yunanistan bence en büyük fiyaskoydu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Toni ve Fransa bana göre en büyük hayal kırıklığı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

beleşten bir gol atmak dışında quaresma da fiyaskoydu.nasride olabilirdi gerçi eline imkan geçmedi fazla.

bundesliganın yıldızları sönüktü hele luca toni ne berbat tekniktir o 1 metre top süremio çakılıor yere.ribery birşeyler yapmaya çalışsada tıkandı.van dervaart bence iyi deildi ama hollandanın iyi oynayınca o da sırıtmadı fazla.

benzema çok bencil tek yönlü düşünüyor pas atmıyor fazla.belkide fransanın hücumlarının aksamasına neden oldu bu yüzden.ama daha genç.

avusturyanın yıldız adayı rolando linzde kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

fransa:bu kadar kötü oynayan bir takım daha varmıydı turnuvada?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tabi bir de polonya var
    Last edited by tolga88 : 29.Haziran.2008 at 22:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avusturya önümüzdeki seneler için umut verdei oynadığı futbolla bence bu bir hayalkırıklığı olmamalı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Ronaldo , Gomez ve Benzema en büyük hayal kırıklığıdır. Toni gol atamamasına rağmen iyi iş yapdı ama bu 3 oyuncu fiyasko !

Mesaj Yetkileri