Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Carlos, Fener'e sınıf atlattı

Default Carlos, Fener'e sınıf atlattı

Carlos, Fener'e sınıf atlattı

Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe, Eurosport'un Avrupa devlerinin hamlelerine bakarak ve yaptıkları transferleri baz alarak ortaya çıkarttığı yeni sezon değerlendirmesinde, kıtanın elit 20 ekibi arasında yer aldı. İngiliz ekibi Arsenal ise elitler listesine giremedi

Transfer piyasasının en hareketli geçtiği şu günlerde Eurosport'tan Alex Chick'in yaptığı listede Fenerbahçe, 18. sırada yeraldı.

Chick, Sarı lacivertlilerin küçümsenen bir ekip olduğunu da vurguladı.
    Listenin en ilginç yanı ise Barcelona'ya transfer olan Thierry Henry'nin yeni takımınının zirvede yeralması ve eski takımı Arsenal'in liste dışı kalması oldu. İşte Eurosport'a göre Avrupa'nın 20 eliti:

1 - Barcelona
    Katalanlar geçen yıl kadrolarının kendi kendilerine yeteceğini düşündü ve büyük sıkıntılar yaşadı. Ancak şimdi durumları çok daha farklı ve açlıklarını da Thierry Henry'yi alarak karşıladılar.

2 - Manchester United
    Kim Glazer'ların Old Trafford harcamalarını azaltacağını söyledi. Transferler için 50 milyon poundu geçen yaz dönemi harcamaları artarak devam ediyor.

3 - Milan
    Avrupa'nın en büyüğü olmayı başaran Milan uzun süredir Eto'o ve Shevchenko isimlerini kullanıyor. Artık listenin üst sıralarındaki yerini koruması için birilerini San Siro'ya getirmesi gerekiyor.

4 - Inter
    Serie A'yı 22 puan farkla kazanınca ezeli rakibinin arkasında kalmak hoşlarına gitmez. Ama bunu tekrar yapamayacaklar!

5 - Chelsea
    Yaz döneminde şu ana kadar tutuk davrandılar. Sadece serbest isimleri aldılar ama ne olursa olsun hala çok kuvvelilier.

6 - Bayern Münih
    Şampiyonlar Ligi dışında kalmak nasıl bir his? Toni, Ribery, Klose ve Altıntop'u alarak başlamak hiç de fena değil!

7 - Liverpool
    Torres'in gelmesi için artık saatler kaldı. Bu da hali hazırda kuvvetli olan ekibe bir de gol takviyesi yapacak.

8 - Real Madrid
    Şampiyon oldukları sezonda yüksek rütbeli Fabio Capello'yu kovmamış olsalardı daha yüksekte yer alırlardı.

9 - Sevilla
    La Liga şampiyonluk yarışında yer almaları kolay değil. Ama Süper Kupa, UEFA Kupası ve Copa del Rey için varlar.

10 - Juventus
    Yeniden geri dönen Juventus'un Serie A'da sıkıntı yaşayacağını düşünenlere kısa bir not; yanılıyorsunuz!

11 - PSV Eindhoven
    Herkes Lyon'un ne kadar iyi olduğunu düşünürken, PSV kesinlikle Şampiyonlar Ligi'nde daha başarılı bir ekip.

12 - Lyon
    Her ne kadar çalıştırıcılarını kaybetmiş olsalar da peş peşe 6. kez Fransa'da şampiyonu oldular. Alain Perrin bu yarışa devam edebilecek mi?

13 - Roma
    Serie A'da ikinci sırada yer alarak iyi iş çıkarttılar ama Luciano Spalletti'nin adamları hala en iyi taraflarını sergileyemedi.

14 - Porto
    Portekiz'in şampiyonu olan ekip yaz dönemi hazırlıkları ile Şampiyonlar Ligi'nde birkez daha sürpriz yapabileceklerini gösteriyor.

15 - Marsilya
    Sylvain Wiltord ve Djibril Cisse işi bitsin en azından Lyon kendi liginde iyi bir rakip bulacaktır.

16 - Valencia
    Her zaman İspanya'daki yarışta yer alıyorlar. Ama gelecekleri David Villa'yı Chelsea'nin parmaklarından uzak tutmalarında yatıyor.

17 - Celtic
    Her zaman Avrupa'nın sert çocukları arasında yer aldılar. Massimo Donati de ora sahaya klas kattı.

18 - Fenerbahçe
    Kıtanın küçümsenen ekiplerinden. Tuncay Şanlı gitti ama Roberto Carlos'un gelişi ruhun fazlasıyla geri kazanılmasını sağladı.

19 - Stuttgart
    Almanya'nın şampiyonu olmuş olabilirler. Ama Armin Veh'in ekibi Avrupa'nın elitlerinde tutunabimek için çok şey kanıtlamalı.

20 - Tottenham Hotspur
    İlk 20'de Henry'i kaybeden Arsenal'in yeri yok ama hevesli komşuları bu listede yer almayı başardı.

Kaynak: Ajansspor.com

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kıtanın küçümsenen ekiplerinden maalesef bir fenerbahçeli olarak bu söze cevap veremiyorum inş. avrupada başarı gelirse eurosport başta olmak üzere herkesi sustururuz

Nesil
    2006

Türk takımlarının isimini daha iyi yerlerde duyuracağız. Carlos ile sınıf atladık devamı gelecektir. Bu kulüpler arasına girmek hiçde kolay değil. Umarım kısa sürede diğer kulüplerimizde girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anca bu şekilde girersiniz zaten, yani oyuncu alarak.. Başınızda Zico gibi bir hoca varken, ben Avrupada başarının geleceğine inanmıyorum..

Oyuncu alarak sınıf atlanmaz... Başarı ile sınıf atlanır... Bence ben böyle düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Daha öncede yıldız transfer etmiştiniz ama yine başarı yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Gerçekten bu kulüplerin arasına girmek kolay değil.Ama bence bizi küçümseyen eurosport değil diğer Avrupa kulüpleri.Susturmamız gereken birileri varsa buda o kulüplerdir.Tabi bu da kolay olmayacak.

Bu arada Toni, Klose, Ribery'nin yanında Bayern'in diğer flaş transferi olarak Hamit'in gösterilmesi de beni gururlandırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

okumadınız galiba avrupanın en ELİT takımı diyor

Hehehe keşke herşey transferle olsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Artık transferler ile değil de Avrupada başarı ile gündeme gelsek daha güzel olacak..

Nesil
    2006

Kupa almadan buraya girmişiniz. Ya kupa alsaydık... =)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aramızda olaya objektif bakanlarda var, kendini kandıranlarda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yaw arkadaşlar bu kupa başarı sıralaması değilki...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aramızda olaya objektif bakanlarda var, kendini kandıranlarda..
    Okumadan yorum yapma bence bu başarı sıralaması değil galatasaray olmayınca kızdın galiba

Bu kulüplerin arasına girdiğimiz için çok şanslıyız gerçekten, muhteşem bir kıvanç kaynağı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Okumadan yazmam ben, merak etme sen Gago.. (: Galatasarayın olmaması gayet normal zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Carlos olmasa ne yapacaktınız acaba?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Avrupada basari diyorsunuzda FB su anda zaten UEFA nin listesinde 20. sirada yer aliyor... InsAllah bu sene avrupada daha iyi yerlere gelip sira atlayacagiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Okumadan yazmam ben, merak etme sen Gago.. (: Galatasarayın olmaması gayet normal zaten..
    yaw o zaman neden ancak böle listeye girer filan diyorsun bu listeye girebilecek en uygun takım fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ya yazmayayım diyorum ama illa zorluyorsunuz.. Aramızdaki en büyük fark bu, anlayış farkı.. Fenerbahçe'nin şu andaki hali nasıl başarılı oluyor ? Biz başka takım mı izliyoruz acaba.. Başarı olarak algıladığınız nedir ben onu merak ediyorum..

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    yaw o zaman neden ancak böle listeye girer filan diyorsun bu listeye girebilecek en uygun takım fenerbahçe
    Ancak oyuncu alarak listeye girersiniz dedim.. Uydun değil demedim ki..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Her sene Avrupa`da kupalari toplariz diye yola cikarsiniz.Gecin bunlari..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Her sene Avrupa`da kupalari toplariz diye yola cikarsiniz.Gecin bunlari..
    "10 senede 7 şampiyonluk , 3 sene içinde avrupada şampiyonluk , her sene 3 dünya yıldızı" parolası ile yola çıkmaktan iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    "10 senede 7 şampiyonluk , 3 sene içinde avrupada şampiyonluk , her sene 3 dünya yıldızı" parolası ile yola çıkmaktan iyidir
    Galatasaray'a sataşmayı bırak.Kendini savun.Başka dayanağınız yok zaten.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O ilk 20'ye giremeyen Arsenal Ş.L'de en kötü ihtimal son 16'ya kalır ama giren Fenerbahçe'nin ilk 32'ye girmesi bile mucize sayılır.

Nesil
    2006

Anlamadığım bir olay bu sıra kupalarla oluşmuyorki yapılan transfeler ön plana alınarak ve son zamanlarda ismini duyuran kulüpler girebiliyor. Herkes takmış bir kupaya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Galatasaray'a sataşmayı bırak.Kendini savun.Başka dayanağınız yok zaten.
    sende fenerbahçeye sataşma o zaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nekop View Post
    O ilk 20'ye giremeyen Arsenal Ş.L'de en kötü ihtimal son 16'ya kalır ama giren Fenerbahçe'nin ilk 32'ye girmesi bile mucize sayılır.
    işte zaten anlaşılamayan bu... bu liste başarı listesi filan değilki

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçeye sataşmıyoruz, anlamıyorsunuz.. Yada doğru kelimelerle anlatamıyoruz.. Herkes kendi bildiğini okumaya devam edecek, sürekli aynı şeyleri yazmanın bir mantığı yok..

Popülerite artışı gibi bişey... Ama başlık braz iddialı... Yani yapılan iyi transfer...Roberto Carlos iyi transfer oldğu için FB adını duyurdu... Listenin amacı bu ztn... Başarı felan değil...

Çok sıkıldık artık her konunun BJK-GS-FB arasında polemiğe dönüşmesinden, lütfen konuları amacından saptırmayın arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeye sataşmıyoruz, anlamıyorsunuz.. Yada doğru kelimelerle anlatamıyoruz.. Herkes kendi bildiğini okumaya devam edecek, sürekli aynı şeyleri yazmanın bir mantığı yok..
    zaten sana demedim diğer arkadaşa dedim.onun mesajlarına baktığından direk fbye sataştığını görürsün

Keşke artık Avrupada transferlerle değilde başarılarımızla gündeme gelsek.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri