Oktay Derelioğlu'nun jübile isteğine Beşiktaş kulübü duyarsız kalmadı. Oktay'ı en iyi şekilde uğurlamak isteyen Beşiktaş kulübü, Jübile için start verdi. Haber1903'e açıklama yapan Oktay ''Hayalim futbolu Beşiktaş'ta bırakmaktı, Sağolsun Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim kurulu üyeleri benim bu hayalimi gerçekleştirmek için bütün desteği verdi, hepsine çok teşekkür ederim. Jübile için 16 Ağustos tarihinde karar kıldık, ligler başlamadan 1 hafta önce Bjk İnönü Stadında olacak. Daha evvel Trabzonspor ve Shaktar Donesk ile görüşmelerimiz oldu. Trabzonspor'un 41.yıl kutlamaları, Shaktar'ında maç programı nedeniyle organize edemedik. Şu anda yüzde doksandokuz Hollanda'nın güçlü ekibi Feyenoord ile oynayacağız. 1-2 gün içinde netlik kazanacak. Bu maçın gelirinin büyük bir kısmını Türkiye Lösemili çocuklar vakfına diğer bölümünüde çeşitli yardım derneklerine bağışlayacağım'' dedi.
1993-2000 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Oktay İlerideki planları için ''Kursumu tamamladım, diplomam elimde şu an her takımda hoca olarak çalışabilirim, ancak tercihim üst düzey bir hocanın yanında bir müddet tecrübe kazanmak'' açıklamasını yaptı.
HABER1903 Ekibi Oktay Derelioğlu'na bundan sonraki hayatında başarılar diler, Beşiktaş'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder...
Güle Güle iyi kalpli insan.....
HABER1903